Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam kızlar , gün boyunca okulda olunca bu saatte ancak gelebildim. Hemen dünkü menümü yazayım ve geçmişi okumaya başlayayım.

Sabah : 1 haşlanmış Yumurta, 1 dilim ekmek , 1 kutu beyaz peynir, 2 zeytin, domates
Ara: 10 badem
Öğle: 6 kaşık ıspanak, 2 kaşık yoğurt , 1bol salata
Ara : 10 erik
Akşam : 6 kaşık kuru fasulye, 2 kaşık yoğurt, 1 dilim ekmek ve salata
Su :3.5 litre
Spor: maalesef yok

yumurtan yoksa muz da mı yok yumurta yerine geçer tost yapma bence ilk günden
bendeki de nasıl soru ise ekmek yoksa pasta ye olayına döndü
Muzum da yoktu kuzum ben de tostumu yaptım ve yedim . Yanında da sadece domates tükettim mecburen. Benim ilk günüm değil canım 2.5 ay oldu diyete başlayalı ve bu süreçte 10 kilo verdim.hedefime inebileyim, yılmayayım diye buraya takılayım, belki spora da başlarım diye düşündüm.
2016 da Dizin de ağrı vardı diye hatırlıyorum nasıl oldun? Kilolar gittikçe rahatladı mi dizinde?

günaydın kızlarr pat diye konuya girdim ama umarım herkesin keyifler yerindedir
Ohooo
Kaptanım da buradaymış. Nasılsın fıstık? Biz ayrıldıktan sonra Sen de mi kilo aldın?

Bu grup spor açısından da motive ediyor insanı, ben de tembelim normalde ama ara ara taze gelip ip atlamaya başlıyorum
Daha önceki dönemde tembel olan beni harekete geçirmişti beni, spora başlamıştım. İnşallah şu dönemde de başlayabilirim.

morordek fancynancy

Oooooo 30 gün mü ardarda yapamam şimdilik ama sonuçta aralıklı da yapsam faydası olur. En iyisi ben vücuduma göre hareket edeyim.

Aslında bence tost yemekte bir sıkıntı yok. Önemli olan nasıl yapıldığı.
Ben de sıkça yiyorum. 2 ince dilim tam buğday ya da kepek ekmeği ile yağsız yapıyorum. Böylece sıkıntılı olduğunu düşünmüyorum.

fancynancy morordek
Kahvaltı : lorlu yumurta, domates salatalık biber sütlü kahve
Öğle: 3kaşık taze fasulye,çilek
Ara:chialı yulaflı yoğurt,10fındık,2kuru kayısı
Akşam:tarhana çorbası, karnıyarık, 1kaşıl Beşamel soslu makarna (eşime yapmıştım tadına baktım) salata şekersiz vişne suyu
Acıkırsam akşam ara öğününde 1çb süt veya yoğurt
2lt su, 325 ip atlama Cikilatacanavari cexamdan düşersin canım

Hayırdır canım kafana bişeyler mi taktın neden uyuyamadın? Neden mecburen erken kapattın

Ara öğündeki 10 fındığı sabah ve öğle yemeğinin arasına mi alsan acaba? Ya da acıkırım diyorsan akşam yemeğinden iki 3 saat sonrasına yoğurt ve meyveni alabilirsin.2 ara öğünü tek öğünde tüketiyorsun ve biraz çok gibi geldi bana.

Sabahları 1 dilim ekmek ve peynir hakkım var. Fazladan bir dilim ekmek yemiş oldum. Bunun karşılığında da 1 yumurtamı ve zeytinimi yemedim, kalori olarak dengeledim diye düşünüyorum.
Cuma günleri kahvaltımı mecburen tostla yapıyorum. Dediğin gibi şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım.

O zaman Beni 66.9 sayıp listeye alırsanız sevinirim. Bu hafta maalesef artıdayım çünkü
Tamam canım cuma günkü bildirimine göre duruma bakarız
Oooooo 30 gün mü ardarda yapamam şimdilik ama sonuçta aralıklı da yapsam faydası olur. En iyisi ben vücuduma göre hareket edeyim.
Ben de öyle yapıyordum 30 günlük programı yapmak baya zor bence de

Hayırdır canım kafana bişeyler mi taktın neden uyuyamadın? Neden mecburen erken kapattın
Evet dünkü bir olaya kafam takıldı. Birde okul işleri stresli bu ara onları düşündüm durdum. Geç saatte kahve içmemin yan etkisi de olabilir. Herşey birleşince öyle oldu yani. Bugüne seminer koymuşlar. Keyfimde olmayınca seminer öncesi yedim. O yüzden çok erken oldu

Uykusuz geçen günler çok zor oluyor ama güzel bir şekilde atlatmışsın gibi duruyor. Tebrikler :)

Öğle yemeğinde çok az yemiştim ondan ara öğünüm kabarık oldu canım, yasaklı şeyler yiyeceğime öğle yemeğini hafif Bıraktım

Yorum yapmadın ördeğim morordek bugün geçer not alabildim mi

Doğum günün kutlu olsun canım. Sevdiklerinle sağlıklı bir ömür diliyorum
Aminnn canım, teşekkür ederim

Bebeğimsin sağol Şeymacımmm

fancynancy kuzucummm doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara
Sağol çiklatım

fancynancy doğum günün kutlu olsunnn
Teşekkür ederimmm

Doğum günün kutlu olsun canım. 38 beden olarak nice yaşlar dilerim
Oy oy inşallahhhhh hepimiz birlikte çıtı pıtı Doğum günlerine o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…