Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende yapmıştım ama devam edemedim. Aslında bol baharatlarla tadını değiştirip mercimeğimsi yapabilirsin. Blendırdan geçirmiştim ben. Sen nasıl yaptın? Belki birlikte yaparız

Bence çok iyi atlatmışsın.

Hoşgeldin aramıza..

Tamam yağların benim olsun piki

Etmez miyiiiizzz
Hoşgeldin diyelim o halde

Yok, bu ara çok kaçamaklı menülerin o yüzden telafi etmiş saymıyorum :)
evet evet haklisin

hosgeldin ne guzel geldin ole canim masallah sana kesinlikle basari oykunu ideal kilona indiginde hemen yazmalisin herkesinde zevkle okuyup motive olacagina eminim insallah hep beraber kosa kosa istedigimiz kiloya iner bir daha cikmayiz bu arada boyun kacti canim

Bitmedi bitmeyor ördekim ya. Valla yoruldum bende. Böyle kendimi sahillere atasım var, bebeleri de babasına ama eşim diyo ki sen girme denize menize deniz taşar diyo. Onu nasıl dövebilirimin hesaplarını yapıyorum
Benim ayarlarım kaçtı kızlar yaaaa
Bir yandan hastalıklar bir yandan tartının rakamı beni benden etti.

Çok az haklısın hayalcim. Artı çıktıkça yediklerimi azalttım ama olmadı. Bugün düzgünce beslenip öyle deneyeceğim.

Merhabalar.
Hoşgeldin aramıza tekrar.
Hikayenin çok motive edici, tebrik ediyorum.

Bir ben daha !!!
Niye böyle oluyoruz hedefim ya.

Fanycim biz detoks insanı değilim onu anladık sanırım. Detoks sonrası oldu galiba ama vücut kilitledi. 74,1 çıktım sabah. Üstüne midem de çok kötü. Moral sıfır.

Günaydın munaydin millet nabersiniz biri benim yagimi etim den ayirabilir mi
morordek ordekim etim benim yağım senin olsun
Aaaaa ne harika bir fikirrrr, bende yağlarımı kızılaya mı bağışlasam. Malum balina yağından sabun yapılıyordu bildiğim kadarıyla.

O tartida gordugun detoksun kotu tarafi canim giden sadece odem oluyo malesef sonra ister istemez yarisi geri donuyo nese sen gormemezlikten gel tartiyi esinide duymamazliktan gel onune bak canim eminim cumaya eksiyle geliceksindir inaniyorum ben sana

Dunku menun okadr azdıkı nasil dayaniyo bu kadr az yemege dedim kendi kendime ama iyi bisey yapmiyosun bence canim bi muddet sonra vcut buna alisiyo ve kendini kitliyo ne asagi ne yukari birazcik fazla kacirincada hemn tartida belli ediyo kendini bence braz daha menulerini arttir ve vucudunu dinle senden ne istiyo sadece onu dinle gerisi gelicektir

Selamlar takımınıza dahil olabilir miyim? Takımlara göz atınca buraya yazmak içimden geldi.
Eğer kabul ederseniz kendimden bahsedeyim.Tahmini 1 yıl önce cuma gruplarına katılmıştım fakat diyet moduna giremediğim için kendi isteğimle ayrılmıştım o zamanlara göre kilom arttı ne yazık ki. Daha sonra da takımlara katılmak için girişimde bulundum fakat diyet yapmaya adapte yine olamayınca listeye girmeden bırakmıştım.
Şimdi 90 kilo olduğum gerçeğiyle yüzleşince diyetisyen ve endokrin doktorunu ziyaret ettim. İradesizliğimin bir nebze de olsa sebebi olabilecek durumumu da öğrenince sağlıklı beslenmekten başka çıkar yolum yok anladım.
Bu arada 32 yaşındayım. Evliyim. Evlilikle birlikte şehir değiştirince hayatıma bir de işsizlik eklendi.
Aranıza beni kabul ederseniz memnun olurum.

Tekrar hoşgeldin o zaman takımına canım. Valla çok iyi vermişsin, sabretmişsin, araştırmışsın. Bize de tebrik etmek kalıyor. Belki tariflerini de bizle paylaşırsın, İki üç günde bir kahvaltı önerisi ya da smoothie önerisi.
Bak sana yazarken aklıma geldi. Acaba bir liste yapıp güzel ve eksilirdi düşük, kolay yapılabilecek, sağlıklı tarifler mi paylaşsak kendi aramızda da ördekim? morordek

teşekkür ederim canım boyum 163

teşekkür ederim hoşbuldum

Ne güzel bende bulabilsem keşkeeee.

niyet edersen olur gerçekten

sağol canım teşekkür ederim siz isteyin bana uyar ördekciğimde izin verirse istediğiniz an tarifler verebilirim ,zaten amacım ideal kiloma inip gerekli sertifikaları da alıp beslenme danışmanlığı yapmak hobi olarak

bugün kü menümü yazayım girmişken ..
Kahvaltı 12:30
salatalık,domates,zeytin,yağsız lor,iki haşlanmış yumurta ,üç dört tane ceviz,bir kaşık yoğurt üstüne dereotu
çok geliyor gibi değil mi akşam yemeğimde 18:de daha hafif olacak böylece gün boyu tok tutuyor..

akşam da evde nohut var ama eşim ve oğlum yiyecek sigara böreği ile beraber nasipse bende iki kabak rendeleyip az soteleyip yoğurt ve dereotu az ceviz katıp yiyeceğim buna da kabak detoksu deniyor o tarifden.

Bende yapmıştım ama devam edemedim. Aslında bol baharatlarla tadını değiştirip mercimeğimsi yapabilirsin. Blendırdan geçirmiştim ben. Sen nasıl yaptın? Belki birlikte yaparız
Bende küçük boy bir lahana 3 tane sogan ce bir bağ maydanozu düdüklü tencerede pişirdim blrnderdan geçirdim ama igrenc oldu. Aslinda sanırım sebebini biliyirum. Ben akşamları yogurt kürü yapmak için tarcın zencefil ve zerdecal karışımı hazırlatmıştım aktara. Ondam 1 tatli kaşığı koydum içine. Sanırım tadını daha da kötü yapan o oldu. Birde yağsız olmasi. Ama bak bi yerden alıntı yaptim. Okumani tavsiye ederim. Benim aklima cok yattı bu lahana corbasi. Icinde yag yok tuz yok. Onlarda etkiliuo tabi.

Eklentiler

• Screenshot_20180506-135532.webp
    31 KB · Görüntüleme: 20
Eger karar verirsen güzel bir tarif bulup birlikte baslayalim. Ben bugun tekrar lahana alicam. Düdüklüyü komple döktüm çöpe.

Ordekimizin kolları hepimizi alır sarar sarmalar

Kolay gelsin canım sana misafir deyince korkuyorum artık zararlı şeyler dusuyor aklıma
Saol cnm chiali ve yeşil soğanlı omlet yaptım yanında da normal kahvaltı sıkıntısı olmadı inşallah ramazana kadar bozmadan devam

Hoşgeldin tabi ki katılabilirsin :)
Yarışmaya aşinasın anladıgım kadarıyla. Yine de ilk sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul ettiğini belirtir misin? Bir de güncel kilonu ve hedef kilonu yazarsan kaydedeyim.
Ben takım kaptanıyım, 28 yaşındayım ve 1 oğlum var. Araştırma görevlisi olarak çalışıyorum :)
Kısa zamanda takımımıza alışacaksındır
Ferahcım dileyen istediği tarifi paylaşabilir tabi ki. Senin dediğin nasıl bir sistem tam anlayamadım sanırım?
Yazabilirsin canım, faydalanan çok olacaktır bence

Günaydın herkese. Kusura bakmayın çok giremedim. Okul çok yoğun bu ara. Kaçamak yapmıyorum kesinlikle. Regl olacağım diye miskinlikte hat safhada. Akşam menümü yazacağım diye girdim. Uyuyakalmışım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…