- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #283.341
Ben 30 falan anca atlayabiliyorum tek seferde o da ip ayağıma dolanmazsa :)Öğlen kabağımı yedim.Biraz karatayın saatine uyayım diye ikindi meyvesini de yedim. Birazdan akşam ki kabağımı yapacağım hazır tokken. Uzun zamandır güzel bir ip alayım diye hep ip almayı erteliyordum. Dün bir dükkanda gördüm çokta ucuzdu. Aman dedim alayım beğenmezsem bir çocuğa veririm sayaçlı falan değil ama gayet güzel çıktı. Az önce 100 tane atladım ama tabiki aralıklı olarak. Siz bir sefer de kaç tane atlıyorsunuz?
50-100 arası değişiyor ama ordekimin de dediği gibi ip ayağıma takilmassaÖğlen kabağımı yedim.Biraz karatayın saatine uyayım diye ikindi meyvesini de yedim. Birazdan akşam ki kabağımı yapacağım hazır tokken. Uzun zamandır güzel bir ip alayım diye hep ip almayı erteliyordum. Dün bir dükkanda gördüm çokta ucuzdu. Aman dedim alayım beğenmezsem bir çocuğa veririm sayaçlı falan değil ama gayet güzel çıktı. Az önce 100 tane atladım ama tabiki aralıklı olarak. Siz bir sefer de kaç tane atlıyorsunuz?
Kızlar yaaaa böyle kullanıcı isimlerinin bence yasaklanması lazım bilinç altımı fena etkiliyor50-100 arası değişiyor ama ordekimin de dediği gibi ip ayağıma takilmassa
Tiroid maalesef kilo üzerinde çok etkili. Bende de Haşimoto var ama tiroidimi henüz çok etkilemiş durumda degil. Şu an ilaç kullanmıyorum. Ama ileride ne olur bilemem tabi
Bence de bu bir mesaj, hem de çok güzel bir mesaj
Öğlen kabağımı yedim.Biraz karatayın saatine uyayım diye ikindi meyvesini de yedim. Birazdan akşam ki kabağımı yapacağım hazır tokken. Uzun zamandır güzel bir ip alayım diye hep ip almayı erteliyordum. Dün bir dükkanda gördüm çokta ucuzdu. Aman dedim alayım beğenmezsem bir çocuğa veririm sayaçlı falan değil ama gayet güzel çıktı. Az önce 100 tane atladım ama tabiki aralıklı olarak. Siz bir sefer de kaç tane atlıyorsunuz?
Kızlar yaaaa böyle kullanıcı isimlerinin bence yasaklanması lazım bilinç altımı fena etkiliyorİyi ki sizin takımda değilim çünkü seni her gördüğümde aklıma gelmemesi gerekenler gelir
Bi de @Sismaniye var fena etkilendiğim
Kızlar yaaaa böyle kullanıcı isimlerinin bence yasaklanması lazım bilinç altımı fena etkiliyorİyi ki sizin takımda değilim çünkü seni her gördüğümde aklıma gelmemesi gerekenler gelir
Ama kızlar siz de hep sağlıksız olanları dusunuyorsunuz sağlıklı çaklitlar da var şekersiz yapılan kolları sıvayip mutfağa girmek gerekiyorBak bakCikilatacanavari sen hep kaçamak yapınca kaptanlara yetiştiriyorsun ama hep senin yüzünden kaçamak yapıyormuşum ben. Sen bilinç altımı etkiliyorsun..
Ama kızlar siz de hep sağlıksız olanları dusunuyorsunuz sağlıklı çaklitlar da var şekersiz yapılan kolları sıvayip mutfağa girmek gerekiyor
Bugün de fındık ezmesi yaptım aferin banaKabak detoksu bitsin de bir deneyeceğim onu da bakalım.
Cikilata canavarı derken cikilatalarla savasan canavarı kastediyormus laydi kaptanımKızlar yaaaa böyle kullanıcı isimlerinin bence yasaklanması lazım bilinç altımı fena etkiliyorİyi ki sizin takımda değilim çünkü seni her gördüğümde aklıma gelmemesi gerekenler gelir
Ayy layd cim sen ki 3. Defa mezun olacak birisin hakikaten çiklat ım değiştirsinKızlar yaaaa böyle kullanıcı isimlerinin bence yasaklanması lazım bilinç altımı fena etkiliyorİyi ki sizin takımda değilim çünkü seni her gördüğümde aklıma gelmemesi gerekenler gelir
Bu hafta kesin 1. Olurmusuz gibi geliyor kaptanımSelam kızlar kabak detoksu ile bakalım sonuçlar nasıl olacak sizin kadar bende merak ediyorum
kolay gelsin canim aynen bende oda oda temizlik yapabiliyorum ancak cocuklarla bu kadrBurasi adana canim simdiden yaniyor oruca girmeden temizliklere basladim bugunde yatak odasini temizledim gunde 1 oda ancak yapabilirim
suan o durumdayim bende dunden beri canim hic bisey istemiyoKızlar, diyet modu sizin de psikolojinizi bozuyor mu?
Muhtemelen hayatımınen sorunsuz ve keyifli zamanı ama diyet metodundan bazen çok bunalıyorum. Canım hiçbir şey istemiyor, enerjimi sıfırlanıyor.
Sanki diyet olmasa herşey çok iyi olacak ama bir taraftan da artık bu son olsun ve halledeyim istiyorum.
BeeeeennnGünaydın herkeseKabak detoksu yapacaklar el kaldırsın bakalım detoks bitince ne kadar vereceğiz. Benim maydonozum bitmiş, öğlen alacağım. Bu sabah yerine roka yesem birşey olmaz herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?