- 27 Ocak 2017
- 2.112
- 8.943
- 158
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #283.441
Tam inmedim 76lari görmüştüm temmuzda sonra çat diye saldım hepsini geri aldımİdeal kilona inip baştan mı başladın cikilatacım?
Mutlaka görürsün cnm bu kabak çok iyi çünküBende 79,4 tüm canım. Umarım yarın daha iyi bir rakam görürüm. 200 gr ne beni be sizi keser
Burda sonuncu olan tarif yazıyor ya oraya yazdım cnmBende bakıciiimmm, link at bize doğruuuu
hedef cim ne güzel yaa hela sanaYa ben kilo verdiğimi doğru dürüst hissetmiyordum. Sanırım ondan da çok moralim bozuktu. Biraz önce normalde olmayan bir sürü kıyafetimi denedim. İçine giremediğim pantolon, elbise oluyor.
Acayip mutlu oldum. Eşim diyordu çok belli oluyor diye ama ben mutlu olayım diye diyor zannediyordum.
ciddi misin çiklat ım maşallahPazar günü şekersiz 21.günüm vay be hiç anlamadım bile
Kaptanım sizin kilo durumu ne alemde salmadin demikızlar tebrikler çok güzel gitmiş kabak detoksunda kilolar
bende ilkyardım eğitimi alıyorum tüm gün eğitimdeydim şimdi çıktım eve gitme zamanı geldi şimdi de
Bence de ineceksin hedefcim. Ben sana inanıyorum :)Ayy hedefim çok mu oldu demiştim. Belki altına bile inerim.
Yaa bak gördün mü :)Ya ben kilo verdiğimi doğru dürüst hissetmiyordum. Sanırım ondan da çok moralim bozuktu. Biraz önce normalde olmayan bir sürü kıyafetimi denedim. İçine giremediğim pantolon, elbise oluyor.
Acayip mutlu oldum. Eşim diyordu çok belli oluyor diye ama ben mutlu olayım diye diyor zannediyordum.
Ahaha neden acabaKarabiber olunca kimsenin cani çekmedi
Demek ki kaçamakların çokmuş cezan çok olduğuna göreHala yapıyorum ördekim bitmiyooooo
Vaay tebrik ederim ciklatimPazar günü şekersiz 21.günüm vay be hiç anlamadım bile
Tmm cnmCikilatacanavari 250 tane ip atladim gerisini leslie ile tamamlamayi dusunuyorum
Evet cnmCikilatacanavari 200 ip 40 puan dimi yaptim
Ya ben kilo verdiğimi doğru dürüst hissetmiyordum. Sanırım ondan da çok moralim bozuktu. Biraz önce normalde olmayan bir sürü kıyafetimi denedim. İçine giremediğim pantolon, elbise oluyor.
Pazar günü şekersiz 21.günüm vay be hiç anlamadım bile
Ya ben kilo verdiğimi doğru dürüst hissetmiyordum. Sanırım ondan da çok moralim bozuktu. Biraz önce normalde olmayan bir sürü kıyafetimi denedim. İçine giremediğim pantolon, elbise oluyor.
Bende 79,4 tüm canım. Umarım yarın daha iyi bir rakam görürüm. 200 gr ne beni be sizi keser
Ben de onu çok yaptım. Geçenlerde bahsettiğim moralimi bozan da hep o durumdu aslında.Tam inmedim 76lari görmüştüm temmuzda sonra çat diye saldım hepsini geri aldım
Mutlaka görürsün cnm bu kabak çok iyi çünkü
Burda sonuncu olan tarif yazıyor ya oraya yazdım cnm
hedef cim ne güzel yaa hela sana
kızlar tebrikler çok güzel gitmiş kabak detoksunda kilolar
bende ilkyardım eğitimi alıyorum tüm gün eğitimdeydim şimdi çıktım eve gitme zamanı geldi şimdi de
Bence de ineceksin hedefcim. Ben sana inanıyorum :)
Yaa bak gördün mü :)
Geçen gün de yazdım aslında başından beri çok iyi kilo verdin ama süreç uzun olduğu için sıkıldın galiba. Ama az kaldı :)
Ahaha neden acaba
Demek ki kaçamakların çokmuş cezan çok olduğuna göre
Vaay tebrik ederim ciklatim
Tebrik ederim inşallah devamını da getirirsiniz Allah'ın izni ile
Tebrik ederim canim insallah istedigin kiloya da ulasirsin.
Ben öyle şekersiz yapacam diye başlamadım olaya ama bi baktım bitmek üzere bile hiç zorlanmadım içinde şeker glikoz surubu ve buna benzer hiçbir şey yemedim ama çok da zorlanmadım ama 80 kiloya düşeyim 1 kilo profiterol yiyecem patlayasiya kadar yicem uzun zamandır bekliyorum bunuCok zorlandin mi sekersiz gunlerde. Neler yemedin? Ben de dusunuyorum sekersiz gunleri
Neden öyle oldu ki senin tatlım? Birebir mi uydun?
Ben de onu çok yaptım. Geçenlerde bahsettiğim moralimi bozan da hep o durumdu aslında.
Bu son olsun inşallah.
Kaptanım çok teşekkür ederim. Emeğin çok büyük biliyorsun :)
Kolay gelsin kaptanım. Sende kilo durumları nasıl?
Geçen cidden çok moral bozmuştum ördeğim. Burada siz, evde eşim topladığınız valla beni :)
Umarım hepimiz hayalcim.
Bu arada Dukan ekspres yapan arkadaslar sonuctan memnun kaldiniz mi? Etkili mi gercekten?
Ben de istiyorum yaa kaç kere başladım 3günden sonra bozuyorumCok zorlandin mi sekersiz gunlerde. Neler yemedin? Ben de dusunuyorum sekersiz gunleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?