- 25 Nisan 2015
- 3.146
- 9.590
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #283.021
Şu anda neler yapıyorsunuz kızlar?
Selamlar uzun bir aradan sonra yazıyorum ama kim vardır kim yokturkaptanım burada hala sanırım listeye girmek için değil ama motivasyon için aranızda olmak istiyorum uygunsa
Beni tanımayan arkadaşlar ve liste için bileğilerimi yazayım.
Boy 152
Kilo 54,5
İlk başladığımda 72 kiloydum, sanırım takımdan 65 kilo civarlarında ayrıldım. 50 kiloya düşmek istiyorum, kilo olarak azalmasamda sporla sıkılaşmaya çalışıyorum şuan. Benden şimdilik bu kadar :)
Aaa kimler gelmiş :)Selamlar uzun bir aradan sonra yazıyorum ama kim vardır kim yokturkaptanım burada hala sanırım listeye girmek için değil ama motivasyon için aranızda olmak istiyorum uygunsa
Hoşbuldum canım :)Maç izledim ben. Bolca heyecana rağmen kaçamak yapmadım.
Şimdi de ya dışarı çıkarız ya da eliptik yaparım.
Hoşgeldin Kollontai. :)
hoşbuldum bana da iyi oldu ya spor felan koşturayım biraz, hamlamışımAaa kimler gelmiş :)
Hoşgeldin sefalar getirdin, aramıza döndüğüne çok sevindim :)
Akşamki kuruyemiş fazla olmuş sanki canım, gün içinde yemişsin zatenAa ben dünkü menümü yazmadım
Sabah 2 kuru kayisi
1muz
Öğle
1kase mercimek çorbası
Yarim dilim ekmek
Salata
Ara
Yarım elma 2 dilim ayva
Yarım portakal
5 erik
1 bardak süt
Başka bir ara
1 avuç kuruyemis
Aksam
1kepce yeşil mercimek çorbası
Salata
2 orta patlıcandan karnıyarık (yağda kizartmadim)
1 bardak ayran
1dilim tbe
Ara
2 avuç kuruyemis
2 litre su
4bin adim
Bence de kuru yemiş biraz fazla kaçmış. Sana 100 ip verelim onun içinAa ben dünkü menümü yazmadım
Sabah 2 kuru kayisi
1muz
Öğle
1kase mercimek çorbası
Yarim dilim ekmek
Salata
Ara
Yarım elma 2 dilim ayva
Yarım portakal
5 erik
1 bardak süt
Başka bir ara
1 avuç kuruyemis
Aksam
1kepce yeşil mercimek çorbası
Salata
2 orta patlıcandan karnıyarık (yağda kizartmadim)
1 bardak ayran
1dilim tbe
Ara
2 avuç kuruyemis
2 litre su
4bin adim
Cıslarına ceza yazayım mı :)Merhaba kızlar ben de menü yazamadım iki gündür
Cuma
Kahvaltı: haş yumurta, peynir,domates,salatalık,dereotu
Öğle:mercimek çorbası
Ara:kuru yemiş,fındık
Akşam:taze fasulye ,pilav,yoğurt
Su 2lt,100 ip,30sn planı, 40mekik
Cumartesi
Kahvaltı:ıspanaklı gözleme, marmelat,domates,salatalık,biber (kayınvalidem burdaydı söylemesi ayıp çok güzel yapar gözleme o yüzden biraz cıss oldu menümde ama bundan sonra cumaya kadar cıssız devam edicem inşşlah)
Akşam:fırın balık,salata
Su:2lt, 120ip, 40sn plank, 50squat
Yaz tabi ki canım, cezasız olur mu hiçBence de kuru yemiş biraz fazla kaçmış. Sana 100 ip verelim onun için
Cıslarına ceza yazayım mı :)
Hanımlar nerdesiniz hani menüler nerde?
Hafta sonu diye salmak yooookkk
Ovv pilav marmelat gozleme bence de yazmalısın ordekimMerhaba kızlar ben de menü yazamadım iki gündür
Cuma
Kahvaltı: haş yumurta, peynir,domates,salatalık,dereotu
Öğle:mercimek çorbası
Ara:kuru yemiş,fındık
Akşam:taze fasulye ,pilav,yoğurt
Su 2lt,100 ip,30sn planı, 40mekik
Cumartesi
Kahvaltı:ıspanaklı gözleme, marmelat,domates,salatalık,biber (kayınvalidem burdaydı söylemesi ayıp çok güzel yapar gözleme o yüzden biraz cıss oldu menümde ama bundan sonra cumaya kadar cıssız devam edicem inşşlah)
Akşam:fırın balık,salata
Su:2lt, 120ip, 40sn plank, 50squat
Tmmdir yarın hallederimBence de kuru yemiş biraz fazla kaçmış. Sana 100 ip verelim onun için
AslııııBeni tanımayan arkadaşlar ve liste için bileğilerimi yazayım.
Boy 152
Kilo 54,5
İlk başladığımda 72 kiloydum, sanırım takımdan 65 kilo civarlarında ayrıldım. 50 kiloya düşmek istiyorum, kilo olarak azalmasamda sporla sıkılaşmaya çalışıyorum şuan. Benden şimdilik bu kadar :)
Hoş geldinSelamlar uzun bir aradan sonra yazıyorum ama kim vardır kim yokturkaptanım burada hala sanırım listeye girmek için değil ama motivasyon için aranızda olmak istiyorum uygunsa
hayvanat bahçesi pazartesi günü, devreleri yaktım iyice sağa sola gitmekten.Helloooooo kızlar. Bugün doktora gittim öksürük için vs. Dün hem misafirim vardı hemde iki ayrı yere misafirliğe gittik. Sonra bugün de misafiriniz vardı. Yarında kahvaltıya gideceğiz, ordan gezmeye, yarın hayvanat bahçesi var programda çocuklar için. Salı’ya Allah kerim.
Birkaç gün fazla giremeyebilirim haberiniz olsunnn. Birazdan menü paylaşmayanlarımız için cezalar geliyooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?