- Konu Sahibi Cherry Mom
- #285.141
günaydınlarrr
canım çok geçmiş olsunn
nelere varmiş senin öyle toleransın yaaa
Sanırım baştan aşağı yanlış besleniyormuşum toplight

Günaydınlar efenimm
balpamuk
Cok gecmis olsun ne degisik testmis yahu ama cok iyi bi testmis gercekten insallah hersy daha gzel olur senin icin sifa blursun ve rahat kilo vermeye devam edersin insallahh![]()
Çok teşekkür ederim azaydidemcim, umarım faydasını görürüm belki hepimizin işine yarar :)
Omcelikle cok cok gecmis olsun. Gida intoleransi testi malesef o kadar guvenilir degil. Soyle ki gluten ve sekerin negatif cikmasi bu yiyecekleri bir suredir yemedigin icin olabilir. Bazi yiyeceklerin pozitif cikmasida her gun veya sıklıkla vucuduna girmeleriyle alakali olabilir. alerjilerde onemli olan tepkilerdir. Bu yiyecekleri tek tek deneyerek neye alerjin oldugunu bulabilirsin. Sen bilirsin tabi. Ben doktor degilim ama oglumdan dolayi gida alerjisiyle cok ugrastik. Doktor doktor dolastik. Bana denilenler bu sekilde.
@wendigo da buna benzer birşey söyledi. Ancak son yediğim maddelerden bile intoleransım olanların ayıklanması iyi birşey yine de. En azından deneyeceğim bir rahatlama olacak mı diye bakacağım. Bir çok kişi intolerans çıkan besinleri tüketmediğinde rahatladığını yazmış yorumlarda. Ama gluten ve şeker konusunda haklısın. Söylediğin gibi çok uzun süre tüketmediğim için negatif çıkmış olabileceği bana da mantıklı geldi. Çünkü resmen glutenli yediğimde kaşınıyorum bu net!
Bence de canım izine göre hiç de öyle çık almamışsın günlük bile bazen oluyor o kadar oynamalar, hoşgeldin aramıza :) ben de geçen ay iki haft izine ayrıldım hala dönemedim listeye
Hoşbulduk beyazinci. Aslında bende dönmek istiyorum ancak şu an güvenemiyotum kendime :) yine kontrollü olmaya çalışıyorum. Sende durum ne?
Açıklama:
- Liste sıralaması; DÖNEM FARKI (yüzde) sütununa göre yapılmıştır.
- DÖNEM BAŞI sütunu; 553. etap bitiş kilosudur.
- DÖNEM SONU sütunu; 570. etap bitiş kilosudur.
- Belirtilen etaplardan birinde olmayan yarışmacıların en yakın tarihli etap kiloları alınmış ve detaylar NOTLAR bölümünde verilmiştir.
- İlgili dönemde yarışmadan ayrılan (hamile izni de dahil) ve diskalifiye edilmiş olan üyeler listede yer almamaktadır.
- İzinden dönen üyelerin, izinden dönüş kiloları baz alınmıştır.
Notlar:
- Suzi1704: 561. etap yarışma kayıt ve 570. etap bitiş kilosu alındı.
- balpamuk: 554. etap yarışma kayıt ve 568. etap bitiş kilosu alındı. İzne ayrıldı.
- morordek: 569. etap yarışma kayıt (mezuniyet sonrası dönüş) ve 570. etap bitiş kilosu alındı. Mezun oldu.
- hayalalemiveben: 567. etap yarışma kayıt ve 570. etap bitiş kilosu alındı.
- besbb9: 553. etap ve 565. etap bitiş kilosu alındı. Mezun oldu.
- Cikilatacanavari: 561. etap izinden dönüş ve 570. etap bitiş kilosu alındı.
- kardelelen321: 567. etap yarışma kayıt ve 570. etap bitiş kilosu alındı.
- evlaefe: 560. etap yarışma kayıt ve 566. etap bitiş kilosu alındı. İzne ayrıldı.
- si_bel: 567. etap yarışma kayıt ve 570. etap bitiş kilosu alındı.
- karabiber01: 563. etap yarışma kayıt (ayrıldıktan sonra dönüş) ve 570. etap bitiş kilosu alındı.
- prensesss016: 553. etap bitiş ve 563. etap bitiş kilosu alındı. Mezun oldu.
- Ezgican05: 563. etap yarışma kayıt ve 568. etap bitiş kilosu alındı. İzne ayrıldı.
- nilsub: 554. etap izinden dönüş ve 560. etap bitiş kilosu alındı. İzne ayrıldı.
- lydznp: 553. etap bitiş ve 560. etap bitiş kilosu alındı. Mezun oldu.
- beyazinci: 560. etap yarışma kayıt ve 565. etap bitiş kilosu alındı. İzne ayrıldı.
- fancynancy: 560. etap izinden dönüş ve 570. etap bitiş kilosu alındı.
- violin35: 569. etap yarışma kayıt ve 570. etap bitiş kilosu alındı.
- gben: 553. etap bitiş ve 561. etap bitiş kilosu alındı. İzne ayrıldı.
- 0zlem: 554. etap izinden dönüş ve 562. etap bitiş kilosu alındı. İzne ayrıldı.
- wendigo: 554. etap izinden dönüş ve 560. etap bitiş kilosu alındı. İzne ayrıldı.
- hedef38beden: 564. etap izinden dönüş ve 570. etap bitiş kilosu alındı. İzne ayrıldı.
- melampusefe: 569. etap izinden dönüş ve 570. etap bitiş kilosu alındı.
Bu çok iyi olmuş yahu! Gerçekten mutlu oldum emeğimi daha net görmüş oldum. Teşekkürler. Hazırlayanların emeğine sağlık.