- 15 Mayıs 2015
- 3.397
- 9.637
- 158
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #284.381
Cezalar bitmezzzzama yaaa ben cezalarimi bitirdim derken bu yapilir miiiii
İyi akşamlar herkese. Ben de menümü paylaşıcam ama utanıyorum
3 gündür adetliyim canm tatlı istiyo . Bu sabaha kadar dizginledim ama sonra olan oldu
Sabah her zamanki kahvaltim
Öğle 3 çiğ köfte, 1 un kurabiyesi, 1 tatlı kaşığı nutella, 1 şerbetli tatlı.
2 lt su
fancynancy morordek
Artık cezam neyse çekicem
Slmmm bi bakiyim neler yapio bu kizlar smdi bir suru sayfa birikmistir dedim ama dedigimle kaldim in cin top oynuyo buralardaa
heyoooo kimse varmiiii
Evet cnm sarılar yapılmış olanlar ama tam da tamamlanmadigindan yeşil olmuyor bitince yeşil yapıyorumSari olan 65 puan dunku yaptigim spor mu canim cezamdan bu sekilde mi dusuruyosun anlamadim
evveeettt
Bu hafta en iyi kilo veren yarışmacımızkardelelen321 Kendisini tebrik ediyorum çok güzel bir yüzde ile geldi.
Aşağıya da spor ve menü puanlarını ekliyorum. Spor ve menüde de birincimizhedef38beden oldu. Kendisi bu hafta artı olsa da aslında çok güzel menü ve sporları vardı. Ben etkisini haftaya kesinlikle görecegine inanıyorum
Eki Görüntüle 2145598
Şimdi ikisinin isimlerini ilk mesaja ekliyorummm
Merak ediyorum nasıl sonuçlar çıkacağını gerçekten.fancynancy Bir de İzmir’e geldim; ye-iç-gez moduna girdim! Neyseki uzatmadan Pazartesi döneceğim ve bitecek bu iş. Balkabağına döneceğim yine. Diyet başlar. Ve acilen gıda intoleransı testiyaptıracağım. Benim uzun süren dirençlerim de gıda intoleransı yüzündendi muhtemelen. morordek fancynancy nasıl emek verdiğimi biliyorsunuz. Çok uğraştım ama aylarca belli kilolarda çok uzun uzun takıldım. Muhtemelen gıda intoleransı yüzünden ve egzama problemime de çözüm olacak diye umut ediyorum.... Artık son çarem. Bu da fayda etmezse böyle stresle yaşamayı kabullenmek zorunda kalacağım galiba.
Bu arada bu haftaki sonuçları paylaşayım size, Sekizinci olmuşuz.
569. Etap sonuçları
Şu da bireysel sonuçlar: https://www.kadinlarkulubu.com/foru...sonuc-listeleri.153328/page-156#post-55988501
hedef38beden tatlım maalesef sonuncu olmuşsun, ben daha kötüler vardır diye umuyordum
Kurallar gereği ben nerede hata yaptım konusuna neden kg aldığını yazman ve sağlıklı tarifler bölümüne de bir tarif eklemen gerekiyor
Güzeldi Şeymacım. Bize hediyeler hazırlamışlar onları verdiler. Her öğrenciye video çekmişler annesiyle ilgili sorular sorup. Hepsi donup kalmış kuzular yaaaa ama evde diller pabuç kadar. Okulda öğretmenin karşısında ihihih, eee, şey, bilmeeem şeker modundalar
Öğretmenimizle yardımcılara hediyelerini vs verdik. Öyle 21 çocuk çığlığı eşliğinde birbirimize bağırarak konuştuk velilerle
Ağrı kesici aldım
Neyse bunu da atlattık. Hafta sonu pikniğimiz olacaktı, hava muhalefetinden iptal oldu. Önümüzdeki haftaya yapacağız. Bir de hazırlık yapmıştım yaaaa kaldı mı bize o mamalar.
Neyse haftaya pikniğe çocuklara meyve götürmeye karar verdimkendime de activia, ahahah.
Menü
Sabah şekersiz türk kahvesi
1 avuç çiğ kuruyemis
Öğle
3 yumurtadan peynirli omlet
1 şekersiz çay
1 zeytin
1 tatlı kaşığı fındık ezmesi
Minik bir dilim tbe
Yarım dilim hindi füme
Ara
Sade Türk kahvesi
Aksam
Kabak yaptım firinda dolu dolu 1 ytabak yedim üzerine sarımsaklı yoğurt
Ara
sade maden suyu
Minik bir kase incir uyutmasi
400 ip
1.5litre su
Şu cezaları da şuraya bırakalım:Cikilatacanavari
Geçen hafta yazılmayan menülerden dolayı alınan puanlar (her yazılmayan güne 30 puan):
hedef38beden 30 puan
fancynancy 60 puan
@hayalalemiveben 60puan
@karabiber01 30 puan
violin35 30 puan
inciitanesi 30 puan
azaydidem 30 puan
Bu hafta artı gelenlere de artı geldikleri yüzde kadar ceza puanı kesiyorum (bu bence çok adil oldu, bundan sonra böyle keseceğim):
hedef38beden 151 puan
fancynancy 51 puan
@karabiber01 25 puan
azaydidem 136 puan
Hepinize iyi geceler pisiciklerim. Maalesef hafta sonu kaçamağını hak edemedik. Sıkıca diyetlerinize sarılın ve uyuyun
Yarışmamız 569. Etap sonuncusu 5. Takımdanhedef38beden !
Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve aşağıdaki başlıklarda paylaşım yapmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Cnm ben yaptığım tarifi yazayım sana hatta direk kopyala yapıştır yapayımCkilatacım incir uyutmasını nasıl yapıyorsun acaba?
tamamdir smdi anladim canim saolEvet cnm sarılar yapılmış olanlar ama tam da tamamlanmadigindan yeşil olmuyor bitince yeşil yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?