- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #283.241
Hoşgeldin teşekkür ederim kaptanımGunaydinlar kızlar dün akşam evime döndüm geçmişi okuyamadım ciklatim hayırlı olsun tatlım yardımcılığın
Güzel bir hafta sizlerle olsun
Fotosunu atcam, çiklat değil taklidini yapıyo şeymam yaaaaaKaynamadı
Neyse hadi bakalım hurma detoksu sana iyi geliyor ama çok sık da yapma Ferahim
Eveeettt simit dediğin şey öyle maalesef
Gece gece ne ciklati ama yaaa
Arkadaşlar börekler poğaçalar çikolatalar oh masallah kalori grubu olduk yarın kacamaksiz gün deneyelim hep birlikte
Vaaayy ve Özlem özüne döner.Günaydın kızlar..Limonlu suyumu içerken kahvemin olmasını bekliyorum..
Dün 82.5 geliyordum 1 gün düzenli beslenme ile kabızlık sıkıntım olmasına ragmen 1.2 farketmis. 81.3 çıktım.
Valla bence de sana göre çok ama çok erken hedefim
Bende Çarşamba- Perşembe yapayım diyorum. İsterseniz beraber yapalım. Beni ancak detoks kendime getirir. Bu arada kaptan yardımcılığın hayırlı olsun canım @Cikilatacanavari
Yineeee sporunun şerefine poğaçayı görmezlikten geliyorum hedefcim :)
Evet çarşamba persembe yapicam cumaya hazırlık tarti önemliHiç detoks modunda değilim şekerler ama kabak detoksu mu yapacaksınız siz?
Evet çarşamba persembe yapicam cumaya hazırlık tarti önemli
Sagol canim benim Allah razi olsunevlaefe geçmiş olsun. Iyi dir inşallah şimdi. Bende sondan okumaya başladım . Bu arada poğaça süper görünüyor.
Sagol canimİyi akşamlar herkese
Evet canım ne olduysa tatilden sonra motivasyonum dağıldı. Maalesef hala toparlayamadım. Spor yapacaktım bugün yapamadım. Şimdi en azından jillian yapayım diyorum.
Çok geçmiş olsun canım.
Bende Çarşamba- Perşembe yapayım diyorum. İsterseniz beraber yapalım. Beni ancak detoks kendime getirir. Bu arada kaptan yardımcılığın hayırlı olsun canım @Cikilatacanavari
Valla bir an önce geçsin istiyorum. Yoksa gidişat iyi değil
Çok geçmiş olsun
Keskem yiyebilsek deemiAaayyy görüntü de harika. Ellerine sağlık canım.
CanimsinAaa benimde hiç haberim yoktu yarışmaya katıldığından. Tüh. İletide gelmişti popaça yarışması oy kullanımı diye. Bakmadım, baksaydım oyum belliydi
Di miiiKeskem yiyebilsek deemi
Hiç bitmeyen ev işleri ve ben yine birlikteyiz.
Gününüz Nası geçiyo kızlarr, yaramazlık yapmayın hııııı
Guya isci bayramiHiç bitmeyen ev işleri ve ben yine birlikteyiz.
Gününüz Nası geçiyo kızlarr, yaramazlık yapmayın hııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?