Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menü atlamak doğru değil zaten metabolizma yi yavaşlatıyor muş az da olsa yemek lazım. Zaten fazla da bi şey yetmemişsiniz bi tun gün.

Canım eleştiri değil de öneri olarak yazıyorum, öğünlerin ayrı olması gerekiyormuş.

İyi akşamlar herkese. Geçen hafta çok verince bu hafta durdu kilo vermem. Tabi hafta sonu dengesiz yememinde katkılarıyla büyük ihtimal. Son 3 gündür çok dikkat ediyorum ama umarım yarın artı gelmem.
Valla hepimize bir haller oldu ama hayırlısı. Sonuncu olmayız inşallah. Bende de durumlar iyi değil, günlerdir kasıyorum ama bakalım. Haftaya kimse sabit ya da artı gelmiyor heeee

Spor ve su niye yok ?

Canım benim ceza 1500 küsür yetmez
Geçen haftayı saymadım bu hafta yeni baştan başladım

Canım ,ördekcim bu pilavlari pek beğenmycek gibi perşembe günü için. Bulgur şişlik yapıyorMuş diye...
Hic ekmek yok menumde bir yerden karbonhidrat da almam lazım ama

Menü atlamak doğru değil zaten metabolizma yi yavaşlatıyor muş az da olsa yemek lazım. Zaten fazla da bi şey yetmemişsiniz bi tun gün.
Aslında zaman ayarını iyi yapsaydım 2 öğün yapacaktım. Öğlen menüm zayıf olduğu için dayanamadım. Karatay 2 öğün tavsiye ediyor. Metabolizma yavaşlar mı bilmiyorum. Bende çoğu zaman 2 öğün yapıyorum.

Ben de yazayim bugunku menumu
Sabah
Haslanmis yumurta
Az peynir
Zeytin
Salatalik domates
1 tk tahin pekmez

Ara
Leblebi ve ceviz

Ogle
Corba

Ara
Yarim elma
Yarim armut

Aksam
Firinda balik
Salata

3lt kadar su
350 ip atlama(cezam icin)
Yarin tartilamayacagim tarti tuzla buz oldu. Yenisini alinca tartilir kilomu bildiririm.

Suzicim senin muzlar çok olmuş bebeyim günde 1 tanecik. Küçüklerde bilemem ama iki tanesi 1 büyükten fazla gelir kanımca.

Sizinde menünüz çok güzel. Hem bütün besinler var hemde kalorisi düşük

Aaa karatay ı severim aslında ben 2 öğün tavsiye ettiğini bilmiyordum

Gayet güzel. Bir de tavsiyem az da olsa yoğurt ta ekleyin bence metabolizma ve bağırsaklar için

Suzicim senin muzlar çok olmuş bebeyim günde 1 tanecik. Küçüklerde bilemem ama iki tanesi 1 büyükten fazla gelir kanımca.
Evet canım muzlar fazla oldu. Kaç gündür canım çekiyordu. Bugün alınca abarttım galiba. 2-3 gündür yumurtam yoktu. Şunu anladım ki yumurta gerçekten çok tok tutuyor insanı. Bugün yumurtam geldi daha rahat olurum gün içinde.

Bende menümü yazayım

Sabah:
Kahvaltıdan yarım saat önce 1 bardak elma sirke damlatılmış su

Kahvaltı: 1 yumurta, kredi kartı büyüklüğünde kutusu peynir , 10 zeytin, domates, salatalik , 1 kapya biber (Ekmek Yok)

Öğlen: yoğurtlu patlıcan közleme ve salata

Ara 16:30 1 armut ve çeyrek kase yoğurt

Akşam: 1 tabak taze fasulye yemeği, yarım kase yoğurt ve salata

10:00 2 yk zencefil, zerdaçal ve pul biberli yoğurt

Spor 250 adet ip atlama

2.5 lt su

Aaa karatay ı severim aslında ben 2 öğün tavsiye ettiğini bilmiyordum
Karatayı bende çok seviyorum. Özellikle kilo verme sürecinde 2 öğün tavsiye ediyor. Kilo korumada veya kişi zayıfsa 3 öğün yapılabilir diyor. Yapmak istersen bildiğim kadarıyla yardımcı olabilirim. Daha önce karatayla 23 kilo vermiştim.

Evet yumurta müthiş birşey. Karatay galiba haşlanmış yiyin diyor ama ilkokul kabusum herhalde, o kokusu yok mu beni benden alıyor

Ne diyorsunnnnn 23 kilo muuu?
Bende istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…