- 27 Ocak 2017
- 2.112
- 8.943
- 158
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #282.861
Tebrikler canım80.5 geldim canlarim
Gunaydin bu arada arkadaslar
Ooo bayağı güzel vermişsin ne kadar sürede verdin 23 kiloyu. Benimde daha 17 18 kilo daha vermem lazımKaratayı bende çok seviyorum. Özellikle kilo verme sürecinde 2 öğün tavsiye ediyor. Kilo korumada veya kişi zayıfsa 3 öğün yapılabilir diyor. Yapmak istersen bildiğim kadarıyla yardımcı olabilirim. Daha önce karatayla 23 kilo vermiştim.
Canım benim telefonda problem vardı.Neyse şimdilik halettik. Dün de kalabalık misafirim vardi.1 günümüz kaldı sadeceeeee, 1 gün.
@balpamuk S Suzi1704Deniz ve Kum si_bel 0zlem @hedef38beden H hayalalemiveben Cikilatacanavari
Nerelerdesinizzzz bakiyim. Gezdiğiniz sizin olsun, yiyip içtiğinizi anlatın
Canım ceza dahil 250 sen cezayı çıkar içindenBugun ceza için 150 demiştin o da dahil mi hariç mi alacam cezaya çünkü ona göre
Hedefcim aslında kadın çoğu şeyde haklı, yulaf kepeğiyle ilgili konuşmalarına da çok gülmüştüm. Her coğrafyanın bir beslenme kültürü var, ona göre de vücut ayarları var baktığın zaman. Antin kuntin işlere girmeyip elimizin altındakilerle ölçülü ve düzenli beslensek yeter. Ama mutfağımızda çok zengin kardeşimRegl falan olunca bir kötü hissediyorum ama inşallah bakalım Sibelcim.
Olur tabi Fancycim. Pazartesi hedefi hiç işime gelmiyor ama önemli bence de. Ne oluyorsa hafta sonu oluyor.
Teşekkürler tatlım.
Benim de poğaçalar genelde sıkıntı. Börek olayını yenile çözdüm. Tatlıları da güzel yaparım ama poğaça hiç efsane olamıyor.
Eşim de bayılıyor. Her diyet döneminde lahmacun diyor bak Canan hoca diyor :)
Yalnız baktım da yıllardır diyet yapıyorum ben.
Ben o adamın dediklerini de bir dönem beğenmiştim. Kitabı falan var mıydı?
Çok ilginçmiş, dene bakalımBu arada beynine format at diye bir kitabı bitirdim bugün. Bilinçaltı çalışmaları ile kilo verme konusuna değinmiş. Önümüzdeki günlerde deneyeceğim. Olumlu sonuç alırsam paylaşırım.
SüpersiiinnnnnGünaydın herkese. Bu hafta hedefi tutturamadım 100 gr eksik hedeften ama 1.2 kg erimişim yine de:)
Öyle düşünme tatlım. Kendini ona inandırıyorsun. İnsanın fikri neyse zikri de odur derler ya, işte aynen bu durum.Canım benim telefonda problem vardı.Neyse şimdilik halettik. Dün de kalabalık misafirim vardi.
Yine kilo veremeyeceğim düşüncesi beynimde dolaniyor. Ve gerçekten de oyle oluyor.
Günaydın canlar...
Hedefime ulaşmanın mutlyluluğuyla uçuyorum şu an.
Hedefim 89.3
Bugünkü kilom 89
(91,3/89/2,3/%2,51)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?