- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #283.681
Evet maalesef sessizlik beni korkutuyor. Bazı gruplar çok çok aktif gerçekten :) ama bazıları da bu sayede sürekli ilk 3'te diyeyim :)Tabi gruba yazmak kesinlikle motivasyon sağlıyor. Aman yanlış anlaşılmayayım. Ben aşırı derece yoğun gruplarda yapamazdım. Yetişemezdim okumaya ve yazmayaburda benden tecrübeli olduğun için sessizlik iyi bir çağrışım yapmıyor demek ki
Patates cipsi mi? Kabak falan da yapıyorlardıCips deniyorum daha firinda lar kuzum
HayııırrrrrAynı durum bugün bende de var.
1 saat spor ne sporu hedefcim ona göre puanlayacagim da?2 günlük menümü yazayım
Dün
Sabah
2 dilim ekmekten peynirli tost
Akşam
PizzaMiktarı abartmış olabilirim
1 saat spor
Bugün
Sabah
Müslim ve süt
Akşam
Taze fasulye
1 dilim ekmek
Yoğurt
fancynancy
Karabibercim menulerinin altına yazar mısın sporlarını? Dün menü yazmamıştın sanki ya da ben mi kaçırdım?Canim dun 30 dakika leslie
Bugunde 30 dakika leslie yaptim
Evet maalesef sessizlik beni korkutuyor. Bazı gruplar çok çok aktif gerçekten :) ama bazıları da bu sayede sürekli ilk 3'te diyeyim :)
Patates cipsi mi? Kabak falan da yapıyorlardı
Hayııırrrrr
1 saat spor ne sporu hedefcim ona göre puanlayacagim da?
Karabibercim menulerinin altına yazar mısın sporlarını? Dün menü yazmamıştın sanki ya da ben mi kaçırdım?
Gel canım 70ler çok güzel5. Takım 11 Mayıs Hedefleri
Üye ismi >> 4 Mayıs kg >> 11 Mayıs hedef
balpamuk >> 61,4 >>61
fancynancy >> 78,9
Cikilatacanavari >> 85>>84.1
Suzi1704 >> 77 >> 76.5
karabiber01 >> 80/79.5
si_bel >> 66,5
0zlem >> 80,5 》》79,5
hedef38beden >> 72,7
hayalalemiveben >> 72,7 >>71.5
violin35 >> 65,9
kardelelen321 >> 87,5>> 86,5
beyazinci>>59,7>>57,5
azaydidem >> 73,7 >> 72.5
Bende hedefimi 76 yapmak istiyordum aslında ama Perşembe-cuma adet olacağım. Adet şişkinliğini düşünerek 76.5 yazdım. Yine de cuma günü 76 olursam çok sevineceğim. Çünkü gruba girdiğimden beri 10 kilo vermiş olacağımBu hafta hedefimi 79.5 yaptim ama sannetmiyorum çünkü yine geldik regl zamanina
Biz bu sakinlikle 1. olduysak demek ki grup daha aktif olsa ilk 3ten aşağı düşmeyiz. Dolayısıyla sürekli kilo vermiş oluruz. Kesinlikle hak veriyorum sanaEvet maalesef sessizlik beni korkutuyor. Bazı gruplar çok çok aktif gerçekten :) ama bazıları da bu sayede sürekli ilk 3'te diyeyim :)
Hayııırrrrr
Karabibercim menulerinin altına yazar mısın sporlarını? Dün menü yazmamıştın sanki ya da ben mi kaçırdım?
1 tane yufkadan yaptım cnm da bidaha kendim tarif yapicam çok yağlı olmuş çok yiyemedimEvet maalesef sessizlik beni korkutuyor. Bazı gruplar çok çok aktif gerçekten :) ama bazıları da bu sayede sürekli ilk 3'te diyeyim :)
Hayııırrrrr
1 tane yufkadan yaptım cnm da bidaha kendim tarif yapicam çok yağlı olmuş çok yiyemedim
http://www.nefisyemektarifleri.com/video/ev-yapimi-cips-tarifi-videolu/Tarifi nasil yaptin acaba? Ben oglum icin yapmistim yufkadan cips ama hic begenmedi. Degisik bi tadi vardi benim yaptigimin.
Kızlar nabionuz spor yaparken canınız mi çıktı
Evet takip açısından iyi olsa da motivasyon bakımından sıkıntı oluyor Suzicim. Aslında daha çok paylaşım yapsak daha çok hareketleniriz, daha bir dikkat ederiz yediğimize, içtiğimize.Merhabalar herkeseBen miskin miskin evde oturuyorum. Gruba bakayım da işlerimi yapayım diye uğradım. Klasik hafta sonu sessizliğiyle karşılaştım biraz abartıyoruz belki ama ben çok aktif bir grupta olamazdım. Bazen diğer gruplara bakıyorum ne çok yazıyorlar yahu. Kimisi de ondan hoşlanabilir ama bana göre değil. Canım grubum ben.
Aslında gruba yazmak genelde çok motivasyon sağlıyor. Yani burada ne kadar çok şey paylaşılırsa, o hafta güzel sonuçlar elde ediliyor. Grup sessizse bi salma durumu olabiliyor. Benim eskilerden beri gözlemim o sekilde oldu :)
O yüzden ara ara sizi dürtüyorum yazın diye :)
Vaayyy süper vallaBende hedefimi 76 yapmak istiyordum aslında ama Perşembe-cuma adet olacağım. Adet şişkinliğini düşünerek 76.5 yazdım. Yine de cuma günü 76 olursam çok sevineceğim. Çünkü gruba girdiğimden beri 10 kilo vermiş olacağım
Motivasyon açısından haklısın canım. Ben sadece ayak uydurma açısından öyle dedim. Çalışma hayatı ve yoğunluktan yetişemezdim diye
Evet takip açısından iyi olsa da motivasyon bakımından sıkıntı oluyor Suzicim. Aslında daha çok paylaşım yapsak daha çok hareketleniriz, daha bir dikkat ederiz yediğimize, içtiğimize.
İnşallah bende gece mece demedim eliptik yapıyorum. Çocuklar uyanıkken yaptırmıyorlar. Onlar yatınca da etrafı topla vs derken ancak boş zamanım kalıyor. Eliptik bitsin karın çalışacağım. O da bitince halim kalırsa ip atlayacağımmmm.Az önce Leslie 2 mil yaptım ve 150 ip atladım. Adet dönemi kilo almamak için elimden geleni yapacağım. Umarım cumaya kadar güzel bir eksi alırım
Sağol canım. Bende heyecanlıyım 10 kilo ve sonrası içinVaayyy süper valla
Sende haklısın.Motivasyon açısından haklısın canım. Ben sadece ayak uydurma açısından öyle dedim. Çalışma hayatı ve yoğunluktan yetişemezdim diye
İnşallah yaaaa, eski kıyafetlerimi çok özledim. Hepsini giymek istiyorumSağol canım. Bende heyecanlıyım 10 kilo ve sonrası içinhepimiz sağlıkla istediğimiz kiloya inelim bir an önce
Harikasın canım. Bu akşam sporlarına sizin sayenizde başladım. Teşekkür ederim. Önceden gündüz yapmayınca artık yapamam gözüyle bakıyordum. Şimdi diyorum yatmadan yap Suzan.İnşallah bende gece mece demedim eliptik yapıyorum. Çocuklar uyanıkken yaptırmıyorlar. Onlar yatınca da etrafı topla vs derken ancak boş zamanım kalıyor. Eliptik bitsin karın çalışacağım. O da bitince halim kalırsa ip atlayacağımmmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?