Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet maalesef sessizlik beni korkutuyor. Bazı gruplar çok çok aktif gerçekten :) ama bazıları da bu sayede sürekli ilk 3'te diyeyim :)
Cips deniyorum daha firinda lar kuzum
Patates cipsi mi? Kabak falan da yapıyorlardı
Aynı durum bugün bende de var.
Hayııırrrrr
1 saat spor ne sporu hedefcim ona göre puanlayacagim da?
Canim dun 30 dakika leslie
Bugunde 30 dakika leslie yaptim
Karabibercim menulerinin altına yazar mısın sporlarını? Dün menü yazmamıştın sanki ya da ben mi kaçırdım?

Yürüyüş ördeğim. Bugün acayip zihin yorgunluğumuzu var. Aklımdan geçeni farklı söylüyorum :)

Bu arada koşunun puanı kaç?

Gel canım 70ler çok güzel

Bu hafta hedefimi 79.5 yaptim ama sannetmiyorum çünkü yine geldik regl zamanina
Bende hedefimi 76 yapmak istiyordum aslında ama Perşembe-cuma adet olacağım. Adet şişkinliğini düşünerek 76.5 yazdım. Yine de cuma günü 76 olursam çok sevineceğim. Çünkü gruba girdiğimden beri 10 kilo vermiş olacağım

Biz bu sakinlikle 1. olduysak demek ki grup daha aktif olsa ilk 3ten aşağı düşmeyiz. Dolayısıyla sürekli kilo vermiş oluruz. Kesinlikle hak veriyorum sana

1 tane yufkadan yaptım cnm da bidaha kendim tarif yapicam çok yağlı olmuş çok yiyemedim

Kızlar nabionuz spor yaparken canınız mi çıktı

Evet takip açısından iyi olsa da motivasyon bakımından sıkıntı oluyor Suzicim. Aslında daha çok paylaşım yapsak daha çok hareketleniriz, daha bir dikkat ederiz yediğimize, içtiğimize.

Evet takip açısından iyi olsa da motivasyon bakımından sıkıntı oluyor Suzicim. Aslında daha çok paylaşım yapsak daha çok hareketleniriz, daha bir dikkat ederiz yediğimize, içtiğimize.

Motivasyon açısından haklısın canım. Ben sadece ayak uydurma açısından öyle dedim. Çalışma hayatı ve yoğunluktan yetişemezdim diye

Az önce Leslie 2 mil yaptım ve 150 ip atladım. Adet dönemi kilo almamak için elimden geleni yapacağım. Umarım cumaya kadar güzel bir eksi alırım
İnşallah bende gece mece demedim eliptik yapıyorum. Çocuklar uyanıkken yaptırmıyorlar. Onlar yatınca da etrafı topla vs derken ancak boş zamanım kalıyor. Eliptik bitsin karın çalışacağım. O da bitince halim kalırsa ip atlayacağımmmm.

Harikasın canım. Bu akşam sporlarına sizin sayenizde başladım. Teşekkür ederim. Önceden gündüz yapmayınca artık yapamam gözüyle bakıyordum. Şimdi diyorum yatmadan yap Suzan.

Yarın size geçen sene alıp içine girmeyi 4 gözle beklediğim pantolonun resmini atıciimm. Aldığımda oluyordu aslında ama göbüşten biraz sıkıyordu, işin aslı yağlarım fırtlıyordu bir de boyfriend modeli, acık bol durması lazım. Geçen sene giyemedim. Bu sene giyeceğim inşallahhhh tabi öncesinde Cuma günü aldığım turuncu pantolonum vaaarrr. Ayy olsa da giysem.

Menü
Uyaninca
Tbe tost kaşarlı sucuklu
1 bardak şeker katkısız m.suyu
Ara
İşaret parmağım kadar kendi yaptigim caklıt
Aksam
4-5yk menemen
1dilim tbe
Kredi kartı kadar peynir
1 yeşil zeytin
3 tatlı kaşığı fındık ezmesi (kendi yaptigim )
Ara
2 sade maden suyu
1 sade türk kahvesi
Yufkadan cips denedim çok yağlı oldu çok sevmedim ama canım birşey istiyordu ona sardım 1 yufkanin dörtte bir kadarını yemişimdir anca
100 ip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…