- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #284.061
Anlıyorum canım. İnşallah en kısa zaman da bi evlat kucağına alırsın. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.Teşekkür ederim canım. 2-3 güne adet olacağım. O yüzden dikkat etmeye çalışıyorum. Tatlı isteğinden dolayı meyvelere dadandım bu ara. Spora da dikkat ediyorum ama bakalım cumaya ne olacak. Bir de bu ay tüp bebek deneme durumumuz olabilir. Ne kadar versem kardır diyorum.
Hiiiii tiramissuuu, 30 puan ceza kıyamisuuuIyi aksamlar herkese bugunku menum
Sabah
2 yumurtali omlet
Salatalik domates
Peynir
Zeytin
Ogle
Yesil mercimek salatasi
Yogurt
Ara
Kucuk bir dilim tiramisu
Aksam
1 tavuk budu
2 kasik bulgur pilavi
Salata
2.5 lt su
Az sonra spor yapacagim
Bizim sporlarımız ağır sporlar değil. Vücut çalışmıyoruz o yüzden kilo vermeyi destekler ve sarkmalara engel olur, vücudu toparlar canım. Uzmanlar bile sağlık için günde yarım saat yürünmeli diyor.25 dk bolgesel
1dk plank yapildi.
Simdi benim hedefim 10 kilo vermek en azindan. Bu sekilde spor yapmanin bi sakincasi yok degil mi? Bazi yerlerde kilo vermeden spor yapmayin gibi seyler okudim hic emin olamadim acikcasi. Bilen var midir dogrusunu beni bi aydinlatsa.
İnşallah canımmmmBozma moralini canım. 1-2 derken gidecek yavaş yavaş. Detoks sonrası normal bence
Doğum günün kutlu olsun canım. Sevdiklerinle sağlıklı bir ömür diliyorumKızlar bugün Doğum günümdü ipin ucu azıcık kaçmış olabilir. Cumaya çok parlak gelemem ama sonraki cumanın sözünü şimdiden veriyorum size. Yarından itibaren cumaya kadar kaçamaksı ve güzel menülerle geliyorum karşınızaaaaa
Jillian gün gün mü yapılıyor? Hiç bilmiyordum.Aslında çok severim ama kronik kansızlığım var o yüzden içmemeye özen gösteriyorum. Ayran da açlığımı aldı bu arada=)
Jillian mı hep başladım yarım bıraktım kaçıncı gündesin?
Sağol canım hayırlısıyla inşallah.Anlıyorum canım. İnşallah en kısa zaman da bi evlat kucağına alırsın. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Aramıza holgeldin canım en kısa zamanda heeefine ulaşırsın inşallah, şimdi kaç kilosun hedefin kaç? Kaç yaşındasın? Biraz kendini tanıtır mısınız? Bir de ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettiğini beyan etmen gerekli
Ben de geldimNasılsın fıstık? Çok iyi kilo vermişsin . Nasıl bir sistemmiş? Birazcık anlat da biz de faydalanalım
yumurtan yoksa muz da mı yok yumurta yerine geçer tost yapma bence ilk gündenGünaydın kızlar. Kahvaltı yapacağım şimdi ama evde yumurtam yok, maalesef tost yiyeceğim
Gunaydin cnm. Ya ben de sizden duydum vu jillian ı. Ozel bir programi var mi indirilrn yoksa videolari var oradan mi bakip yapıcaz. Şınav hayatimda hic beceremedigim bir spor. Bu 71 kg luk vücudu nasil kaldirayim bilmiyorummerhabalar herkese. Türk kahvemi içiyorum. Birazdan jillian yapacağım. Cesaret topluyorum yaniısınma olarak ip atlayayım da jilliana geçiş kolay olsun
parky cim tatlım şu kabızlığı muzla nasıl çözdün bi ara onu da anlatsana bacım yaa kafayı yiyorumhoşbuldumtoplight cığım
valla benim sıpa olmasa (Allah muhafaza hep olsun) bende sabahları yürüyüş yapıp duş alıp işe gitmek isterim ama pek muhterem kocam emniyet görevlisi olduğundan mütevellit varla yok arasında olunca oğluş bana kalıyor
Kalan kilolarımı burdan vereceğime söz veriyorum :)
birileri zayıflamışsın sen baya küçülmüşsün diyince çok hoşuma gidiyor vallahi
evet tatlım yapıyorum ama bakalım kilolar direniyor ben direniyorum dün toplamda 13 km yürümüşüm ama 100 gr bile gitmemişYok artık kaptanım maşallah
Ben sabah 9da kalkınca kendimi tebrik ediyorum. Sen işe gitmeden spor yapıyorsun.
Bu grup spor açısından da motive ediyor insanı, ben de tembelim normalde ama ara ara taze gelip ip atlamaya başlıyorumTeşekkür ederim canım, kendimi tanıtmaya gelince 32 yaşındayım, öğretmenim ve iki çocuğum var(biri 7 diğeri 2 yaşında). Güncel kilom 66.6, hedef ise 60. 60 kiloyu en son yedi yıl önce görmüştüm, hedefime ulaşabilecek miyim yoksa pes mi ederim hiç bilmiyorum. Sizlerle beraber daha azimli olacağıma eminim çünkü bu grup bana daha önce çokkk iyi gelmişti. Spor yapmaya fırsatım hiç olmuyor, fırsat bulduğum anda da tembellik yapmayı tercih ediyorum. Şimdilik bu kadar
toplight'cığım ben hergün bir iki muz tüketmeye başlamıştım yulaf lapası yediğim için yulafla birlikte birleşince lif açısından çok zenginleşiyor bir kaç gün içinde günlük rutini yakaladığımda şaşırdım az araştırdım günde 28-30 muz yiyen aşırı zayıf bir kadını yakaladım youtube de adı freelee ..tosun gibi muz yiyorlar ve her şey yolunda muzu tüketmeye devam ettim..şu an muz yemiyorum 3 haftadır falan bende kabızlık başladıparky cim tatlım şu kabızlığı muzla nasıl çözdün bi ara onu da anlatsana bacım yaa kafayı yiyorum
haa bu arada ankara bugün hafif yağışlı idi sabah 3 km yürüyebildim
İlaç kullanıyor musun? Haşimoto da çok yaygın maalesef.
Tamamdır, kaydettim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?