Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yok cnm 3e tamamlamayacam dayanamam yarın işe gitcem

Selam herkese :)

Salı günü menümü paylaşıyorum.

Sabah:
Kahvaltıdan yarım saat önce 1 bardak elma sirke damlatılmış su

Kahvaltı: 1 yumurta, kredi kartı büyüklüğünde peynir , 10 zeytin, domates, 1 kapya biber , avuç içi kadar pide

Öğlen: yarım tabak pırasa yemeği, Salata ve yoğurt

Ara 18:30 1 armut ve yarım kase yoğurt

Akşam: 1 bucuk kase pancar corbası, salata ve yarım kase yoğurt

Spor: dün yapamadım malesef

2,5 lt su

Harika.
Zaten regl döneminde detokslar çok da işe yaramıyor.

Tesekkur ederim canim

Aynen zten ben detoxs yapinca snrasinda drek geri aliyorum ya cunku kitliktan ckmis gibi oluyorum ne kdr dikkat etsemde illaki 1 kilosu geri geliyo ama kabak detoxunu bi denicem daha sonra merk ettim sadece kabagi cok sevmem yiyemezsem dye ondan cekiniyorum hos bu yasima kadr agzima maydanozu surmemis biri olrak maydanoz kuru yapmistim 15 gun kabak vız gelir tırıs gider

Ben de detoks sonrası genellikle cozutanlardanım ama onu bilerek ona göre davranmaya çalışıyorum bakalım.
Bu arada aynı şekilde kabağı pek sevmem. Ancak kızartma ya da mücver olarak ama yoğurtla beraber kamufle edip idare ediyorum.
Beni kurtaran ara öğündeki meyve.

Hafta sonu sahile gidicez o yüzden yarın da çok bişi yemeyi düşünmüyorum

Yüzmeye mi? Dolaşmaya mı?

Ya ben kilo verdiğimi doğru dürüst hissetmiyordum. Sanırım ondan da çok moralim bozuktu. Biraz önce normalde olmayan bir sürü kıyafetimi denedim. İçine giremediğim pantolon, elbise oluyor.
Acayip mutlu oldum. Eşim diyordu çok belli oluyor diye ama ben mutlu olayım diye diyor zannediyordum.

Suya girebilirsem yüzmek istiyorum cnm

Tebrik ederim cnm onca emek veriyorsun neden boşa gitsin daha küçüklerine bile gireceksin

Günaydın güzelleriiimmmm

Bugün perşembeeee

Napıyoruuuuzzzz, ekstra dikkat ediyoruzz

Gerçi gruptaki çoğu kişi detoks yapıyor, lafım detoks yapmayanlara
Ben isveç diyetine başladım öncekinde 2 günde bozmuş tum ama simdi oruca kadar abnack bitiyor bu diyet ondan sonrada oruç tutacagim
Seninki daha fenaymış yaa :)
Sıcak browniden karabibere baya sert bi geçiş olmuş

Kız sen de pek hamarat çıktın evde fındık ezmesi, dondurma yapmalar falan masallah :)
Karabiber olunca kimsenin cani çekmedi

Olalım da geri de almayalım baştan başlayınca çok koyuyor
Aynen öyle canim

Hala yapıyorum ördekim bitmiyooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…