- 27 Ocak 2017
- 2.112
- 8.943
- 158
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #283.381
Ayy teşekkür ederim ama gerçekten çok kolaylar hatta ben bu tarifleri yazayım saglikli yemeklereSeninki daha fenaymış yaa :)
Sıcak browniden karabibere baya sert bi geçiş olmuş
Kız sen de pek hamarat çıktın evde fındık ezmesi, dondurma yapmalar falan masallah :)
Yaz bence de süper olur, hatta ben de ordan bakıp yapayım :)Ayy teşekkür ederim ama gerçekten çok kolaylar hatta ben bu tarifleri yazayım saglikli yemeklere
Gerçekten 10 numara 5 yıldız menüBugunku menum
Sabah
2 haslanmis yumurta
Salatalik domates
Kb beyaz peynir
Aksam
1 haslanmis baget
Haslanmis Cok kucuk parca tavuk gogsu
1 kase yogurdun icine 2 salatalik dogradim yedim
Su 2 lt
Spor
40 dakika pilates
25 dakika tempolu yuruyus
Kocaman alkiz banaaa
Canım ben sana ceza yazmaktan usandım, sen cıs yemekten usanmadın. Listeye aldıgıma pisman olmayayım lütfen...
Inşallah diyeyim. Ama diyet psikolojisine girersem daha kötü oluyor ördekcim. Azcık ucundan oluyor kaçamak.
Azıcık ucundan olmamış baksana artıdaymışsınInşallah diyeyim. Ama diyet psikolojisine girersem daha kötü oluyor ördekcim. Azcık ucundan oluyor kaçamak.
Azıcık ucundan olmamış baksana artıdaymışsın
Hem zaten hep azıcık ucundan diye diye her gün yaptıgın kacamaklar burdan köye yol oldu
Ben gün içinde bile tartiliyorum sabah kesin tartilirim
Şelaleler huzur veriyor da insanlar vermedi valla
Ben de tek seferde 30 tane atlayabildim. Normal o zaman. Yavaş yavaş arttırırım artık.
Nasıl geçti bugün canım. Bugün bir kez daha anladım. Kabak detoksu benim psikolojime iyi geliyor. Hiç başka birşeyi canım çekmedi.
235 kalıyor kuzum daha yolun varBu aradaCikilatacanavari canım sporlarım;
10 dk karın egzersizi
20 dk 2şer kg ağırlıkla kol çalışması
500 ip
30 dk eliptik.
Hepücünüüüü cezalarımdan düşünce kaç bakiyem kalıyooo
Bütün kendimi iyi hissedip çocuklarda erken yatınca yaptım sporumu, çok şükür.Kend kendime nazar değdiriyorum da. Yarın perte çıkmam yine inşallah.
Yaz bence de süper olur, hatta ben de ordan bakıp yapayım :)
Gerçekten 10 numara 5 yıldız menü
Olsun, başladım ya gerisi gelir235 kalıyor kuzum daha yolun var
Sen tartıldın mi cnmGünaydınnnn kızlaaarrr. Tartılan var mı? Şşşttt size diyorum detokscular.
Harikasın canım. Ben 3 gün yapmak istiyordum ama yarın mr çektireceğim. Öğlen yemek yemeyin dediler. Kahvaltıyı güzel yapıp akşama da yine detoks yapayım diyorum ama çok acıkmazsam tabi.İyi geçti canım. Böyle detokslarda bende kendimi tanıyanıyorum ahahaha
Şaka bir yana iyi geçti.balpamuk cuğumun dediği gibi 2 gün yapayım diyorum. Cuma da salata vs takılırım diyorum.
Sen kaç gün yapacaksın?
Ben sabah geç kalktım canım tartılamadımGünaydınnnn kızlaaarrr. Tartılan var mı? Şşşttt size diyorum detokscular.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?