Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ördeğim tebrikler tatlım 58 i görmüşsün mezun da oldun hadi bakalım darısı başıma diyeceğim ama ben eksi yerine hep artıya gidiyorum maalesef
Sagol kaptanicemmm
Darısı başına diyelim olsun bence elbet eksiye de gideceksinnn
Hayırdır neden öyle oldu ki çok mu saldın ne yaptın

Deniz ve Kum ve si_bel cezalarınız duruyor yapmayı düsünüyor musunuz??

Bu hafta artı gelenlerden
@kardelelen321 141 puan
si_bel 61 puan ceza aldınız
Yapıcam ördekcim .adet donemimde çok zorlayamiyorum kendimi zaten senin cezaların olmasa harekete gecemiycem ben. Sabah 10 dk Leslie yaptım zaten. Belki biraz daha eksilirim diye . Bu hafta iyi olmalı artık düğüne yetisemiycem.temmuza kadar 3 4 kilo daha vermeli ....
.

yine verirsin özlemcim sen birkez başarmış birisin

ben hiç saf protein yapmadım canım ama işe yaradığını duymuştum. Bence de değerlerine baktırabilirsin.

Evet Suzicim lütfen dikkat et
Gerçi sen önceden yaptığında almamıştın ama vallahi ben korkar oldum bu detokstan
Gerçekten detoks sonrası insanda ipini koparmış dana hissi oluyorama iyi tuttum bugün kendimi. Bende alıyorum ama az alıyorum. Cumaya kadar düzeltmeye çalışıyorum. Bir çoğumuzun sorunu hafta sonu bence. Kesinlikle benim de sorunum. Kaçamak yapmasam da düzenim değiştiği için çoğunlukla artı geliyorum pazartesi. Bu pazartesi eksi gelmeye çalışacağım

Eki Görüntüle 2147629

Şu da ikinci mezuniyetimin ve mor kepimin hatırası olarak şurada dursun
ayy masallahhhh bende istiyorum yaaa bende bendeee

bence once kan tahlili yaptir canim sonra ona gore dyet uygula derim saf protein dedigimiz dukan amcandan calma atak evresinde oldugu gibi saf protein yani yogurt süt peynir tavuk et kofte yumurta mesela ben sabah 2 yunurta peynir fln yiyodum rada yogurdun icine 1.5 kasik yulaf kepegi koyup yiyorum aksamda diledigin kadr tavuk yogurt yada cacikta yapablirsin kofte olur et olur farketmiyo porsiyonlarina dikkat edince 1 kilo gidiyo nerdeyse 1 gunde

Denemeye deger o zaman. Bide saf protein ya hic sebze olmauacak mi mesela cacikta salatalik var mi? Yoksa salatalik yesillik gibi seyler serbest mi?

Evet aslında haklısın, hafta sonunu iyi geçirsek ne kadar güzel eksiler görülür.
ayy masallahhhh bende istiyorum yaaa bende bendeee
Inşallah canım darısı başına diyelim

Denemeye deger o zaman. Bide saf protein ya hic sebze olmauacak mi mesela cacikta salatalik var mi? Yoksa salatalik yesillik gibi seyler serbest mi?
ya ben bazen cacik yapipdum 1 tane salatalikla o cok dokunmuyo sebze yok malesef ama salatalik tursusu yiyeblirsin 2 tane fln gunde 1 cay kasiymgi kadar zeytin yagi kullanablirsin 3 4 tane siyah zeytin yiyeblirsin dukan atak evresini ve saf protein gununu bi oku istersen canim daha iyi anlarsin bide yulaf kepegi olmazsa olmaz onuda kullanmak gerekiyo

Evet aslında haklısın, hafta sonunu iyi geçirsek ne kadar güzel eksiler görülür.

Inşallah canım darısı başına diyelim
aminnnn insallahhhh

Aaa sen emziriyor muydun yaaa ben nasıl atlamışım onuuu
Canım 2 buçuk olcak kızım kış geçsin dedim kaynanam gelsin gözünden kaybolurm rahat bırakır dedim bu zaman oldu inşallah en kisa zamanda bitecek yaklaşık 5 sene emzirdim. Oğlumda bu zamanda bıraktı. Yemiyor lar dedim hastalık dedim öyle oldu. Bu ara azımı gelcek ne birazda hasta gibi hep memede.

Sende güzel vermişsin canim. Böyle böyle 60 altını da goreceksin yakin zananda. Bayram a 60 altinda girersin belki de

İnşallah canım ama kendimden hiç umutlu değilim. Ramazanda 2 kilo verebilsem hatta sabit kalsam büyük bir şey. Motivemi kaybettim galiba.

Tebrik ederim arkadaslar. Devami gelir insallah. Melampusefe kilolarimiz yakinmis. Neler yapiyosun kilo vermek icin? 60 altina inmek istiyorum ben de ama gıdım gıdım gidiyo kilo.

Benim esas hedefin 58 idi fıstık ama o sayıya inebilir miyim hiç bilmiyorum. Şimdilik ekstra bir şey yapmıyorum. Sporla alakası olan biri de değilim. Diyetisyenin verdiği listeye uymaya çalışıyorum ekstra. Yaşın kaçtı canım? Haşimatosu ve insülin direnci olanlar zor kilo veriyor diye biliyorum. Bir kan tahlili yaptır istersen.

Eki Görüntüle 2147629

Şu da ikinci mezuniyetimin ve mor kepimin hatırası olarak şurada dursun

Ördekim çok kıskandım. Nasıl bir azimdir bu ! Tebrik ediyorum. Kocaman bir alkışı hak ettin Boyun kaçtı fıstık? Merak ettim.

Oruçta diyet gibi az yemek olmuyor canim herşeyden çekiyor yemedim desem talan olur bugün fazla kaçtı
Aynı ben... Esasen 1 kepçe çorba ve salatayla doyuyorum ama gözüm aç. Deli gibi yiyesim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…