Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayy ben kendime iş arıyorum işlerinde şu dönem pasivize edildim iş verilmiyor bende kendime yatırım yapıyorum

Aynen tatlım bir ara ben Fransızca başlamıştım 3.dil diye ama devam ettiremedim

Bence de hiç yaşı ve zamanı yok kaptanım.
İnsan 80 yaşında da olsa her zaman bir şeyler öğrenmeye açık olmalı.

Bende olmuyor şekerim öyle bir durum. Susuzluğa hiç dayanamıyorum normalde ama sadece su içmem gerekiyor tarzında oluyor. Bu etkiyi kontrolde kal bence.

ya ben oruçken algılayamadım cezaları sana yazıyorlarmış bende hep ceza yiyon anladım

Eki Görüntüle 2147629

Şu da ikinci mezuniyetimin ve mor kepimin hatırası olarak şurada dursun

Tebrikler ördeğim, harikasın..

Ördeğimin dediklerine çok katılıyorum.
Detokstan uzak durun. Sonrasında ip bir yerinden kaçınca insan nasıl toparlanacağını bilemiyor.

Tebrik ederim harikasın mor ördeğe mor kep çok yakışacak.
Daha da inmeyi düşünüyor musun?
Teşekkür ederim Suzicim, darısı sizlere
Ya inan bu kadar inmeyi de düsünmüyordum, çıkan sonuca ben de şaşkınım :)
60 civarında gayet iyiyim ben. Onu korusam yeter :)

Tebrikler H hayalalemiveben

Teşekkür ederim Suzicim, darısı sizlere
Ya inan bu kadar inmeyi de düsünmüyordum, çıkan sonuca ben de şaşkınım :)
60 civarında gayet iyiyim ben. Onu korusam yeter :)
60 a yaklaştığında dikkat edersen korursun canım. İnsan kendine bir sınır kilo belirlemeli aslında onu aşmamalı. Ben ideal kiloma gelince almamak için böyle yapacağım

Saf protein yapan arkadaslar tam olarak nasil oldugunu yazabilirler mi? Neler yenmeli kac gun yapilmali? Cok zor kilo veriyorum kan degerlerime baktirmali miyim acaba? Hem emziriyorum hem hareket ediyorum ama yine de bu haldeyim. Artik iyice moralim bozulmaya basladi

Ay ben birinci mi olmuşum. Ay çok mutlu oldum. İnşallah sonuçlarını görürüm. kaptanım teşekkür ederim.

Evet ben dedoks gibi veya başka türlü şeylere girmeyi çok doğru bulmuyorum. Dedoksta vücutta kısa süreliğine eksi kilolara geçiyor ama protein alımı eksik kalınca vücut dengesi de şaşıyor. En güzeli proteini ve sebzesi bol buna karşılık yağ, şeker ve porsiyonlar azaltılmış diyet uygulamak.

Cok tebrik ederim. Daim olur insallah

60 a yaklaştığında dikkat edersen korursun canım. İnsan kendine bir sınır kilo belirlemeli aslında onu aşmamalı. Ben ideal kiloma gelince almamak için böyle yapacağım
Evet bence de o sınırı çizince ve aştığını gördüğünde müdahale edince koruması daha kolay oluyor :)
Tebrik ederiim. Kilon cok iyi
Teşekkür ederim canım
bende bir gün bu rakamları görebilcekmiyim acep
Bence bu şekilde devam edersen göreceksin kesinlikle
Çok doğru yazmışsın canım
Bu arada tebrik ediyorum tabiki de. kaç kilodan ne kadar sürede bu seviyeye geldiniz kaptanım
Ya aslında çok da diyet modunda takılmadığım için uzun sürede geldim diyebilirim :) Doğum sonrası kilolarım bunlar benim işte 1 yılı buldu. Doğum sonrası ilk zamanlar çok sık tartılmıyordum ama ödemi falan da atınca 67-68'lerden indim diyebilirim. Dediğim gibi sıkı bir diyet uyguluyor olsaydım daha kısa sürede inerdim ama çoğunlukla liste dışı gittiği kadar gitsin modunda takıldığım için yaya yaya verdim diyebilirim :)
Listeye de sırf mezuniyet kepi alabilmek için dahil oldum zaten 1 haftalığına :)

morordek cüğüm canım vak vakım tebriklerimi fışkırtıyorum burdan sana hiçte kıskanmadım diyim
bu sene 68 kilo sınırına demir attım umarım yıl bitmeden bilemedin diğer yılı ortalamadan Allah ta ömür verirse tabi ben de gelirim yanına

İnsallah parkycim, bu sefer oldukca azimlisin bence basaracaksın :)
morordek çim tebrik ederim. Mezuniyetini canı gönülden kutluyorum. Darısı bizim başımıza diyorum.

Bizden ayrılmıyorsun ama değil mi
Tesekkur ederim canım
Benden kurtulacagınızı sandıysanıııızz yanılıyorsunuuuzzz, cezalarımla sizlerleyim
Takımı kime emanet edicem toplight kaptanicem zaten bana emanet etti gitti, tükkana kilit mi vuralım ben de gidersem

Biz seni cezalarınla sevdik, zaten bırak azdık da...

ördeğim tebrikler tatlım 58 i görmüşsün mezun da oldun hadi bakalım darısı başıma diyeceğim ama ben eksi yerine hep artıya gidiyorum maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…