Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aaaaa ne harika bir fikirrrr, bende yağlarımı kızılaya mı bağışlasam. Malum balina yağından sabun yapılıyordu bildiğim kadarıyla.
Kocana ver sen de ona denize girme okyanuslar taşar dersin
Ya ben de kendimi bu konu da geliştirmek çok istiyorum en azından kendi çevremi yemek konusunda bilinclendirebilmeliyim temiz beslenmek amacım

Saol cnm chiali ve yeşil soğanlı omlet yaptım yanında da normal kahvaltı sıkıntısı olmadı inşallah ramazana kadar bozmadan devam
Ooo süper çok güzel geçirmişsin
Hoşgeldin aramıza inşallah istediğin kilolara çarçabuk ulaşırsınız

Süper o zaman burdan devam etmek isterim, karşıma boşuna çıkmış olamaz bu sayfa :)
Kesinlikle katılıyorum hoşgeldin aramıza çok güzel gelmişsin bu kiloya kadar tebrik ederim

selam kızlarrr
parky cim hoşgeldin tatlım senin adına çok sevindim kalan kilolarını da vereceksin eminim
başka yeni gelen arkadaşlar da var onlar da hoşgelmişler bende eski takım kaptanınız fırsat buldukça kk ya giren birisiyim
kızlar bu arada bu hafta yeni bir düzen başlattım kendime sabahları kalkıp 4-5 km yürüyorum işe gitmeden herşeyi yiyorum ama abartmadan diyet moduna girmeden dikkat ederk bakalım bu işe yarayacak mı sigarayı bıraktıktan sonra aldığım kiloları öncelikle bir verebilsem

hoşbuldum toplight cığım
valla benim sıpa olmasa (Allah muhafaza hep olsun ) bende sabahları yürüyüş yapıp duş alıp işe gitmek isterim ama pek muhterem kocam emniyet görevlisi olduğundan mütevellit varla yok arasında olunca oğluş bana kalıyor
Kalan kilolarımı burdan vereceğime söz veriyorum :)
birileri zayıflamışsın sen baya küçülmüşsün diyince çok hoşuma gidiyor vallahi

Merhaba kızlar, uzum bir süre önce bu grupta izne ayrılmıştım. O dönem doğum kilolarımı vermeye çalışmış ve başarılı da olmuştum. Ne var ki buraya uğrayamadığım vakitte 66 kilodan 76 kiloya çıkmıştım.Gidişat hiç de hoş değildi ve bu kiloları sadece hamilelikte görmüştüm.Rn sonunda kendime dur dedim,İki buçuk ay önce diyetisyene gittim ve 10 kilo verdim. Buraya da takılınca daha çok kilo veririm diye düşünüyorum. Ramazana da az kalınca beni bir telaş sardı ki sormayın. Bugünden itibaren aranizdayim.

Hoşgeldin morordek kaptanımız ilgilenecektir hedef kilonu da söyler misin

Yok artık kaptanım maşallah
Ben sabah 9da kalkınca kendimi tebrik ediyorum. Sen işe gitmeden spor yapıyorsun.

Aramıza holgeldin canım en kısa zamanda heeefine ulaşırsın inşallah, şimdi kaç kilosun hedefin kaç? Kaç yaşındasın? Biraz kendini tanıtır mısınız? Bir de ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettiğini beyan etmen gerekli

İyi akşamlar. Menümü paylaşayım.

8 Mayıs

Kahvaltı
1 kase mercimek çorbası

Ara
1 kase çilek

Öğle
1 tabak bezelye yemeği
1 dilim ekmek
salata

Akşam
2 adet enginar / biri soğanlı biri garnitürlü
1 kase yoğurt

Su: 2 litre
Spor: bugün yok

Ve şu an çok açım ayran içip ve salatalık yemem olası.

Seviyorsan Türk kahvesi içmeni öneririm. Benim açlığımı direk alıyor menün güzel bence.

Iyi aksamlar herkese bugunku menum

Sabah
2 yumurtali omlet
Salatalik domates
Peynir
Zeytin

Ogle
Yesil mercimek salatasi
Yogurt

Ara
Kucuk bir dilim tiramisu

Aksam
1 tavuk budu
2 kasik bulgur pilavi
Salata

2.5 lt su
Az sonra spor yapacagim

Iyi aksamlar herkese bugunku menum

Sabah
2 yumurtali omlet
Salatalik domates
Peynir
Zeytin

Ogle
Yesil mercimek salatasi
Yogurt

Ara
Kucuk bir dilim tiramisu

Aksam
1 tavuk budu
2 kasik bulgur pilavi
Salata

2.5 lt su
Az sonra spor yapacagim
Ovv tiramisu mu

merhabalar herkese. Türk kahvemi içiyorum. Birazdan jillian yapacağım. Cesaret topluyorum yaniısınma olarak ip atlayayım da jilliana geçiş kolay olsun
Kolay gelsin canım Allah güç kuvvet versin

Menüm
Açıkçası bugün hiçbir şey yiyesim yoktu gün içinde
13.00
Sade Türk kahvesi
15.00
2si bir arada nescafe
17.00
Muz
19.00
Kendim bi karışım yapıp tavuk gogsu kizarttim az yağda
1 tam buğday lavasa sardım
1 bardak ayran
Salatalik turşusu
Ara
Sade maden suyu
biraz kendi yaptigim dondurma
1 litre su
1000ip (cezamdi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…