- 2 Ocak 2017
- 1.377
- 3.559
- 53
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #284.181
Dondurma tarifine hep denk geliyorum ama denememiştim. bu sefer not aldım deneyeceğimhatta evde iki senedir yaptığım basit dondurmanın tarifini verip bugün tariflerime başlayadabilirim :)
malzemeler:
2-3 muz dilimleyip buzluğa atın
1-2 avuç çilek ya da istediğniz bir meyveyi dilimleyip buzluğa koyun..
2-3 kaşık katı tarafından yoğurt
ya da yarım-1 bardak süt
yok ben sade ya da çikolatalı dondurma seviyorum diyorsanız sadece muz koyun buzluğa..
bunlar genel malzemeler siz seçeceksiniz..
sade dondurma :
buzluktaki muzları blendere koyun
1 paket vanilin dökün
yarım bardak süt ile çekin yetmezse biraz daha süt ekleyin
hafif erimiş dondurma kıvamında olur isterseniz 1 saat buzlukta dondurmanın tam kıvamına gelmesini bekleyebilirsiniz..
kakaolu dondurma için :
aynı muz yarım bardak süt bir yemek kaşığı kakaoyu blenderden çekin..
meyveli dondurma genel olarak şu an çilekli dondurma..
buzluktaki muz ve donmuş diğer meyve blendere atılır 2-3 kaşık katı yoğurtla bir güzel çekilir..
bu tarif 3-4 kişiye yetiyor düşünün ne kadar az porsyonda meyve ile tatlı ve dondurma ihtiyacınızı bastırdığınızı..
Valla kuzum şu ana kadarki puanın 1230Ooo ordan inmemem lazım bunun için daha ne kadar spor yapmam gerekiyor acaba
Bu çok iyiymiş ya evde muz ve çilek varken yapayım bari. Toplight kaptanımın dedigi gibi mutlaka saglıklı yemek tariflerine de ekle canımhatta evde iki senedir yaptığım basit dondurmanın tarifini verip bugün tariflerime başlayadabilirim :)
malzemeler:
2-3 muz dilimleyip buzluğa atın
1-2 avuç çilek ya da istediğniz bir meyveyi dilimleyip buzluğa koyun..
2-3 kaşık katı tarafından yoğurt
ya da yarım-1 bardak süt
yok ben sade ya da çikolatalı dondurma seviyorum diyorsanız sadece muz koyun buzluğa..
bunlar genel malzemeler siz seçeceksiniz..
sade dondurma :
buzluktaki muzları blendere koyun
1 paket vanilin dökün
yarım bardak süt ile çekin yetmezse biraz daha süt ekleyin
hafif erimiş dondurma kıvamında olur isterseniz 1 saat buzlukta dondurmanın tam kıvamına gelmesini bekleyebilirsiniz..
kakaolu dondurma için :
aynı muz yarım bardak süt bir yemek kaşığı kakaoyu blenderden çekin..
meyveli dondurma genel olarak şu an çilekli dondurma..
buzluktaki muz ve donmuş diğer meyve blendere atılır 2-3 kaşık katı yoğurtla bir güzel çekilir..
bu tarif 3-4 kişiye yetiyor düşünün ne kadar az porsyonda meyve ile tatlı ve dondurma ihtiyacınızı bastırdığınızı..
Ben kalkayım da ip atlayayim biraz daha ne diye boş boş oturuyorsamValla kuzum şu ana kadarki puanın 1230
Önünde 1440 puanla S Suzi1704 ve 1370 puanlakardelelen321 var
Hemen arkanda da puanı çok yakın 1220 puanlahedef38beden var
Ortamı kızıştırayım biraz
Bu çok iyiymiş ya evde muz ve çilek varken yapayım bari. Toplight kaptanımın dedigi gibi mutlaka saglıklı yemek tariflerine de ekle canım
Teşekkür ederiz canım
Ben onu hiç yapamıyorum çok eriniyorumÖzendim 150 squat yaptım ben de. hiç hareketsizken yapmak bacaklarımı titretti
Zayifladikca insanın vücudundaki ağrılar azalıyor resmen muhteşem bir şey
Günaydın arkadaşlar.. Dün biraz zor bi gündü benim için ama bozmadım diyetimi. Sadece sporsuz bi gün oldu. Bugün acısını çıkarıcam kısmet olursa. Yarına hepimiz boll eksiler görürüz inşallah
1 günde mi 1500 atladın vallahi süper helal olsun
Ayyy çocuklarla uyuyakalmışım Şeymacım.Evet canım bugünkü menünü beğendim
Ilk 2 satırda kayboldum yaa
Simit sigara böreği
Spor yapmayı dene bence de Ferahcimmm
Bu menude de tam güzel dedim beğen butonuna bastım sütlacı gördüm beğenimi geri aldım
Bir de 30 puan ceza kestimCikilatacanavari
Olsun az mı. Hem bana da yürüyormuşsun, tamamlarsın sen onuAma bugün yağmurlu olunca 10 km de kaldım
Çok teşekkür ederim Sibelcimmm güzel Temennilerin içinfancynancy doğum gününü kutlamaya yetiştim galiba . Nice mutlu sağlıklı huzurlu senelere sevdiklerinle. Yeni yaşın sana istediğin inceliği getirsin ...
Çarşamba menü
Sabah 10 1dilim hindi füme
Kuruyemiş
Yeşil çay
Öğle 3 te
Mercimek çorbası
Nohut
Karışık pilav bu ikili yarım tabakti
Yogurt pulbiberli sumak lı
Ara karpuz
Aksam 6
1 küçük bardak mısır
10da cacık
Kuruyemiş
Su 2 buçuk
Spor 40 dk yürüyüş .40 puanCikilatacanavari
Teşekkür ederimmmmmmiyiki dogdun canim mutlu yillarr
Bence deeeeinan bazen banada ole oluyo insan bıkiyo bide uzun sure diyet yapinca ne yapicagini sasiriyi bencede biraz rahat brak kendini dinle spor yap ve yediklerilerine dikat et sadece genede kilo vericeginden eminim ben
insallah canim bende biraz biraz akillanmaya basladim detoks fln o islere girmiyorum artik cunku direk geri geliyo bende de malesef detoks yapip koruyabilen cok az kisi vardir sanirim
Katılıyorum sevgili çikilatım.
AhahhaaaHaklısın aslında önceden aklıma gelmişti ama eyleme gecirmemistim madem böyle bir talep geldi, siz değerli uyelerimi kiramiiyyycimmm
Yihuuu kendi topuguma sıkmış gibi hissediyorum ama hadi hayırlısı
Vuuuuu çok havalıBu arada bu hafta yüzde birincisi yanında menü ve sporlardan en yüksek puanı alanı da ilk mesaja afilli afilli yazacağım haberiniz olsun
1. Olmam lazım cnm1 günde mi 1500 atladın vallahi süper helal olsun
valla bugün yürümedimOlsun az mı. Hem bana da yürüyormuşsun, tamamlarsın sen onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?