- 6 Mart 2017
- 1.649
- 3.481
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #282.821
Teşekkür ederim canım. Arada kaçamaklar olmasa daha da güzel olacak ama şimdilik güzel gidiyorEvet kaptanim bende pek gelemedim gelsemde okuduum ciktim
Menünüz çok güzel
Aynen boğazım benimde fena ip atlamakta zorlandım. Sanada geçmiş olsun .adaçayı zencefil limon. Iyi geliyor.Bu hafta cok kötüydum dun hic yataktan çıkamadım surekli uyudum
Kime baksam hasta sulalede
Ilk yerden sirami aldimNerdesiniz hanımlaaaaarrrr????
Sopalayacagım sizi amaaaa
Aynen bak ilk baslarda yapiyoruk benim içinde iyi oluyorduEvet yaaa, Pazartesi hedefi de yapalım ya da ayrıca. Ne dersiniz? Tutturamayana fix ceza belirleriz.Ne dersin Şeymacım @morordek
Menümü de yazayımfancynancy
Uyanınca 2 bardak su 4 kuru erik
08.00 kahvaltı:
Peynir
Kuruyemiş
13.30 öğlen
Kuruyemiş
Ayran
1 yerli muz
18.00 akşam
1 yerli muz
2 kaşık bulgur pilavı
( akşam yemeyecektim ama acıktığım için yedim)
3.5 litre su
2 maden suyu
2 fincan Türk kahvesi
Geçmiş olsun. Havalar bizi çarptı bence. Ben haftasonu çok yürüdüğüm için güneş çarptı herhalde.Bu hafta cok kötüydum dun hic yataktan çıkamadım surekli uyudum
Kime baksam hasta sulalede
Canım eleştiri değil de öneri olarak yazıyorum, öğünlerin ayrı olması gerekiyormuş.Bugün ki menüm
Sabah
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
4 dilim domates
Ara
1 elma
Öğlen
1 dilim ekmek
5 yemek kaşığı kabak yemeği
1 tabak salata
1 kase yoğurt
Ara
1 Türk kahvesi
Aksam
Öğlen yemeğinin aynisi
Valla hepimize bir haller oldu ama hayırlısı. Sonuncu olmayız inşallah. Bende de durumlar iyi değil, günlerdir kasıyorum ama bakalım. Haftaya kimse sabit ya da artı gelmiyor heeeeİyi akşamlar herkese. Geçen hafta çok verince bu hafta durdu kilo vermem. Tabi hafta sonu dengesiz yememinde katkılarıyla büyük ihtimal. Son 3 gündür çok dikkat ediyorum ama umarım yarın artı gelmem.
Spor ve su niye yok ?Bugün ki menüm
Sabah
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
4 dilim domates
Ara
1 elma
Öğlen
1 dilim ekmek
1 tabak salata
1 kase yoğurt
Ara
1 Türk kahvesi
Aksam
Öğlen yemeğinin aynisi
Geçen haftayı saymadım bu hafta yeni baştan başladımCanım benim ceza 1500 küsür yetmez
Hic ekmek yok menumde bir yerden karbonhidrat da almam lazım amaCanım ,ördekcim bu pilavlari pek beğenmycek gibi perşembe günü için. Bulgur şişlik yapıyorMuş diye...
Aslında zaman ayarını iyi yapsaydım 2 öğün yapacaktım. Öğlen menüm zayıf olduğu için dayanamadım. Karatay 2 öğün tavsiye ediyor. Metabolizma yavaşlar mı bilmiyorum. Bende çoğu zaman 2 öğün yapıyorum.Menü atlamak doğru değil zaten metabolizma yi yavaşlatıyor muş az da olsa yemek lazım. Zaten fazla da bi şey yetmemişsiniz bi tun gün.
Suzicim senin muzlar çok olmuş bebeyimMenümü de yazayımfancynancy
Uyanınca 2 bardak su 4 kuru erik
08.00 kahvaltı:
Peynir
Kuruyemiş
13.30 öğlen
Kuruyemiş
Ayran
1 yerli muz
18.00 akşam
1 yerli muz
2 kaşık bulgur pilavı
( akşam yemeyecektim ama acıktığım için yedim)
3.5 litre su
2 maden suyu
2 fincan Türk kahvesi
Sizinde menünüz çok güzel. Hem bütün besinler var hemde kalorisi düşükBugün ki menüm
Sabah
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
4 dilim domates
Ara
1 elma
Öğlen
1 dilim ekmek
1 tabak salata
1 kase yoğurt
Ara
1 Türk kahvesi
Aksam
Öğlen yemeğinin aynisi
Aslında zaman ayarını iyi yapsaydım 2 öğün yapacaktım. Öğlen menüm zayıf olduğu için dayanamadım. Karatay 2 öğün tavsiye ediyor. Metabolizma yavaşlar mı bilmiyorum. Bende çoğu zaman 2 öğün yapıyorum.
Gayet güzel. Bir de tavsiyem az da olsa yoğurt ta ekleyin bence metabolizma ve bağırsaklar içinBen de yazayim bugunku menumu
Sabah
Haslanmis yumurta
Az peynir
Zeytin
Salatalik domates
1 tk tahin pekmez
Ara
Leblebi ve ceviz
Ogle
Corba
Ara
Yarim elma
Yarim armut
Aksam
Firinda balik
Salata
3lt kadar su
350 ip atlama(cezam icin)
Yarin tartilamayacagim tarti tuzla buz oldu. Yenisini alinca tartilir kilomu bildiririm.
Evet canım muzlar fazla oldu.Suzicim senin muzlar çok olmuş bebeyimgünde 1 tanecik. Küçüklerde bilemem ama iki tanesi 1 büyükten fazla gelir kanımca.
Karatayı bende çok seviyorum. Özellikle kilo verme sürecinde 2 öğün tavsiye ediyor. Kilo korumada veya kişi zayıfsa 3 öğün yapılabilir diyor. Yapmak istersen bildiğim kadarıyla yardımcı olabilirim. Daha önce karatayla 23 kilo vermiştim.Aaa karatay ı severim aslında ben 2 öğün tavsiye ettiğini bilmiyordum
Evet yumurta müthiş birşey. Karatay galiba haşlanmış yiyin diyor ama ilkokul kabusum herhalde, o kokusu yok mu beni benden alıyorEvet canım muzlar fazla oldu.Kaç gündür canım çekiyordu. Bugün alınca abarttım galiba. 2-3 gündür yumurtam yoktu. Şunu anladım ki yumurta gerçekten çok tok tutuyor insanı. Bugün yumurtam geldi daha rahat olurum gün içinde.
Ne diyorsunnnnnKaratayı bende çok seviyorum. Özellikle kilo verme sürecinde 2 öğün tavsiye ediyor. Kilo korumada veya kişi zayıfsa 3 öğün yapılabilir diyor. Yapmak istersen bildiğim kadarıyla yardımcı olabilirim. Daha önce karatayla 23 kilo vermiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?