- 25 Nisan 2015
- 3.146
- 9.590
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #283.361
Bugün de fındık ezmesi yaptım aferin bana
Selam kızlar kabak detoksu ile bakalım sonuçlar nasıl olacak sizin kadar bende merak ediyorum
fancynancy 2 gün menü eksik çok düzensiz yedim. Biraz cisda oldu azcık ucundandı lakin dün gece yolculukta sınırları hepten aştım Uyumayayim diye habire tikindim.
Çarşamba menü
Sabah 10 2 haşlama yumurta
1 dilim peynir
Yeşil çay
2 buçuk ta 1kabak 1ceviz sumak maydanoz yogurt
4 buçuk salatalık 2 tane
8de 2 kabak 3 ceviz dereotu maydanoz sumak yogurt.
Su 2 buçuk
Spor henuz yok belki ilerleyen saatte ip.
Yoğurdu biraz fazla koydum kanallara sıkıntı olmaz dimi.meyvede yasak var mı .muz armut karpuz olmaz herhalde. Şeker oranı yüksek
kolay gelsin canim aynen bende oda oda temizlik yapabiliyorum ancak cocuklarla bu kadr
suan o durumdayim bende dunden beri canim hic bisey istemiyo
Bu hafta kesin 1. Olurmusuz gibi geliyor kaptanım
Kızlar sabah tartılacakmısınız merakla bekliyorum bende dün akşam 3 gündür wc ye cıkamıyorum diye deli gibi yiyerek intihar ettim şişkinlikten başka bişey yaramadı bugün kendime geldimTadına bakmadın Dimi daha?
Güzel olacak umarım kaptanım.
En az 1 gider gibi geliyor yarına.
Ben geçen sefer muz yemiştim sorun olmamıştı.
O modda yiyince daha kötü oluyor diye detoksa başladım ben.
Bende meyve de muzla elma yedim.Tadına bakmadın Dimi daha?
Canım ben sana ceza yazmaktan usandım, sen cıs yemekten usanmadın. Listeye aldıgıma pisman olmayayım lütfen...fancynancy 2 gün menü eksik çok düzensiz yedim. Biraz cisda oldu azcık ucundandı lakin dün gece yolculukta sınırları hepten aştım Uyumayayim diye habire tikindim.
Çarşamba menü
Sabah 10 2 haşlama yumurta
1 dilim peynir
Yeşil çay
2 buçuk ta 1kabak 1ceviz sumak maydanoz yogurt
4 buçuk salatalık 2 tane
8de 2 kabak 3 ceviz dereotu maydanoz sumak yogurt.
Su 2 buçuk
Spor henuz yok belki ilerleyen saatte ip.
Yoğurdu biraz fazla koydum kanallara sıkıntı olmaz dimi.meyvede yasak var mı .muz armut karpuz olmaz herhalde. Şeker oranı yüksek
Süpersin DidemcimHayirli aksamlar hanimlar 2 gundur giremedim kusura bakmayin dun cok yogun bi gundu aksama kadr temizlikle ugrastim sonra pazar isini gordum geldim cocuklarla ugras onlari uyut derken bende uyumusum yatagima zor gttim o derece ama yediklerime dikkat ettim dun cezamida yaptimmorordek bana 20 puan ceza vermisti ben 30 dakika yuruyus yaptim pazra gittim markete gittim hepside braz uzak 7 bin adim atmisim aksama kadr temizlik 20 puandan fazla spor yapmisimdir Cikilatacanavari duyurulur canim cezami yaptim
Şelaleler huzur veriyor da insanlar vermedi vallaNe güzel olmuş. Şelaleleri severim ben, huzur veriyor :)
Aslında düşününce saçma geliyor ama gerçekten insan kendini bırakıyor. Kıyafet almayı hiç hiç sevmiyorum. Beğendiğimi değil beni beğeneni almak zorunda kalıyorum.
Gayet güzel olmuş menünün pamukcum.
Aynen, uzadıkça uzuyor. Yıllar önce 1 ayda 10 kilo vermiş ve ideal kilomun da altına inmiştim. Bütün iş bitmişti, uzun sürede kilo almadım.
Döner pidesizse gayet olmuş pamukcum.
Dimitri ya? Millet 3 ayda 20 30 kilo veriyor, ben de aynı şekilde 1 2 kiloyu azaltmak için bile 40 takla atıyorum.
Ben 2 gün yapmıştım geçen. Yine öyle yapacağım.
2 gün yapacağım pamukcum. 3. gün çok zorluyor beni ama kaçamak konusunu düşünmemiştim. Çok haklısın aslında.
Spor konusunda neden öyle demişti? Bu çok ilgimi çekti.
En azından zararlı birşey değilmiş tatlım.
Çıksın gitsin, bir daha da hiç gelmesin.
Günaydın..
Olmaz olmaz :)
Buna dikkat edelim kaptanım. Şu 2 hafta çok önemli benim için. 60'lara düşme hedefi yaklaşıyor.
Genel olarak hayatın boyunca kilo durumun nasıldı ördeğim?
Ben 30 falan anca atlayabiliyorum tek seferde o da ip ayağıma dolanmazsa :)
Ben de tek seferde 30 tane atlayabildim. Normal o zaman. Yavaş yavaş arttırırım artık.50-100 arası değişiyor ama ordekimin de dediği gibi ip ayağıma takilmassa
Nasıl geçti bugün canım. Bugün bir kez daha anladım. Kabak detoksu benim psikolojime iyi geliyor. Hiç başka birşeyi canım çekmedi.Beeeeennn
Tadına baktım tabiki ama acısını sporla cikardimTadına bakmadın Dimi daha?
Kızlar sabah tartılacakmısınız merakla bekliyorum bende dün akşam 3 gündür wc ye cıkamıyorum diye deli gibi yiyerek intihar ettim şişkinlikten başka bişey yaramadı bugün kendime geldim
Evet atladıkça daha çok atlayabilir hale geliyorsun. Ben bi ara 70 tane falan atlıyordum ama şu an hamlamış bi haldeyim :)Ben de tek seferde 30 tane atlayabildim. Normal o zaman. Yavaş yavaş arttırırım artık.
Geçmiş olsun canim inşallah kurtulursunEgzama
Benimde eskiden sıcak browni idi adim degistirmek zorunda kaldim can çekmesinden dolayıKızlar yaaaa böyle kullanıcı isimlerinin bence yasaklanması lazım bilinç altımı fena etkiliyorİyi ki sizin takımda değilim çünkü seni her gördüğümde aklıma gelmemesi gerekenler gelir
Bi de @Sismaniye var fena etkilendiğim
Ben gün içinde bile tartiliyorum sabah kesin tartilirimBen kesin tartılırım kaptanım :)
Aman yapma sonrasında çok pişman oluyor insan.
haahahaa ayni bennBen gün içinde bile tartiliyorum sabah kesin tartilirim
Menün çok güzel şu ve sporunu yazmamışsın amaBugün ki menümfancynancy
Sabah
Diyet ekmekle tost
1 sivri biber
5 zeytin
Domates
Ara
Herzamanki gibi Türk kahvesi
Öğlen
5 kaşık melemen
1 bardak ayran
1 dilim ekmek
2 süs biberi aci
Ara
1 elma
Aksam
1 kase yaylaçorba
4 kaşık bezelye
1 dilim ekmek
Seninki daha fenaymış yaa :)Benimde eskiden sıcak browni idi adim degistirmek zorunda kaldim can çekmesinden dolayı
Kız sen de pek hamarat çıktın evde fındık ezmesi, dondurma yapmalar falan masallah :)Menü
Geç kaldığım için kahvaltıyı atladım
2 orta kabak ve yoğurt
Ara
2 porsiyon ananas
2 tatlı kaşığı fındık ezmesi tadına bayildim mutlaka deneyin
Bide bozulmak üzere olan muzlarım vardı onlarla dondurma yaptım ama onun tadına kaşığın ucuyla baktım
1 kupa ananas kabugu çayı
Aksam
2 orta kabak
Yoğurt
Ara
Sade Türk kahvesi
Sade maden suyu
1000 ip atladim
2 litre su içtim daha içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?