Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hemen moral bozmak yok
Fazla veremedim diye sp'yi bozup sigara böreklerini gömmüşsün
30 puan ceza Cikilatacanavari

Sen de bi 20 puan ceza kes kendine ciklatım hem börek hem tatlı icin
40 puan ceza Cikilatacanavari
Senin gofreti Leslie'den düsüyorum ve ceza yazmıyorum kardelenim.
Amanın yaaa
Senin de sporlarını tatlılara sayıyorum
Karatay'la sütün çok etkilenmez herhalde canım. Çünkü Karatay'da diledigin kadar yiyorsun ve saglıklı şeyler yiyorsun
Hemen 1 günlük sonuca bakıp moral bozmayın lütfen. Vucut bu, ödem tutar bi şey olur, 1 gün diyet yapıp hemen ertesi gün sonuc göremedik diye salmayalım

bak bak cikilatayida en sona ilistiri vermis

evet birazcık ole oldu nese bgun daha dikkatli olucam sahurumuda ona gore cok dikkatli yaptim

Canım Karatay sağlıklı beslenme olduğu için sütüne zararı olacağını düşünmüyorum. Su içimine dikkat edersen birşey olmaz bence ama tabi yine de karar senin

25 dk ne sporu canım bölgesel mi? Ona göre puanlıyorum ya
Çaktırmayayım dedim ama kaptanımın gözünden kaçmadı
Kaçmazzzzz

Hayattaki en büyük şansımı eşim olarak görürüm Sibelcim.
2 saat görüşmesek özleriz birbirimizi. Hem eşim, hem en yakın arkadaşım.
Evde de sağolsun çok yardımcıdır ama yemek konusunda aslında uymasını pek istemiyorum. Ben kabak detoksu yapınca 2 gün kabak yedi. Öyle olunca, abuk subuk şeyleri pek yapamıyorum. O da, sen yemeyince yemem deyip yemiyor. Yoksa saf protein falan bana çok mantıklı geliyor.

Bunların etkisini hisseden var mı arkadaşlar?
Ben sirkeli, limonlu suyu falan zaman zaman içerim.
Tadı rahatsız etmiyor. Hatta seviyorum bile ama kilo olarak etkisini pek fark edemedim.
Cevizi deneyeceğim ama hep unutuyorum.

Benim bugün sırtım çok ağrıyor pek keyfim yok. Dün jillianla çok terledim. Duş alıp evden çıkınca üşüttüm galiba. O yüzden bugün sporda yapamadım
Geçmiş olsun Suzicim dikkat et kendine
Yaa hadi bak içinden ne güzel geçmiş, kaldır totoyu

Arkadaşlar 6 saattir yalnızca 2 mesaj mı yazılmış?

Nerelerdesiniz acabaaaa? Biraz muhabbet dönse şurda ne güzel olur değil miiii??

Ramazan bize hiç yaramadı ördeğim..

Amin canım, hepimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…