- 15 Mayıs 2015
- 3.397
- 9.637
- 158
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #283.701
bencede ole bende farkettim bunu ben 2015 den beri bu gruplardayim ara versemde dedigin gibi oluyo gercektenAslında gruba yazmak genelde çok motivasyon sağlıyor. Yani burada ne kadar çok şey paylaşılırsa, o hafta güzel sonuçlar elde ediliyor. Grup sessizse bi salma durumu olabiliyor. Benim eskilerden beri gözlemim o sekilde oldu :)
O yüzden ara ara sizi dürtüyorum yazın diye :)
O zaman kocamannnn bir alkış tatlım sanaHarikasın canım. Bu akşam sporlarına sizin sayenizde başladım. Teşekkür ederim. Önceden gündüz yapmayınca artık yapamam gözüyle bakıyordum. Şimdi diyorum yatmadan yap Suzan.
İnşallah hemencecik boyfriend bölümüne geçersin cnmYarın size geçen sene alıp işine girmeyi 4 gözle beklediğim pantolonun resmini atıciimm. Aldığımda oluyordu aslında ama görüşten biraz sıkıyordu bir de boyfriend modeli, acık bol durması lazım. Geçen sene giyemedim. Bu sene giyeceğim inşallahhhhtabi öncesinde Cuma günü aldığım turuncu pantolonum vaaarrr. Ayy olsa da giysem.
O zaman bolca spor bebeyim.merhaba hanimlar dunden beri ugrayamadim suanda ablamdayim gunduz geldim yarn aksam evime donucdm yediklerime dikkat ediyorum ama diyet olmuyo ister istemz cısslarda brazcik kacti ama evime donunce aynen devam menu yazmiyim hic btun cezalara raziyim
At canım motivasyon sağlar. Bende kışlıkları kaldırdım geçen hafta. Tabi yazlıklarla ve küçük beden kıyafetlerimle bakıştıkYarın size geçen sene alıp içine girmeyi 4 gözle beklediğim pantolonun resmini atıciimm. Aldığımda oluyordu aslında ama göbüşten biraz sıkıyordu, işin aslı yağlarım fırtlıyordubir de boyfriend modeli, acık bol durması lazım. Geçen sene giyemedim. Bu sene giyeceğim inşallahhhh tabi öncesinde Cuma günü aldığım turuncu pantolonum vaaarrr. Ayy olsa da giysem.
İnşallahhhhİnşallah hemencecik boyfriend bölümüne geçersin cnm
İyi geceler canımİyi geceler kızlar öpüyorum hepinizi
Benimde o işe girişmem lazım ama çok üşeniyorum.At canım motivasyon sağlar. Bende kışlıkları kaldırdım geçen hafta. Tabi yazlıklarla ve küçük beden kıyafetlerimle bakıştıkBende biran önce onları giymek istiyorum.
İyi gecelerİyi geceler kızlar öpüyorum hepinizi
Nerde oturuyorsun bilmiyorum ama bu hafta hava biraz serin olacak. Bu haftadan sonra yavaş yavaş başla bence canım. Tabi sende 2 çocuk elbise çoktur. Kolay gelsin canım. Başlamak bitirmenin yarısıdır derler.Benimde o işe girişmem lazım ama çok üşeniyorum.
Ayy evet canim butun hafta daha fazla spor yapicam byuk ihtimal sabah kilo almis olucam ama ablamda tarti yok tartilamam eve gidince bakalim kac ckicamO zaman bolca spor bebeyim.
Çok erken yatmam ama bu saate de kalmazdım. Bu sabah geç uyandım herhalde ondan uykum gelmedi.Suzicim sende benim gibi geç yatıyorsun galiba. Didem de
Sabaha kızlara sürpriz olacak biriken sayfalar.
Anadolu yakasındayım canım, sen de karşıdaydın sanki.Nerde oturuyorsun bilmiyorum ama bu hafta hava biraz serin olacak. Bu haftadan sonra yavaş yavaş başla bence canım. Tabi sende 2 çocuk elbise çoktur. Kolay gelsin canım. Başlamak bitirmenin yarısıdır derler.
cok haklisin canim kilo almak okadr kolayki ama kilo vermek cok zor 2015 de diyeto hayatima soktuk ayni zmanda zumba ve yuruyusu sonra leslie eklendi icine sonra pilates derken hala diyet yapiyorum cunku alio veriyorum 81 kiloyla diyete basladik 2015 de 63 kiloya kadr dustum sonra 65 67 gidip geldim bu sekilde kaldim bi snra snra hamilelik ve dusuk yaptim snradan da 76 kilo oldum tekrar diyet yaptim gecen sene eylul ekim aylarinda 6 kilo verdim 70 kilo flndm tekrar hamile kaldm 81 le dogum yaptim kirkim cikarken 75 kiloydum snra 78.5 oldum 1.5 2 aydir diyet yapiyorum ama tekrar takima yazmaya basladigimdan beri adam akilli kilo vermeye basladim ve adam akilli spor yapmaya basladim burasi olmasaydi yerimde sayiklar dururdum nese cok konustum gece gece ama bu son kilo verme seruvenim olur insallah ve bir daha verdigim kilolari geri almam bu sfer sonuna kadr gidicem ve sporu hayatimdan ckarmicamazaydidem canım sende epey eskiymişsin. Bende geçen sene şubat gibi katılmıştım takıma. İzne ayrılırken 71,4 tüm.
83 le geri döndüm. Aman kızlar, gerçekten kilo çok kolay alınıyor ve bütün emekler çöp oluyor. O yüzden kiloyu sabitleyene kadar şakın dişinizi. Ve burada takılmaya devam edin mezun olsanızda. Ben çok ekstrem bir örnek oldum, siz benim gibi alacak değilsiniz tabii ki. Bu tamamen benim hatamdı.
Yok canım ben Kocaelideyim. Kesinlikle taksit taksit yapmak en mantıklısı. Ben her bahar kıyafet değişiminde giymediğim fazla kıyafetlerimi elimden çıkarırım. Hem birisine faydam oluyor hem de dolabım rahatlıyor. Tabi küçük beden ama çok sevdiğim kıyafetleri zayıflarım diye saklıyorumAnadolu yakasındayım canım, sen de karşıdaydın sanki.
Ahhh ahh valla çok üşeniyorum yaa. İki çocuk bir de bizimkiler. 1 hafta lazım. Taksit taksit anca biter.
Tartı da başka bir bağımlılık. Hemen hemen her sabah tartılırım. Sanki tartılmayınca bir şey eksikmiş gibi hissediyorum. Size de öyle oluyor mu?Ayy evet canim butun hafta daha fazla spor yapicam byuk ihtimal sabah kilo almis olucam ama ablamda tarti yok tartilamam eve gidince bakalim kac ckicam
Aynen canim bgunluk ole oldu cocujlar olunca benim pertim ckiyo en gec 1 de uyumus oluyorum ancak cocuklari uyutup islerimi bitirmis oluyorum cunkuSuzicim sende benim gibi geç yatıyorsun galiba. Didem de
Sabaha kızlara sürpriz olacak biriken sayfalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?