- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #283.721
Bende dikkat etmeye başladığımdan beri neredeyse hergün tartılıyordum. Evden çıkmadan unutmazsan her sabah tartılıyorum. Bende bir ara gün içinde 4-5 defa tartılıyordum. Kilo verince motivasyon oluyor da sabit veya 100 gram bile almış olsam can sıkıyor. Sabredebilsem sadece pazartesi cuma tartılsam güzel olur da. NerdeeeeeeTartı da başka bir bağımlılık. Hemen hemen her sabah tartılırım. Sanki tartılmayınca bir şey eksikmiş gibi hissediyorum. Size de öyle oluyor mu?
Bir ara gün içinde de sürekli tartılıyordum ama sağolsun takım arkadaşlarım sürekli tartılmamam gerektiği konusunda uyarınca bıraktım.
aynen ole canim ben kayinvalidem ve kaynatamla oturuyorum byuk bi ev 2 yatak odasi 1 cocuk odasi oldgunu dusunun koca salon bir suru esya 2 banyo hala bitiremedim temizligimi ama inaniyorum bitecekNerde oturuyorsun bilmiyorum ama bu hafta hava biraz serin olacak. Bu haftadan sonra yavaş yavaş başla bence canım. Tabi sende 2 çocuk elbise çoktur. Kolay gelsin canım. Başlamak bitirmenin yarısıdır derler.
valla aynen bende senin gbiyim bisey eksikmis gbi tartilmayinca rahat edemiyorum ama kendimi alstirdim braz kacirinca ertesk gun tartilmayip hemn kendimi topluyorum ve dger gun tartiliyorum yoksa cok uzuluyorum ve daha cok saliyorum kendimi malesefTartı da başka bir bağımlılık. Hemen hemen her sabah tartılırım. Sanki tartılmayınca bir şey eksikmiş gibi hissediyorum. Size de öyle oluyor mu?
Bir ara gün içinde de sürekli tartılıyordum ama sağolsun takım arkadaşlarım sürekli tartılmamam gerektiği konusunda uyarınca bıraktım.
Aşkolsun canım yaaa dertleşiyoruz şurda işte fena mı. Bu takım konusunda çok ama çok haklısın. Bende kendi başıma birşeyler yapmaya çalışmıştım ama buraya gelince herşey daha farklı oldu. Bende herhalde 86 kiloyla falan başlamıştım buraya. Şubattan-ağutosa 71 kiloya inmiştim. Tek başıma imkanı yoktu yani. Buradan çoookk destek aldım. Yani bu fikir Harika ötesi bir fikir. Çünkü derdimiz ve amacımız ortak. Birşeyleri birlikte yapmaya çalışırken bir yandan bilgi de paylaşıyoruz. Bilmediğim bir sürü şey öğrendim diyet hakkında, spor hakkında. Bende kilo geçmişimi anlatayım.cok haklisin canim kilo almak okadr kolayki ama kilo vermek cok zor 2015 de diyeto hayatima soktuk ayni zmanda zumba ve yuruyusu sonra leslie eklendi icine sonra pilates derken hala diyet yapiyorum cunku alio veriyorum 81 kiloyla diyete basladik 2015 de 63 kiloya kadr dustum sonra 65 67 gidip geldim bu sekilde kaldim bi snra snra hamilelik ve dusuk yaptim snradan da 76 kilo oldum tekrar diyet yaptim gecen sene eylul ekim aylarinda 6 kilo verdim 70 kilo flndm tekrar hamile kaldm 81 le dogum yaptim kirkim cikarken 75 kiloydum snra 78.5 oldum 1.5 2 aydir diyet yapiyorum ama tekrar takima yazmaya basladigimdan beri adam akilli kilo vermeye basladim ve adam akilli spor yapmaya basladim burasi olmasaydi yerimde sayiklar dururdum nese cok konustum gece gece ama bu son kilo verme seruvenim olur insallah ve bir daha verdigim kilolari geri almam bu sfer sonuna kadr gidicem ve sporu hayatimdan ckarmicam
masallah sana canim benide hevese getrdin evde olsaydim bende yapardim spor
Oy oy sana kolay gelsin. Ama temizlik dediğimiz şey bir kısır döngü. Yaptıktan kısa süre sonra yine aynı telaş. Senin ev kalabalık olduğu için daha yoğunsundur.aynen ole canim ben kayinvalidem ve kaynatamla oturuyorum byuk bi ev 2 yatak odasi 1 cocuk odasi oldgunu dusunun koca salon bir suru esya 2 banyo hala bitiremedim temizligimi ama inaniyorum bitecek
valla aynen bende senin gbiyim bisey eksikmis gbi tartilmayinca rahat edemiyorum ama kendimi alstirdim braz kacirinca ertesk gun tartilmayip hemn kendimi topluyorum ve dger gun tartiliyorum yoksa cok uzuluyorum ve daha cok saliyorum kendimi malesef
Evet canim cok haklisin burasi bi lutuf gbi bsey gercekten anlat bakalim cok merk ettim ama uyuya kalirsam sabah okurumAşkolsun canım yaaa dertleşiyoruz şurda işte fena mı. Bu takım konusunda çok ama çok haklısın. Bende kendi başıma birşeyler yapmaya çalışmıştım ama buraya gelince herşey daha farklı oldu. Bende herhalde 86 kiloyla falan başlamıştım buraya. Şubattan-ağutosa 71 kiloya inmiştim. Tek başıma imkanı yoktu yani. Buradan çoookk destek aldım. Yani bu fikir Harika ötesi bir fikir. Çünkü derdimiz ve amacımız ortak. Birşeyleri birlikte yapmaya çalışırken bir yandan bilgi de paylaşıyoruz. Bilmediğim bir sürü şey öğrendim diyet hakkında, spor hakkında. Bende kilo geçmişimi anlatayım.
aynen ole valla aslinda elimden geldigince brakmamaya calisiyorum ama 2 cocukla ne kadr yapablirimki bide biri krese gidiyo annelerde onlari bi kursa gelerek beklemek zorunda haftanin iki gunu o siniftayken bende pilatese gidiyorum oyuzden butun gnum orda geciyo yani biraz zorlaniyorum seneye normal anaokuluna gidicegi zman daha kolay olcak insallah hersey bakalim zaten hayat dedigin kosusturmayla gecen biseyOy oy sana kolay gelsin. Ama temizlik dediğimiz şey bir kısır döngü. Yaptıktan kısa süre sonra yine aynı telaş. Senin ev kalabalık olduğu için daha yoğunsundur.
Hayrli geceler canim bende yatyorumm artikCanlar ben yatıyorum artık. Size iyi geceler
Biz kadınların klasik hareketi. Dursun, giyerim.Yok canım ben Kocaelideyim. Kesinlikle taksit taksit yapmak en mantıklısı. Ben her bahar kıyafet değişiminde giymediğim fazla kıyafetlerimi elimden çıkarırım. Hem birisine faydam oluyor hem de dolabım rahatlıyor. Tabi küçük beden ama çok sevdiğim kıyafetleri zayıflarım diye saklıyorum
İyi geceler canımmmCanlar ben yatıyorum artık. Size iyi geceler
İyi geceleeeerrrHayrli geceler canim bende yatyorumm artik
Canım bu kendi yaptigin şeylerde hiç mi şeker yok çikolatada yoktu sanırım o hurma dan dı. Helal olsun ozaman diyorum.Menü
Uyaninca
Tbe tost kaşarlı sucuklu
1 bardak şeker katkısız m.suyu
Ara
İşaret parmağım kadar kendi yaptigim caklıt
Aksam
4-5yk menemen
1dilim tbe
Kredi kartı kadar peynir
1 yeşil zeytin
3 tatlı kaşığı fındık ezmesi (kendi yaptigim )
Ara
2 sade maden suyu
1 sade türk kahvesi
Yufkadan cips denedim çok yağlı oldu çok sevmedim ama canım birşey istiyordu ona sardım 1 yufkanin dörtte bir kadarını yemişimdir anca
100 ip
Aynen öyle oldu sabaha kalmadı menü yazam dedim oğlumun yanında uyuyakalmışım bir baktım 5 sayfaSuzicim sende benim gibi geç yatıyorsun galiba. Didem de
Sabaha kızlara sürpriz olacak biriken sayfalar.
Aaa Hemşehrimsin o zamanAnadolu yakasındayım canım, sen de karşıdaydın sanki.
Ahhh ahh valla çok üşeniyorum yaa. İki çocuk bir de bizimkiler. 1 hafta lazım. Taksit taksit anca biter.
Bostancıdayım canım ben. Sen?Aaa Hemşehrimsin o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?