- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #284.881
Sagol kaptanicemmmördeğim tebrikler tatlım 58 i görmüşsün mezun da oldun hadi bakalım darısı başıma diyeceğim ama ben eksi yerine hep artıya gidiyorum maalesef
Yapıcam ördekcim .adet donemimde çok zorlayamiyorum kendimiDeniz ve Kum ve si_bel cezalarınız duruyor yapmayı düsünüyor musunuz??
Bu hafta artı gelenlerden
@kardelelen321 141 puan
si_bel 61 puan ceza aldınız
Canım cok da dikkat ediyorum ama yok gitmiyor bir terslik var ama bilmiyorumSagol kaptanicemmm
Darısı başına diyelim olsun bence elbet eksiye de gideceksinnn
Hayırdır neden öyle oldu ki çok mu saldın ne yaptın
yine verirsin özlemcim sen birkez başarmış birisinCanim sonradan hızlı bir şekilde aldığım kilolar bunlar. Bide kabızll olunca daha zor oluyor kilo vermek.Salı günü ishal oldum 83'e indim.Sonra orucun 1.günü 83 ile başladım. Dün 82'yi gördüm.Bugün de 81'i.
Çok kızıyorum kendime 74-75 lerdeyim.Şimdi 8leri leri değil de 7li rakamları devirmekle ugraşıyor olacaktım.
çok haklısın kaptanım bende 2 kez denedim sonuçları hüzranSanırım sen de detoks mağduru oldun canım
Bundan sonra detoksu yasaklayacagım o olacak. Zaten hep diyorum bu şekilde detoks ya da şok diyetler kısa vadeli çözümler diye
ben hiç saf protein yapmadım canım ama işe yaradığını duymuştum. Bence de değerlerine baktırabilirsin.Saf protein yapan arkadaslar tam olarak nasil oldugunu yazabilirler mi? Neler yenmeli kac gun yapilmali? Cok zor kilo veriyorum kan degerlerime baktirmali miyim acaba? Hem emziriyorum hem hareket ediyorum ama yine de bu haldeyim. Artik iyice moralim bozulmaya basladi
Evet Suzicim lütfen dikkat etBende birazdan kahvemi içip spor yapacağım. Günü sporla kapatayımverdiklerimi almamam lazım
Gerçekten detoks sonrası insanda ipini koparmış dana hissi oluyorEvet Suzicim lütfen dikkat et
Gerçi sen önceden yaptığında almamıştın ama vallahi ben korkar oldum bu detokstan
ayy masallahhhh
bence once kan tahlili yaptir canim sonra ona gore dyet uygula derim saf protein dedigimiz dukan amcandan calma atak evresinde oldugu gibi saf protein yani yogurt süt peynir tavuk et kofte yumurta mesela ben sabah 2 yunurta peynir fln yiyodum rada yogurdun icine 1.5 kasik yulaf kepegi koyup yiyorum aksamda diledigin kadr tavuk yogurt yada cacikta yapablirsin kofte olur et olur farketmiyo porsiyonlarina dikkat edince 1 kilo gidiyo nerdeyse 1 gundeSaf protein yapan arkadaslar tam olarak nasil oldugunu yazabilirler mi? Neler yenmeli kac gun yapilmali? Cok zor kilo veriyorum kan degerlerime baktirmali miyim acaba? Hem emziriyorum hem hareket ediyorum ama yine de bu haldeyim. Artik iyice moralim bozulmaya basladi
ayy masallahhhhbende istiyorum yaaa bende bendeee
bence once kan tahlili yaptir canim sonra ona gore dyet uygula derim saf protein dedigimiz dukan amcandan calma atak evresinde oldugu gibi saf protein yani yogurt süt peynir tavuk et kofte yumurta mesela ben sabah 2 yunurta peynir fln yiyodum rada yogurdun icine 1.5 kasik yulaf kepegi koyup yiyorum aksamda diledigin kadr tavuk yogurt yada cacikta yapablirsin kofte olur et olur farketmiyo porsiyonlarina dikkat edince 1 kilo gidiyo nerdeyse 1 gunde
Evet aslında haklısın, hafta sonunu iyi geçirsek ne kadar güzel eksiler görülür.Gerçekten detoks sonrası insanda ipini koparmış dana hissi oluyorama iyi tuttum bugün kendimi. Bende alıyorum ama az alıyorum. Cumaya kadar düzeltmeye çalışıyorum. Bir çoğumuzun sorunu hafta sonu bence. Kesinlikle benim de sorunum. Kaçamak yapmasam da düzenim değiştiği için çoğunlukla artı geliyorum pazartesi. Bu pazartesi eksi gelmeye çalışacağım
Inşallah canım darısı başına diyelimayy masallahhhhbende istiyorum yaaa bende bendeee
ya ben bazen cacik yapipdum 1 tane salatalikla o cok dokunmuyo sebze yok malesef ama salatalik tursusu yiyeblirsin 2 tane fln gunde 1 cay kasiymgi kadar zeytin yagi kullanablirsin 3 4 tane siyah zeytin yiyeblirsin dukan atak evresini ve saf protein gununu bi oku istersen canim daha iyi anlarsin bide yulaf kepegi olmazsa olmaz onuda kullanmak gerekiyoDenemeye deger o zaman. Bide saf protein ya hic sebze olmauacak mi mesela cacikta salatalik var mi? Yoksa salatalik yesillik gibi seyler serbest mi?
aminnnn insallahhhhEvet aslında haklısın, hafta sonunu iyi geçirsek ne kadar güzel eksiler görülür.
Inşallah canım darısı başına diyelim
Canım 2 buçuk olcak kızım kış geçsin dedim kaynanam gelsin gözünden kaybolurm rahat bırakır dedim bu zaman oldu inşallah en kisa zamanda bitecek yaklaşık 5 sene emzirdim. Oğlumda bu zamanda bıraktı. Yemiyor lar dedim hastalık dedim öyle oldu. Bu ara azımı gelcek ne birazda hasta gibi hep memede.Aaa sen emziriyor muydun yaaa ben nasıl atlamışım onuuu
Sende güzel vermişsin canim. Böyle böyle 60 altını da goreceksin yakin zananda. Bayram a 60 altinda girersin belki de
Tebrik ederim arkadaslar. Devami gelir insallah. Melampusefe kilolarimiz yakinmis. Neler yapiyosun kilo vermek icin? 60 altina inmek istiyorum ben de ama gıdım gıdım gidiyo kilo.
Aynı ben... Esasen 1 kepçe çorba ve salatayla doyuyorum ama gözüm aç. Deli gibi yiyesim varOruçta diyet gibi az yemek olmuyor canim herşeyden çekiyor yemedim desem talan olur bugün fazla kaçtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?