- 25 Ağustos 2007
- 1.910
- 4.770
- 658
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #283.041
Hadi bakalım kolay gelsin iyice uzman olcaksiniz.Geçen haftaaaaa
fancynancy 4 gün menü yazmamış. Ona menü başına 500 ipten, 2000
@karabiber01 5 gün yazmamış. 2500
0zlem orticim 6 gün yazmamış 3000
hedef38beden 2 günden, 1000 ip
Haydi geçmiş olsunhepimize
Olabilir canım. Metabolizmamın hızlandığını hissediyorum. Bence etkisi var. 1 ay boyunca kullanıcam bakalım benn de sonucu merak ediyorumHadi bakalım kolay gelsin iyice uzman olcaksiniz.gerçi benimde sizden farkım yok ama
Burdaki emojilerde çok güzel çok seviyorum. .
Kardelen acaba tilyakürü faydalı mi. Seni 3.yapan o mudur .
Ne kullaniyodun canim bitki cayimiOlabilir canım. Metabolizmamın hızlandığını hissediyorum. Bence etkisi var. 1 ay boyunca kullanıcam bakalım benn de sonucu merak ediyorum
Daha ne yapacaksın canım. Ata sporlarımızı yapmışsın zatenBgunku menum
Sabah
1 dilim kepekli ekmek uzerine 2 tatli kasigi labne surdum
1 kupa nescafe
5 tanecik patates kizartmasi
Ogle
Patates salatasi
Arada
diyette yazmiyodu ama 2 kasik yogurt ve kucuk salatalik yedim
Aksam
firinda pismis 3 parca tavuk gogsu kucuk kcuk
Yaninda kirmizi lahana ve soganla yapilmis salata
2 lt su
3 kupa kiraz sapi cayi
Spor olarak btun gun temizlikle ugrastim ramazan gelemeden bastan asagiya evi doktum oda oda yapiyorum 2 tane cocuk var malum aksam ustu 30 dakikalik bi yuruyus yaptim markete gittim geldim tempolu bi sekilde gidis gelis 15 dakika suruyo bu kadr spor yapamadm bittim cunku
Evet canım tilya kürü diye geçiyo.Ne kullaniyodun canim bitki cayimi
Ama kendi tartım yok annemin tartı kullanniyim mı çarşamba sabah tartılabilirim.Günaydın kızlar kaçamak yapıp bir de üstüne yarın artı gelirseniz cezalar gelecekyarın herkes evden çıkmadan tartilsin lütfen yok duymadım yok bilmiyordum olmasın sonra
Cumaya göre karsilastiririz cnmAma kendi tartım yok annemin tartı kullanniyim mı çarşamba sabah tartılabilirim.
Günaydin herkese. ...
Daha ne yapacaksın canım. Ata sporlarımızı yapmışsın zatenyürüyüşte yapmışsın. Menü de gayet güzel.
baktim aksam canim cok kolaymis hazirlanisida bende malzemleri alip baslarim belkiEvet canım tilya kürü diye geçiyo.
600 ip diyelim o zamanYaz tabi ki canım, cezasız olur mu hiç
Spor olmadığı ve gözleme olduğu için de 100 ip dahacumartesi menü
Sabah 10 buçuk
Haşlama yumurta 1tane
2 zeytin
Peynir
Avuç içi kadar anne Gözlemevi ıspanaklı
2yk menemen
2 gibi 1 muz
6 gibi kuruyemiş
9bucuk
Ispanak
Tazefasulye
Yoğurt salata
Su 2lt.
Spor yok
Öğünler düzensiz oludu biraz.
Sporun güzelmiş hedefcim o yüzden 1 top dondurmayı görmedim sayMenümü yazayım
Kahvaltı öncesi 2 kuru kayısı ve limonlu su
Geç Kahvaltı
2 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı labne
1 domates
4 zeytin
Ara
Kefir
Akşam
1 lahmacun
Salata
Ayran
1 top dondurma
1 saat eliptik
1 saat yürüyüş
Sana da kolay gelsin kaptanımKızlar bahcedeyiz bahçe işleri ile uğraşıyorum kolay gelsin sizlere
Kendi cezanı kendin kes o zaman Ferahimhayvanat bahçesi pazartesi günü, devreleri yaktım iyice sağa sola gitmekten.
Valla bu iki günü yazmiyim ben kızlar. çok cıslı değildi ama toptan bir ceza alayım, iyi gelir
Patatesleri sporla telafi etmişsin sen de :)Bgunku menum
Sabah
1 dilim kepekli ekmek uzerine 2 tatli kasigi labne surdum
1 kupa nescafe
5 tanecik patates kizartmasi
Ogle
Patates salatasi
Arada
diyette yazmiyodu ama 2 kasik yogurt ve kucuk salatalik yedim
Aksam
firinda pismis 3 parca tavuk gogsu kucuk kcuk
Yaninda kirmizi lahana ve soganla yapilmis salata
2 lt su
3 kupa kiraz sapi cayi
Spor olarak btun gun temizlikle ugrastim ramazan gelemeden bastan asagiya evi doktum oda oda yapiyorum 2 tane cocuk var malum aksam ustu 30 dakikalik bi yuruyus yaptim markete gittim geldim tempolu bi sekilde gidis gelis 15 dakika suruyo bu kadr spor yapamadm bittim cunku
Hatırlattığın iyi oldu ciklatimGünaydın kızlar kaçamak yapıp bir de üstüne yarın artı gelirseniz cezalar gelecekyarın herkes evden çıkmadan tartilsin lütfen yok duymadım yok bilmiyordum olmasın sonra
Sen tartıl yine de canımAma kendi tartım yok annemin tartı kullanniyim mı çarşamba sabah tartılabilirim.
Günaydin herkese. ...
döndüm valla abla bi 15 gün oluyor ama kısmetse yine gideceğim, aynen çok iyi zayıfladım sadece sıkılaşmam gerekiyor biraz. :)Aslıııı
Döndün mü türkiye ye gezenti seni hintliler bollywood A alacaklardı biraz daha kalsan
Ne güzel kg vermişsin geriye bişey kalmamış tatlım
Hoş buldum :)Hoş geldin
Kızlar bahcedeyiz bahçe işleri ile uğraşıyorum kolay gelsin sizlere
Helloooooo kızlar. Bugün doktora gittim öksürük için vs. Dün hem misafirim vardı hemde iki ayrı yere misafirliğe gittik. Sonra bugün de misafiriniz vardı. Yarında kahvaltıya gideceğiz, ordan gezmeye, yarın hayvanat bahçesi var programda çocuklar için. Salı’ya Allah kerim.
Birkaç gün fazla giremeyebilirim haberiniz olsunnn. Birazdan menü paylaşmayanlarımız için cezalar geliyooooo
Geçen haftaaaaa
fancynancy 4 gün menü yazmamış. Ona menü başına 500 ipten, 2000
@karabiber01 5 gün yazmamış. 2500
0zlem orticim 6 gün yazmamış 3000
hedef38beden 2 günden, 1000 ip
Haydi geçmiş olsunhepimize
600 ip diyelim o zamanCikilatacanavari
Spor olmadığı ve gözleme olduğu için de 100 ip daha
Sporun güzelmiş hedefcim o yüzden 1 top dondurmayı görmedim say
Sana da kolay gelsin kaptanım
Kendi cezanı kendin kes o zaman Ferahim
Ama bu hafta da artiydin zaten cumaya eksi istiyorum ona göre
Patatesleri sporla telafi etmişsin sen de :)
Hatırlattığın iyi oldu ciklatim
Sen tartıl yine de canım
döndüm valla abla bi 15 gün oluyor ama kısmetse yine gideceğim, aynen çok iyi zayıfladım sadece sıkılaşmam gerekiyor biraz. :)
Hedefcim ilk sayfadaki mesaja ben bi spor tablosu yaptım. Orda her spor türünün bi puanı var. İpin puanına es değer olan herhangi bir spor yapabilirsin.İp yerine neyi ne kadar yapabiliyoruz şekerim?
Sen de hedefcimSeviliyorsun ördeğim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?