- 25 Nisan 2015
- 3.146
- 9.590
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #283.421
ayy insallah
yok canim bi kac gundur regl oldugum icin kilo veremedim verdigimide aldim oyuzden bitmesine yakin suanda odem sanirim dun gzel beslendim sadece bide spor yaptim guzel gitti oyuzden dyorum
Yok cnm 3e tamamlamayacam dayanamam yarın işe gitcemEn az 15 gün ara verin diyor cikilatacım. Sen 3. Güne devam edecek misin?
Çok merak ediyorum ben de kaç çıkacak.
Cidden hepimiz bir detoks moduna girdik.
Ayy hedefim çok mu oldu demiştim. Belki altına bile inerim.
Kabak detoksu mu yapmıştın sen de? Harika gitmiş.
Harika.
Zaten regl döneminde detokslar çok da işe yaramıyor.
Anladım canım tabi zorlamamak lazım. Sonra bitince geri alma riski olmasın. 2 günde gayet güzel bir rakam gelecek belli zaten3.gün nobetciyim suzicim çok zorlanabilirim o yüzden tadında birakicim
Hafta sonu sahile gidicez o yüzden yarın da çok bişi yemeyi düşünmüyorumAnladım canım tabi zorlamamak lazım. Sonra bitince geri alma riski olmasın. 2 günde gayet güzel bir rakam gelecek belli zaten
Tesekkur ederim canim
Aynen zten ben detoxs yapinca snrasinda drek geri aliyorum ya cunku kitliktan ckmis gibi oluyorum ne kdr dikkat etsemde illaki 1 kilosu geri geliyo ama kabak detoxunu bi denicem daha sonra merk ettim sadece kabagi cok sevmem yiyemezsem dye ondan cekiniyorum hos bu yasima kadr agzima maydanozu surmemis biri olrak maydanoz kuru yapmistim 15 gun kabak vız gelir tırıs gider
Hafta sonu sahile gidicez o yüzden yarın da çok bişi yemeyi düşünmüyorum
Suya girebilirsem yüzmek istiyorum cnmBen de detoks sonrası genellikle cozutanlardanım ama onu bilerek ona göre davranmaya çalışıyorum bakalım.
Bu arada aynı şekilde kabağı pek sevmem. Ancak kızartma ya da mücver olarak ama yoğurtla beraber kamufle edip idare ediyorum.
Beni kurtaran ara öğündeki meyve.
Yüzmeye mi? Dolaşmaya mı?
Tebrik ederim cnm onca emek veriyorsun neden boşa gitsin daha küçüklerine bile gireceksinYa ben kilo verdiğimi doğru dürüst hissetmiyordum. Sanırım ondan da çok moralim bozuktu. Biraz önce normalde olmayan bir sürü kıyafetimi denedim. İçine giremediğim pantolon, elbise oluyor.
Acayip mutlu oldum. Eşim diyordu çok belli oluyor diye ama ben mutlu olayım diye diyor zannediyordum.
Suya girebilirsem yüzmek istiyorum cnm
Tebrik ederim cnm onca emek veriyorsun neden boşa gitsin daha küçüklerine bile gireceksin
Olalım da geri de almayalım baştan başlayınca çok koyuyorAyy ne güzel, tadını çıkart cikilatacım.
Dimi ya? Resmen kendimizle boğuşuyoruz ve incecik olacağız.
Ama hic yapmadim canimMenün çok güzel şu ve sporunu yazmamışsın ama
Su da mı içmedin cnmAma hic yapmadim canim
Ben isveç diyetine başladım öncekinde 2 günde bozmuş tum ama simdi oruca kadar abnack bitiyor bu diyet ondan sonrada oruç tutacagimGünaydın güzelleriiimmmm
Bugün perşembeeee
Napıyoruuuuzzzz, ekstra dikkat ediyoruzz
Gerçi gruptaki çoğu kişi detoks yapıyor, lafım detoks yapmayanlara
Karabiber olunca kimsenin cani çekmediSeninki daha fenaymış yaa :)
Sıcak browniden karabibere baya sert bi geçiş olmuş
Kız sen de pek hamarat çıktın evde fındık ezmesi, dondurma yapmalar falan masallah :)
Aynen öyle canimOlalım da geri de almayalım baştan başlayınca çok koyuyor
Su da mı içmedin cnm
Olalım da geri de almayalım baştan başlayınca çok koyuyor
Bende 79,4 tüm canım. Umarım yarın daha iyi bir rakam görürüm. 200 gr ne beni be sizi keserSen tartıldın mi cnm
Ahahfancynancy 'e cidden 20bin ip ceza falan mı yazmıştık, yapmış yapmış bitmemiş
Yok canım tamamlamadın cunku o 1 dilim böreğe bir 30 puan daha ceza geldi şu an :)
Cikilatacanavari
Hadi insallah
Ama bu detoksları da cok sık yapmayın diyorlar ciklatım dikkat edin saglıgınıza da
Bende bakıciiimmm, link at bize doğruuuuÇok iyi hissediyorum kendimi hatta az sonra kalkıp ip atlayacagim çok enerjik oldum. Bu arada ordekim tariflerimin bir kısmını paylaştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?