Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hedefcim onu zaten cuma günleri tutuyorduk aslında, gecen hafta benim unutmam sebebiyle böyle oldu. Bugün kg bildirimlerinden sonra haftaya olan hedefleri alalım hemen.
Evet yaaa, Pazartesi hedefi de yapalım ya da ayrıca. Ne dersiniz? Tutturamayana fix ceza belirleriz. Ne dersin Şeymacım morordek
Pazartesi hedefi artı gelmemek olarak düsünüyordum ben hep
Ama istenirse pazartesi hedefi de olur tabi ki
Eki Görüntüle 2140869

Bir bakıverin kızlar, atladığım olduysa düzenlerim. Yarın tekrar paylaşacağım. Bu kontrol için
Baya bi eksik menü var sanki. Bunlara bi ceza keselim Ferahcım.
Ezgican05 mobil interneti bittiği için yükleyemedim demişti onun dısında mazereti olan yoktu galiba?
Bu arada beynine format at diye bir kitabı bitirdim bugün. Bilinçaltı çalışmaları ile kilo verme konusuna değinmiş. Önümüzdeki günlerde deneyeceğim. Olumlu sonuç alırsam paylaşırım.
O kitaba ben de baslamıstım ama bitiremedim bi türlü
Günaydın herkese. Bu hafta hedefi tutturamadım 100 gr eksik hedeften ama 1.2 kg erimişim yine de:)

Günaydın canlar...
Hedefime ulaşmanın mutlyluluğuyla uçuyorum şu an.
Hedefim 89.3
Bugünkü kilom 89
(91,3/89/2,3/%2,51)
Hanımlar cok iyi kg vermissiniz.
15 gün deneme süreniz doldu ve menüleriniz de çok iyi oldugu icin sizi listeye dahil ediyorum bu hafta.
Lütfen artık ekstra dikkat cunku takım ortalamasını etkileyeceksiniz :)
Teşekkür ederim canım. Bugün benim doğum günüm. Hedefime ulaşmak bi hediye almış gibi mutluluk verdi. Tam gaz devam hep böyle..
Dogum gunun kutlu olsun canım
En güzel hediye fazla kilolardan kurtulmak olsa gerek
Canım söylemisler zaten 58.1 kg ile izne ayrıldıgın icin o kiloya inmeden listeye dahil edemiyoruz

***5. Takım 567. Etap***

balpamuk (61,8)
fancynancy (79,4)
Cikilatacanavari ( 86.9/) sabit
ssyykk123 (77,5/77,7/-0,2/-%0,26)
Ezgican05 (54,4)
karabiber01 (81,0/80,5/0,50/%0,62)

hedef38beden (74,6)
hayalalemiveben (75,3/74,1/1,2/%1,59)
yeni üye baş. kg: 78.2, baş. tarihi: 07.04.2018 hedef kg: 58

kardelelen321 (91,3/89/2,3/%2,52) yeni üye baş. kg: 94, baş. tarihi: 13.04.2018 hedef kg: 78

5. Takım Ortalaması:

***Denemedeki Üyeler***

si_bel (68,0/67,1/0,9/%1,32) Yeni üye baş. kg: 71,3 baş. tarihi: 19.03.2018 hedef: 60
violin35 (66,4) yeni üye baş. kg: 67.2, baş. tarihi: 10.04.2018 hedef kg: 55

***İzindeki Üyeler***

0zlem (79,9/81,0/+1,10/+%1,38)
beyazinci (58,1/58,7/+0,6/+%1,03)
evlaefe (68,8/) 566. etapta 68,8 kg ile bildirimsiz izne ayrıldı

beyazinci (58,1/58,7/-0,6/-%1,03) 565. etapta 58,1 kg ile izne ayrıldı

***Mezun Olan Aktif Üyeler***

morordek (59,9/)
medusa38 (53,7)

Kaptanım çok teşekkürler. İnşallah çok daha iyi olacak. Spor olayını biraz daha aktif hale getireceğim inşallah

ESRA CIM BOZMA MORALİNİ LÜTFEN GECECEK BUGÜNLER DE TATLIM ALERJİ İLE BİRLEŞMİŞ OLABİLİR Mİ? malum alerji mevsimi
ayy büyük harf olmuş kusura bakma

ESRA CIM BOZMA MORALİNİ LÜTFEN GECECEK BUGÜNLER DE TATLIM ALERJİ İLE BİRLEŞMİŞ OLABİLİR Mİ? malum alerji mevsimi
ayy büyük harf olmuş kusura bakma

Galiba öyle oldu Şahnur. Artık kafam allak bullak bu konuda. Dün sabaha kadar oturdum okudum, araştırdım, yabancı makalelere bile baktım. Bir yerde birisi yazmış. “Bir sürü doktor gezdim çare bulamadım, Almanya’ya tedavi olmaya gittim orada bir doktor işi çözdü” demiş. Doktor bağırsak mantarının sebep olduğunu bulmuş ve bu bağırsak mantarını yok etmek için de 2 sene Gaps diyeti yapmak gerekiyormuş. Bende en son bu hale geldiğimde bağırsaktan şüphelendim zaten. Hatta bu sebeple göuten testi de yaptırdım. Gluten alerjim çıkmadı ama kesin bağırsak meselesi bu. Çünkü yediğim birşeylerden oluyor. Bunu denedikçe buluyorum. Ama küçücük 1 poğaça yemek bana 2 hafta kaşıntıya, kabartıya sebep oluyor. Deneme yanılma yöntemi de bedeli çok ağır bir yöntem anlayacağım. Konforumu bozuyor, yaşam kalitemi düşürüyor. Bağırsak için de testler yaptırmayı düşünüyorum. Sonrasında da gaps a başlayacağım.

Gunaydinlarr bgun cuma insallah gecen haftaki gibi derecelerle gelirsiniz

Salidan beri yazamadm arada grdim gecmisi okuyabildik sadece byuk kizim hasta oldu ertesj gun kcuk kzimda hasta oldu doktrladayiz surekli byugu iyilesti ama kucugum hala kotu sesi kisildi agliyamiyo biandan temizlige basladim kosturmali bi hafta gecti anlicaginiz ve ben kushanin 15 gunde 10 kilo verdiren diyetine basladim bgun 3. Gunum 75.7 kiloyla basladim bu sabhki kilom 74.8 az az gidiyo ama olsun kalici olsun bana yeter bide spor yapabilirsem tam olucak onuda hayatima sokma zamani geldi de geciyo
Rica etsem benide listeye alirmisiniz denemedeki olur izne ayrilanlar listeside olur hic farketmez kendimi listede grursem daha cok adapte olurum gruba gibi geliyo bana

Cok gecmis olsun rabbim sifasinida verir insallah

Çok teşekkür ederim canım.
İnşallah hep böyle devam eder.

Canım öncelikle geçmiş olsun. Benim gittiğim doktorumun tavsiyesinden bahsetmek istiyorum. Doktorum bana şunu demişti. Vücutta bağırsakları sağlıklı tuttugumuzda bütün vücut dengesi yerine gelir herşey bağırsaklarda bitiyor demişti. Bağırsakların sağlıklı çalışması için de probiyotikleri almamızı önerdi. Özellikle beyaz lahana turşusu ve süt kesiği önermişti. Bağırsaklar bütün vücuttaki sistemi etkiliyor bağırsakları sağlıklı tutun herşey güzel gider demişti. Belki işine yarayabilir bi dene istersen lahana turşusu ve süt kesiği

Kaptanım çok teşekkürler. İnşallah çok daha iyi olacak. Spor olayını biraz daha aktif hale getireceğim inşallah
Spor da birleşirse daha da iyi olur tabi ki canım
Didemcim inan aklımdasın ama pek yazmıyorsun diye vazgeçtin diye düşündüm. Katılımını artirirsan zaten asıl listeye girme hakkın da olacak, şimdilik aşağıya ekliyorum seni :)

***5. Takım 567. Etap***

balpamuk (61,8) sabit
fancynancy (79,4)

Cikilatacanavari ( 86.9/) sabit
ssyykk123 (77,5/77,7/-0,2/-%0,26)
Ezgican05 (54,4)
karabiber01 (81,0/80,5/0,50/%0,62)

hedef38beden (74,6)
hayalalemiveben (75,3/74,1/1,2/%1,59)
yeni üye baş. kg: 78.2, baş. tarihi: 07.04.2018 hedef kg: 58

kardelelen321 (91,3/89/2,3/%2,52) yeni üye baş. kg: 94, baş. tarihi: 13.04.2018 hedef kg: 78

5. Takım Ortalaması:

***Denemedeki Üyeler***

si_bel (68,0/67,1/0,9/%1,32) Yeni üye baş. kg: 71,3 baş. tarihi: 19.03.2018 hedef: 60
violin35 (66,4) yeni üye baş. kg: 67.2, baş. tarihi: 10.04.2018 hedef kg: 55

***İzindeki Üyeler***

0zlem (79,9/81,0/+1,10/+%1,38)
beyazinci (58,1/58,7/+0,6/+%1,03)
evlaefe (68,8/) 566. etapta 68,8 kg ile bildirimsiz izne ayrıldı

beyazinci (58,1/58,7/-0,6/-%1,03) 565. etapta 58,1 kg ile izne ayrıldı
azaydidem (74,8/) 498. etapta 67.5 kg ile bildirim yapmadan izne ayrıldı

***Mezun Olan Aktif Üyeler***

morordek (59,9/)
medusa38 (53,7)

Kilo almadın degil miii? :)
Sanirim biraz ne kadar dirensemde Annem beni besiye çekmeye çalıştı dis tedavimden dolayi dengesz beslendim 2 gundur de iyi degilim canim implant cakildi surat sis 3 tane ilac kullaniyorum ama toparlarim insallahdonus tarihime kadar iyi bir hal alacagim

Çok teşekkür ederim tavsiye için. Bağırsak deroksu da yaptım aslında o zaman toparlanmıştım da... ama bunu sürekli yapmak gerekiyormuş yani 5 ay böyle rafine beslensen de herşey çok iyi giderken ağzına küçücük bir poğaça atıyorsun işte böyle benim gibi başa sarıyorsun. Tamamen çıkarmak gerekiyor bazı gıdaları ve süreklilik gerekiyor. Bunu yapmak da çok zor ama yapmayı denemem lazım. Evde kefir yapmaya başladım şimdi.

Evde kefir yapan varsa birşeyi merak ediyorum; marketten aldığımız kefirler ekşimsi-tuzlu oluyor ya... evde yaptığım biraz acımsıydı. Bu normal mi acaba? Yoksa bozuldu mu veya bozulduğunu nerden anlarım? Tecrübesi olan var mı?

Bu saatten sonra insallah daha fazla katilim saglicam tesekkur ettim listeye ekledigin icin

Geçmiş olsunn tekrardan
İnsallah toparlarsın en kısa sürede, diş mahvediyor insanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…