Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam şekerler. Umarım herkes iyidir.
Tartı bana keyif vermiyor saolsun.
Toparlamak için elimden geleni yaptım ama götüremedim.
fancynancy Cikilatacanavari spor için hanginizi etiketliyordum unuttum. Dün gece bisiklet binmeye çıktık. 2 saat bisiklet ilavem var.

Bugün itibari ile psikolojimi rahat bırakıyorum Didemcim.

Günaydın kızlar
Klasik bir perşembe konuşmamı yapayım
Lütfen bugün kaçamak görmek istemiyorum menulerde özellikle de listede olanlar. Ekstra dikkat istiyorum yarına güzel sonuçlar alalım

Ördekcim ben yarın büyük ihtimalle artı geleceğim. Elimden geleni yaptım ama olmadı.

Geçen sene mix go almıştım. Sanırım onu kullanabilirim değil mi?

Selam kızlar yuruyuse cikmistim yağmura yakalandım
Ramazana da az kaldı umarım o zamanda kilolardan kurtuluruz yada koruyabiliriz
Yeni gelenlerde hoş gelmiş umarım en sağlıklı şekilde verirsiniz kiloları yarın içinde herkese başarılar
Bende yarın sünnet düğününe gideceğim ondan sonrada diyet devam

morordek sanırım bittim bacaklarımı hissetmiyorum artık toplamda 1500 ipe ulastim 200u ceza içindi

Özendim 150 squat yaptım ben de. hiç hareketsizken yapmak bacaklarımı titretti
Kızlar akşamki menülerinize yazın sporlarınızı mutlaka ona göre puanlayayım

fancynancy Cikilatacanavari spor için hanginizi etiketliyordum unuttum. Dün gece bisiklet binmeye çıktık. 2 saat bisiklet ilavem var
Spor ve menü puanlarını ben tutuyorum hedefcim :)
Hedef 2 saat bisikletle arayı açtı Cikilatacanavari biraz daha ip atla bence
Ördekcim ben yarın büyük ihtimalle artı geleceğim. Elimden geleni yaptım ama olmadı.
Olsun hedefcim canın sagolsun. Arada olur öyle. Yeter ki pes etmeyelim

Maşallah kardelencim çok güzel gidiyorsun. iradeni kontrol edebiliyorsun ne güzel
Bu kilolardan çok çektim ondan canım. Ama çok hırslıyım tartıda 60 görene kadar hep böyle devam. Normal hayatta çok fazla hırslı biri değilim hep oluruna bırakırım. Ama bu gruba katıldığımdan beri çok güzel motive oluyorum ve hiç düşmüyo. Düşse de toparlıyorum. Eskiden motivasyonum en ufak olumsuzlukta düşer daha da fazla tatlıya dadanırdım. Burası bana çok iyi geldi.

bende de mix go var iyidir

Bugün bacağımın arkası fena çekiyor. Dün gece gece abarttık ondan mı oldu bilmiyorum ama bence nazar değdirdim ben kendi kendime.

bende de mix go var iyidir

Havalar da ısınmaya başladı. Ben çıkarayım o zaman ortaya onu.

Bugün ki menümü yazıp çıkayım. akşam doğum gününde diyetimi bozmayayım diye akşam yemeğimi biraz önce yedim.

Kahvaltı:
1 kase yoğurt
2 kuru incir

Ara
1 elma

Ara
1 bardak tarçınlı süt

Akşam / 17:00
1 porsiyon yağsız et kavurma
Domates salatalık
1 dilim tam buğday ekmeği

Su : 1.5 litre oldu ama yatana kadar daha içerim

Hepsi birbirinden güzel tarifler canim

Hemen kaydettim ilerde yapmak istersem elimin altinda bulunsun dedim

1. Sayfada yazıyor puanlar cnm ordekim yazdı

Evet cnm yapılabilir ya çünkü biraz araştırdım 9bin yapabilen varmış hayran kaldım ben niye yapmayayım
Inceledim canim ilk sayfayi
Harikasin canim eskiden bende çok ip atlardim mutlaka günlük 500 olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…