- 25 Nisan 2015
- 3.146
- 9.590
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #284.861
Ayy ben kendime iş arıyorum işlerinde şu dönem pasivize edildim iş verilmiyor bende kendime yatırım yapıyorum
Aynen tatlım bir ara ben Fransızca başlamıştım 3.dil diye ama devam ettiremedim
Bu arada ben su içemediğim zaman atıyorum yoldayım yanımda da su yoksa, özellikle sabahları oluyor bu, boğazım kupkuru oluyor. Suyu içemezsem de midem bulanıyor ve istemsizce öğürmeye başlıyorum yaaa.yalnız havlar ısındığından beri olmuyor. Ya da susuz mu bırakmıyorum acaba kendimi. Size de oluyor mu?
Tebrik ederim harikasın
ya ben oruçken algılayamadım cezaları sana yazıyorlarmış bende hep ceza yiyon anladım
Eki Görüntüle 2147633
Bu da bu haftanın menü ve spor listesi
H hayalalemiveben hem menülerde 1. oldu, hem de verilen kilo yüzdesinde, tebrik ediyorum
Bence kendisinin menüleri çok iyi, detoks vs işine girmeden azimli bir şekilde kendi diyet menüsünü uyguluyor ve her hafta güzel yüzdelerle geliyor. Kilo vermekte önemli olan da bu zaten. Herkese de bunu tavsiye ediyorum. Detoks sonrası toparlayamama durumu çok olası, bunu da gecen hafta hedef38beden ve bu hafta dakardelelen321 arkadaşlarımızda gördük.
Teşekkür ederim Suzicim, darısı sizlereTebrik ederim harikasınmor ördeğe mor kep çok yakışacak.
Daha da inmeyi düşünüyor musun?
Tebrikler H hayalalemivebenEki Görüntüle 2147633
H hayalalemiveben hem menülerde 1. oldu, hem de verilen kilo yüzdesinde, tebrik ediyorum
Bence kendisinin menüleri çok iyi, detoks vs işine girmeden azimli bir şekilde kendi diyet menüsünü uyguluyor ve her hafta güzel yüzdelerle geliyor. Kilo vermekte önemli olan da bu zaten. Herkese de bunu tavsiye ediyorum. Detoks sonrası toparlayamama durumu çok olası, bunu da gecen hafta hedef38beden ve bu hafta dakardelelen321 arkadaşlarımızda gördük.
60 a yaklaştığında dikkat edersen korursun canım. İnsan kendine bir sınır kilo belirlemeli aslında onu aşmamalı. Ben ideal kiloma gelince almamak için böyle yapacağımTeşekkür ederim Suzicim, darısı sizlere
Ya inan bu kadar inmeyi de düsünmüyordum, çıkan sonuca ben de şaşkınım :)
60 civarında gayet iyiyim ben. Onu korusam yeter :)
Eki Görüntüle 2147633
Ay ben birinci mi olmuşum. Ay çok mutlu oldum. İnşallah sonuçlarını görürüm. kaptanım teşekkür ederim.
Evet ben dedoks gibi veya başka türlü şeylere girmeyi çok doğru bulmuyorum. Dedoksta vücutta kısa süreliğine eksi kilolara geçiyor ama protein alımı eksik kalınca vücut dengesi de şaşıyor. En güzeli proteini ve sebzesi bol buna karşılık yağ, şeker ve porsiyonlar azaltılmış diyet uygulamak.
Evet bence de o sınırı çizince ve aştığını gördüğünde müdahale edince koruması daha kolay oluyor :)60 a yaklaştığında dikkat edersen korursun canım. İnsan kendine bir sınır kilo belirlemeli aslında onu aşmamalı. Ben ideal kiloma gelince almamak için böyle yapacağım
Teşekkür ederim canımTebrik ederiim. Kilon cok iyi
Bence bu şekilde devam edersen göreceksin kesinliklebende bir gün bu rakamları görebilcekmiyim acep
Çok doğru yazmışsın canımAy ben birinci mi olmuşum. Ay çok mutlu oldum. İnşallah sonuçlarını görürüm. kaptanım teşekkür ederim.
Evet ben dedoks gibi veya başka türlü şeylere girmeyi çok doğru bulmuyorum. Dedoksta vücutta kısa süreliğine eksi kilolara geçiyor ama protein alımı eksik kalınca vücut dengesi de şaşıyor. En güzeli proteini ve sebzesi bol buna karşılık yağ, şeker ve porsiyonlar azaltılmış diyet uygulamak.
Ya aslında çok da diyet modunda takılmadığım için uzun sürede geldim diyebilirim :) Doğum sonrası kilolarım bunlar benim işte 1 yılı buldu. Doğum sonrası ilk zamanlar çok sık tartılmıyordum ama ödemi falan da atınca 67-68'lerden indim diyebilirim. Dediğim gibi sıkı bir diyet uyguluyor olsaydım daha kısa sürede inerdim ama çoğunlukla liste dışı gittiği kadar gitsin modunda takıldığım için yaya yaya verdim diyebilirim :)Bu arada tebrik ediyorum tabiki de. kaç kilodan ne kadar sürede bu seviyeye geldiniz kaptanım
İnsallah parkycim, bu sefer oldukca azimlisin bence basaracaksın :)morordek cüğüm canım vak vakım tebriklerimi fışkırtıyorum burdan sana hiçte kıskanmadım diyim
bu sene 68 kilo sınırına demir attım umarım yıl bitmeden bilemedin diğer yılı ortalamadan Allah ta ömür verirse tabi ben de gelirim yanına
Tesekkur ederim canımmorordek çim tebrik ederim. Mezuniyetini canı gönülden kutluyorum. Darısı bizim başımıza diyorum.
Bizden ayrılmıyorsun ama değil mi
Biz seni cezalarınla sevdik, zaten bırak azdık da...İnsallah parkycim, bu sefer oldukca azimlisin bence basaracaksın :)
Tesekkur ederim canım
Benden kurtulacagınızı sandıysanıııızz yanılıyorsunuuuzzz, cezalarımla sizlerleyim
Takımı kime emanet edicem toplight kaptanicem zaten bana emanet etti gitti, tükkana kilit mi vuralım ben de gidersem
ördeğim tebrikler tatlım 58 i görmüşsün mezun da oldun hadi bakalım darısı başıma diyeceğim ama ben eksi yerine hep artıya gidiyorum maalesefİnsallah parkycim, bu sefer oldukca azimlisin bence basaracaksın :)
Tesekkur ederim canım
Benden kurtulacagınızı sandıysanıııızz yanılıyorsunuuuzzz, cezalarımla sizlerleyim
Takımı kime emanet edicem toplight kaptanicem zaten bana emanet etti gitti, tükkana kilit mi vuralım ben de gidersem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?