Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydınlarrr

canım çok geçmiş olsunn
nelere varmiş senin öyle toleransın yaaa

Sanırım baştan aşağı yanlış besleniyormuşum toplight:olamaz:

Günaydınlar efenimm:KK68:

balpamuk balpamuk
Cok gecmis olsun ne degisik testmis yahu ama cok iyi bi testmis gercekten insallah hersy daha gzel olur senin icin sifa blursun ve rahat kilo vermeye devam edersin insallahh:KK74:

Çok teşekkür ederim azaydidemcim, umarım faydasını görürüm belki hepimizin işine yarar :)

Omcelikle cok cok gecmis olsun. Gida intoleransi testi malesef o kadar guvenilir degil. Soyle ki gluten ve sekerin negatif cikmasi bu yiyecekleri bir suredir yemedigin icin olabilir. Bazi yiyeceklerin pozitif cikmasida her gun veya sıklıkla vucuduna girmeleriyle alakali olabilir. alerjilerde onemli olan tepkilerdir. Bu yiyecekleri tek tek deneyerek neye alerjin oldugunu bulabilirsin. Sen bilirsin tabi. Ben doktor degilim ama oglumdan dolayi gida alerjisiyle cok ugrastik. Doktor doktor dolastik. Bana denilenler bu sekilde.

@wendigo da buna benzer birşey söyledi. Ancak son yediğim maddelerden bile intoleransım olanların ayıklanması iyi birşey yine de. En azından deneyeceğim bir rahatlama olacak mı diye bakacağım. Bir çok kişi intolerans çıkan besinleri tüketmediğinde rahatladığını yazmış yorumlarda. Ama gluten ve şeker konusunda haklısın. Söylediğin gibi çok uzun süre tüketmediğim için negatif çıkmış olabileceği bana da mantıklı geldi. Çünkü resmen glutenli yediğimde kaşınıyorum bu net!

Bence de canım izine göre hiç de öyle çık almamışsın günlük bile bazen oluyor o kadar oynamalar, hoşgeldin aramıza :) ben de geçen ay iki haft izine ayrıldım hala dönemedim listeye

Hoşbulduk beyazinci. Aslında bende dönmek istiyorum ancak şu an güvenemiyotum kendime :) yine kontrollü olmaya çalışıyorum. Sende durum ne?

5. TAKIM ANALİZ DÖNEMİ ORTALAMASI

Açıklama:

• Liste sıralaması; DÖNEM FARKI (yüzde) sütununa göre yapılmıştır.
  • DÖNEM BAŞI sütunu; 553. etap bitiş kilosudur.
  • DÖNEM SONU sütunu; 570. etap bitiş kilosudur.
  • Belirtilen etaplardan birinde olmayan yarışmacıların en yakın tarihli etap kiloları alınmış ve detaylar NOTLAR bölümünde verilmiştir.
  • İlgili dönemde yarışmadan ayrılan (hamile izni de dahil) ve diskalifiye edilmiş olan üyeler listede yer almamaktadır.
  • İzinden dönen üyelerin, izinden dönüş kiloları baz alınmıştır.

Notlar:

• Suzi1704: 561. etap yarışma kayıt ve 570. etap bitiş kilosu alındı.
  • balpamuk: 554. etap yarışma kayıt ve 568. etap bitiş kilosu alındı. İzne ayrıldı.
  • morordek: 569. etap yarışma kayıt (mezuniyet sonrası dönüş) ve 570. etap bitiş kilosu alındı. Mezun oldu.
  • hayalalemiveben: 567. etap yarışma kayıt ve 570. etap bitiş kilosu alındı.
  • besbb9: 553. etap ve 565. etap bitiş kilosu alındı. Mezun oldu.
  • Cikilatacanavari: 561. etap izinden dönüş ve 570. etap bitiş kilosu alındı.
  • kardelelen321: 567. etap yarışma kayıt ve 570. etap bitiş kilosu alındı.
  • evlaefe: 560. etap yarışma kayıt ve 566. etap bitiş kilosu alındı. İzne ayrıldı.
  • si_bel: 567. etap yarışma kayıt ve 570. etap bitiş kilosu alındı.
  • karabiber01: 563. etap yarışma kayıt (ayrıldıktan sonra dönüş) ve 570. etap bitiş kilosu alındı.
  • prensesss016: 553. etap bitiş ve 563. etap bitiş kilosu alındı. Mezun oldu.
  • Ezgican05: 563. etap yarışma kayıt ve 568. etap bitiş kilosu alındı. İzne ayrıldı.
  • nilsub: 554. etap izinden dönüş ve 560. etap bitiş kilosu alındı. İzne ayrıldı.
  • lydznp: 553. etap bitiş ve 560. etap bitiş kilosu alındı. Mezun oldu.
  • beyazinci: 560. etap yarışma kayıt ve 565. etap bitiş kilosu alındı. İzne ayrıldı.
  • fancynancy: 560. etap izinden dönüş ve 570. etap bitiş kilosu alındı.
  • violin35: 569. etap yarışma kayıt ve 570. etap bitiş kilosu alındı.
  • gben: 553. etap bitiş ve 561. etap bitiş kilosu alındı. İzne ayrıldı.
  • 0zlem: 554. etap izinden dönüş ve 562. etap bitiş kilosu alındı. İzne ayrıldı.
  • wendigo: 554. etap izinden dönüş ve 560. etap bitiş kilosu alındı. İzne ayrıldı.
  • hedef38beden: 564. etap izinden dönüş ve 570. etap bitiş kilosu alındı. İzne ayrıldı.
  • melampusefe: 569. etap izinden dönüş ve 570. etap bitiş kilosu alındı.

Bu çok iyi olmuş yahu! Gerçekten mutlu oldum emeğimi daha net görmüş oldum. Teşekkürler. Hazırlayanların emeğine sağlık.:KK200:

günaydınlarrr

canım çok geçmiş olsunn
nelere varmiş senin öyle toleransın yaaa

Günaydınlar efenimm:KK68:

balpamuk balpamuk
Cok gecmis olsun ne degisik testmis yahu ama cok iyi bi testmis gercekten insallah hersy daha gzel olur senin icin sifa blursun ve rahat kilo vermeye devam edersin insallahh:KK74:

Çok teşekkür ederim azaydidemcim, umarım faydasını görürüm belki hepimizin işine yarar :)

Omcelikle cok cok gecmis olsun. Gida intoleransi testi malesef o kadar guvenilir degil. Soyle ki gluten ve sekerin negatif cikmasi bu yiyecekleri bir suredir yemedigin icin olabilir. Bazi yiyeceklerin pozitif cikmasida her gun veya sıklıkla vucuduna girmeleriyle alakali olabilir. alerjilerde onemli olan tepkilerdir. Bu yiyecekleri tek tek deneyerek neye alerjin oldugunu bulabilirsin. Sen bilirsin tabi. Ben doktor degilim ama oglumdan dolayi gida alerjisiyle cok ugrastik. Doktor doktor dolastik. Bana denilenler bu sekilde.

@wendigo da buna benzer birşey söyledi. Ancak son yediğim maddelerden bile intoleransım olanların ayıklanması iyi birşey yine de. En azından deneyeceğim bir rahatlama olacak mı diye bakacağım. Bir çok kişi intolerans çıkan besinleri tüketmediğinde rahatladığını yazmış yorumlarda. Ama gluten ve şeker konusunda haklısın. Söylediğin gibi çok uzun süre tüketmediğim için negatif çıkmış olabileceği bana da mantıklı geldi. Çünkü resmen glutenli yediğimde kaşınıyorum bu net!

Bence de canım izine göre hiç de öyle çık almamışsın günlük bile bazen oluyor o kadar oynamalar, hoşgeldin aramıza :) ben de geçen ay iki haft izine ayrıldım hala dönemedim listeye

Hoşbulduk beyazinci. Aslında bende dönmek istiyorum ancak şu an güvenemiyotum kendime :) yine kontrollü olmaya çalışıyorum. Sende durum ne?

Açıklama:

• Belirtilen etaplardan birinde olmayan yarışmacıların en yakın tarihli etap kiloları alınmış ve detaylar NOTLAR bölümünde verilmiştir.
  • İlgili dönemde yarışmadan ayrılan (hamile izni de dahil) ve diskalifiye edilmiş olan üyeler listede yer almamaktadır.

Notlar:

• balpamuk: 554. etap yarışma kayıt ve 568. etap bitiş kilosu alındı. İzne ayrıldı.
  • morordek: 569. etap yarışma kayıt (mezuniyet sonrası dönüş) ve 570. etap bitiş kilosu alındı. Mezun oldu.
  • evlaefe: 560. etap yarışma kayıt ve 566. etap bitiş kilosu alındı. İzne ayrıldı.
  • karabiber01: 563. etap yarışma kayıt (ayrıldıktan sonra dönüş) ve 570. etap bitiş kilosu alındı.
  • Ezgican05: 563. etap yarışma kayıt ve 568. etap bitiş kilosu alındı. İzne ayrıldı.
  • nilsub: 554. etap izinden dönüş ve 560. etap bitiş kilosu alındı. İzne ayrıldı.
  • beyazinci: 560. etap yarışma kayıt ve 565. etap bitiş kilosu alındı. İzne ayrıldı.
  • 0zlem: 554. etap izinden dönüş ve 562. etap bitiş kilosu alındı. İzne ayrıldı.
  • wendigo: 554. etap izinden dönüş ve 560. etap bitiş kilosu alındı. İzne ayrıldı.
  • hedef38beden: 564. etap izinden dönüş ve 570. etap bitiş kilosu alındı. İzne ayrıldı.

Bu çok iyi olmuş yahu! Gerçekten mutlu oldum emeğimi daha net görmüş oldum. Teşekkürler. Hazırlayanların emeğine sağlık.:KK200:

Evet en iyi sen farkedersin vucuduna verdikleri zarari. Insallah zamanla duzelir bu durum

Bence de ayrılma sakın karabibercim. Ben uzun süredir diyet yapıyorsum ve çok uzun takılmalarım oldu. O çok yormuştu beni. Birde sorumluluk var sonuçta, takımı aşağı çekmekte istemiyorum. :)) Ancak şu anda da geri dönmek için sabırsızlanıyorum... En iyisi kopmadan ve hiç kaçamak yapmadan istikrarlı devam etmek... çünkü en ufak kaçamak aüreyi uzatıyor ve can sıkıyor. Ben pek kaçamak yapmamıştım gerçi ama benim başka sorunum varmış meğer.... Ne yapsam kilo veremiyorum belli noktalarda 2 ay takılıyorum diyordum. Bugün yaptırdığım “gıda intoleransı testi” nin sonuçlarını aldığımda şok oldum. Meğer kilo yapmayacağını düşünerek yediğim ve hatta en çok severek yediğim şeyler hiç yememem gereken şeylermiş. Meğer bu yüzden kilo veremiyormuşum. Şimdi başka bir hayat başlıyor benim için.... intoleransım olan şeyleri en az 1 yıl hayatımdan çıkarmam gerekiyormuş. Bu hem egzamamın düzelmesi için hem de kolaylıkla kilo vermem için şart... Bende merak ediyorum neler olacağını... Zamanla paylaşacağım sizinle sonuçları.
Bende bu hafta düşündüm izne ayrilsammi ayrilmasammi grubu düşündügüm için sonra dedim gidersem ne olacak verdiklerimi geri alacagim halbuki daha çok vermek için gitmek istiyorsun ama oda yalan tabiki daha çok yiyecegim ,dedim en iyisi 1 kilo fazla ciksamda burda sabirla daha duzenli beslenerek devam edecegim eninde sonunda gidecek bu kilolar,bu testi nerde yaptirdin i sallah bu sefer faysdasi olur sana canim ellerindeyse deterjanda etkiliyor olabilirmi acaba

Slm hanımlarr:KK25:
Kilo bildirimi yapmakta biraz gec kaldim ama genede yazayim kabizligimda var solemismiydim nese 74.0 kilo ciktim iftardan once cuma 73.7 di dunku yedigim cısslardanda fazla cikmis olablirim bu hafta artik cıs fln yokkk:kızgın:
Dün bütün cıslardan uzak durdum bende

Cikilatacanavari Cikilatacanavari
Merak ettiğin için özellikle etiketledim. Arkadaşlar sizlerde okuyun mutlaka. Bugüne kadar intoleransım vardır zannettiğim glutene ve şekere intoleransım çıkmadı öncelikle. :olamaz: Beni tanıyanlar biliyor kaç aydır şekersiz-glutensiz besleniyordum. Tam tersi hemen hemen her gün yediğim ve bana dokunmadığını zannettiğim, bana kolay kilo verdireceğini zannettiğim yiyeceklere intoleransım varmış. Dolayısıyla bana kilo yapan yiyeceklerde bunlarmış. Bu kara listedekileri kesince bu teste göre daha kolay kilo verebileceğim ve egzamam en azından hafifleyecek beklentisi var.

İntoleransım olan gıdalar:
-Yumurta ve içinde yumurta bulunan herşey!
-Süt ve süt ürünleri (yoğurt-kefir hariç)!
-Her tür peynir yasak!
-Avokado!
-Brokoli
-Nohut
-Kurufasulye
-Çikolata
-Hurma!
-İncir
-Yer fıstığı
-Fındık
-Kavun

Yanlarına ünlem koyduğum gıdalar benim neredeyse her gün tükettiğim gıdalar. Belki de uzuuunnn duraklamalarımın sebebi bunlar. Şimdi beslenme düzenim tamamen değişecek. Deneyip göreceğiz bakalım....
Hakkinda hayirlisi olsun canim insallah hafifler ve kilo verirsin
Senin egzamalar vücudun neresinde canim

Bugünkü menüm @morordek
Sahur
  • 2 yumurta ile yulaf kepekli omlet
  • 4 zeytin
  • Domates salatalik
  • Bitki çayı
  • 1 şişe maden suyu
İftar
  • 21 kase tarhana çorba
  • 4 kaşık yeşil mercimekli bulgur pilavı
  • Salata
  • Bitki çayı
2 lt su
21 kase tarhana çorbası :işsiz:

Bu sabah kilom 62.7 çıktı bu arada. 62.4’le izne ayrılmıştım. Bıraktım sanmayın! :))) Normalde sıkı diyet yaptığımda bile 1-2 kg arası dalgalanmalar oluyordu. İzindeki biri için 62.7 gayet normaldir herhalde... :olamaz: :)))
Bence muhtesem demeliyiz

Açıklama:

Notlar:

Ellerinize sağlık

Böyle hedefler daha çok bağlıyor insanı :KK50:
Ben de 7 ler görmek istiyorum şimdiden çok heyecanlıyım :skandal:
valla bırak 7 leri 85 e inemeyecem heralde ben diye deliriyordum diyet yap kilo gitmesin olacak iş mi :işsiz:tabi öncesindeki bir dönemde kitli kaldığım 96 dan uzun bir süre 95 i göremedim..
Çekilen çileler sonuç buluyor çok şükür ramazan pidesine hasret gittim bu sene daha eve alıp ağzıma sürmedim çarşamba perşembe Ankarada oteldeyim ya avuç içi kadar orada nefsimi köreltirim dedim almadım almayacamda.

valla bırak 7 leri 85 e inemeyecem heralde ben diye deliriyordum diyet yap kilo gitmesin olacak iş mi :işsiz:tabi öncesindeki bir dönemde kitli kaldığım 96 dan uzun bir süre 95 i göremedim..
Çekilen çileler sonuç buluyor çok şükür ramazan pidesine hasret gittim bu sene daha eve alıp ağzıma sürmedim çarşamba perşembe Ankarada oteldeyim ya avuç içi kadar orada nefsimi köreltirim dedim almadım almayacamda.
1gun tbe bir gün pide yiyebilirsiniz diye okumuştum bir yerde
Ben de misafirliklerde veya annemlerde avuç içi kadar yiyorum eskiden olsa nerdeyse yarım pide götürürdüm o kadar çok seviyorum :KK200:
Bu akşam annemlerde büyük iftar var çok kazalı olmaz inşallah :dua:

Yarisamaya basladigindan beri 5 kilo vermisim urada olmasaydim kesinlikle veremezdim
Aynen canım burası iyi geldi banada geçen sene eylülde beri uğraşıyorum 5 kilo bari versem diye nişan yaptık kasımda 2 kiloyu zor verdim. Şimdi temmuz 22 ye kadar 60 olsam diyorum ama bakalım. 2 ayda 5 kilo zor görünüyor birde 63 altına son 5 senedir düşmedim vücudun korumak isteyeceği döneme giriyorum.

1gun tbe bir gün pide yiyebilirsiniz diye okumuştum bir yerde
Ben de misafirliklerde veya annemlerde avuç içi kadar yiyorum eskiden olsa nerdeyse yarım pide götürürdüm o kadar çok seviyorum :KK200:
Bu akşam annemlerde büyük iftar var çok kazalı olmaz inşallah :dua:
valla tatlım geçen ankaraya giderken otogardayım açım da kahvaltı yapmamıştım normalde o dürüm senin bu gözleme benim açmalar poğaçalar simitler den birini seçip bir tane de değil iki tane yiyip bir büyük kare komple çikolata alır onu da yer üstüne meyve suyu içer töhmeleyerek otobüse binerdim bak o denli yerdim ben ..kahvaltı olmasına ragmen sulu yemekçiye girip fırın tavuk but aldım vitamin bardan da havuç suyu sıktırmıştım havuç elma limon tavuğumu yedim ekmeksiz sonra otobüsü beklerken taze sıkılmış havuç suyumu içtim otobüse rahat rahat bindim..obezlik önce beyinde bitecek.

Back
X