Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende dikkat etmeye başladığımdan beri neredeyse hergün tartılıyordum. Evden çıkmadan unutmazsan her sabah tartılıyorum. Bende bir ara gün içinde 4-5 defa tartılıyordum. Kilo verince motivasyon oluyor da sabit veya 100 gram bile almış olsam can sıkıyor. Sabredebilsem sadece pazartesi cuma tartılsam güzel olur da. Nerdeeeeee

Nerde oturuyorsun bilmiyorum ama bu hafta hava biraz serin olacak. Bu haftadan sonra yavaş yavaş başla bence canım. Tabi sende 2 çocuk elbise çoktur. Kolay gelsin canım. Başlamak bitirmenin yarısıdır derler.
aynen ole canim ben kayinvalidem ve kaynatamla oturuyorum byuk bi ev 2 yatak odasi 1 cocuk odasi oldgunu dusunun koca salon bir suru esya 2 banyo hala bitiremedim temizligimi ama inaniyorum bitecek

valla aynen bende senin gbiyim bisey eksikmis gbi tartilmayinca rahat edemiyorum ama kendimi alstirdim braz kacirinca ertesk gun tartilmayip hemn kendimi topluyorum ve dger gun tartiliyorum yoksa cok uzuluyorum ve daha cok saliyorum kendimi malesef

Aşkolsun canım yaaa dertleşiyoruz şurda işte fena mı. Bu takım konusunda çok ama çok haklısın. Bende kendi başıma birşeyler yapmaya çalışmıştım ama buraya gelince herşey daha farklı oldu. Bende herhalde 86 kiloyla falan başlamıştım buraya. Şubattan-ağutosa 71 kiloya inmiştim. Tek başıma imkanı yoktu yani. Buradan çoookk destek aldım. Yani bu fikir Harika ötesi bir fikir. Çünkü derdimiz ve amacımız ortak. Birşeyleri birlikte yapmaya çalışırken bir yandan bilgi de paylaşıyoruz. Bilmediğim bir sürü şey öğrendim diyet hakkında, spor hakkında. Bende kilo geçmişimi anlatayım.

Oy oy sana kolay gelsin. Ama temizlik dediğimiz şey bir kısır döngü. Yaptıktan kısa süre sonra yine aynı telaş. Senin ev kalabalık olduğu için daha yoğunsundur.

Evet canim cok haklisin burasi bi lutuf gbi bsey gercekten anlat bakalim cok merk ettim ama uyuya kalirsam sabah okurum
Oy oy sana kolay gelsin. Ama temizlik dediğimiz şey bir kısır döngü. Yaptıktan kısa süre sonra yine aynı telaş. Senin ev kalabalık olduğu için daha yoğunsundur.
aynen ole valla aslinda elimden geldigince brakmamaya calisiyorum ama 2 cocukla ne kadr yapablirimki bide biri krese gidiyo annelerde onlari bi kursa gelerek beklemek zorunda haftanin iki gunu o siniftayken bende pilatese gidiyorum oyuzden butun gnum orda geciyo yani biraz zorlaniyorum seneye normal anaokuluna gidicegi zman daha kolay olcak insallah hersey bakalim zaten hayat dedigin kosusturmayla gecen bisey

Ekranıma bir haller oldu. Böyle arada cevap yazarken aşağı falan inmiyor telde ekranım. Güncelleme mi yapmak kazım acep. Neysem. Bebek sahibi olma fikrine kadar max 65 kilo olmuştum. Size alyansımın fotosunu da atarım, Allahım sanki başka birinin gibi geliyor gözüme, küçücük.
sonra kızlar hamileliğimin dış gebelik olduğunu anladık. İlk bebeğimi kaybettim ve çok üzüldüm. Şimdi yazarken kolay geliyor, acısı da hafifledi ama kalp atışlarını duyduğum bebeğimi koruyamamak, sahip çıkamamak beni gerçekten çok üzmüştü. Hala aklıma geldikçe kalbim sızlıyor.
1 yıl boyunca bebeğimiz olmayınca bir terslik olduğunu düşünüp binlerce test vs den sonra aşılama yapmaya karar verdik. O dönem stres ve ilaçlarla 70-72 arasında gidip geliyordum. İkinci aşılamada prensesime kavuştum. 82-85 civarında bir kiloyla gittim sezeryana. Sonra yine 73 leri gördüm ve sonra yine bir baktım 80 lerdeyim. Sonraaaaa bir baktım, sürpriz; oğluma hamileyim. Bir de prens aldım kucağıma çok şükür. 90 kiloyla sezeryan sonrası yine 80 küsürlere indim. Bir gün tartıldım ve bir baktım ki 90 kiloya yakınım. Tam hatırlamıyorum rakamları. Dedim 100 e doğru gidiyorum. Kendi başıma bir 3-4 kilo verip takıma geldim. Sağolsun ördekim çağırmıştı beni de. Veee işte gerisini biliyorsunuz. Yani neymiş yersen kilo alırmışsın.

Biz kadınların klasik hareketi. Dursun, giyerim. Sonra dolapta bazada yer kalmaz. Ayy giycek bişiyimde yok derken kocişlerin ölümcül bakışlarına maruz kalırız.

Canım bu kendi yaptigin şeylerde hiç mi şeker yok çikolatada yoktu sanırım o hurma dan dı. Helal olsun ozaman diyorum.

Sayfaların artmasına katkim olsun dedim
Maşallah çok güzel kilolar verilmiş ben bile buranın sayesinde 2 ayda 4 5 kilo vermişim
Umarim kalıcı olur şimdi bu ifademe ördekcim hiç sanmam diycek öyle bir izlenim bıraktım ama ben en fazla 80 oldum hamilelikte. 63 64 takılırım gibi geliyor 5 sene önce en fazla o raya kadar indim. Hamilelikte kilo alınmazsa sonrası daha çok alınıyor sanki yada bahane bu yaş metebolizma işin içine giriyor .
Sürekli tartilmak motive ediyorsa iyi belki ama bana göre değil. Toptan seviniyim istiyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…