- 25 Ağustos 2007
- 1.910
- 4.770
- 658
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #285.241
Maşallah hedefcm. Nazarlardan korusun .sen yinede çok dillendirme bence ben nazara çok inanırım.
Suzi geçmiş olsun canım.
Herkeste bir Ramazan rehaveti var herhalde şöyle bir yürüyüşe gitsem diyorum ama kalkamadim bir türlü
Teşekkür ederim canlar. Havaların dengesizliği vurdu beni galiba. Yarına geçer umarım.Geçmiş olsun Suzicim dikkat et kendine
Yaa hadi bak içinden ne güzel geçmiş, kaldır totoyu
Ayyy öyle kötüyü çağırmayalım hedefcimRamazan bize hiç yaramadı ördeğim..
Haklısın iftar önünde iş çok oluyor tabiBende çocuklatı parka götürdüm. Geldik banyolarını yaptırdım, yemeklerini yedirdim, şimdi de iftara masayı hazırlıyorum..
İş bitmiyoki
Oooh bak ne güzel sporlar yapılmıs :)Evet kaldırdım Toto yu yürüdüm 20 dk aslında daha fazla markete gitcektim parkta tempolu 20 dk yürüdüm . Sonra 150 ip atladm gönlümden daha fazla geçiyordu ama kalkmadi kolum.Cikilatacanavari
50 puan ceza yapıldı ...
Haklısın canım ama ben kendime guvenemiyorum kaldı ki illakki yiycem 21 gün sonra. Hep hayatımızda var ve ne yazikki olacak. O yüzden bana göre değil canım basarabilene helal olsunYahu şekersiz 21 gün yapalım dedim @beyazinci hariç kimsenin sesi çıkmadı. :) Diyet grubuysa zaten herkesin aslında şekersiz besleniyor olması gerekmez miydi? :))))) Kaldı ki grup falan değil zayıflama yarışması ama kimse şekersize yanaşmadı gibi görünüyor şu an:)))))
Haklısın canım ama ben kendime guvenemiyorum kaldı ki illakki yiycem 21 gün sonra. Hep hayatımızda var ve ne yazikki olacak. O yüzden bana göre değil canım basarabilene helal olsun
Bunların etkisini hisseden var mı arkadaşlar?
Ben sirkeli, limonlu suyu falan zaman zaman içerim.
Tadı rahatsız etmiyor. Hatta seviyorum bile ama kilo olarak etkisini pek fark edemedim.
Cevizi deneyeceğim ama hep unutuyorum.
Hepsi bitmedi cnmCarsamba menumorordek
Sahur
Pide arası hindi füme ve beyaz peynir pide 2 kare büyüklüğünde deseni var ya 2 parça
Geç kalmışiz sahura
Aksam
Bamya
1 kepçe patates bezelye etli
Salata
Karpuz
Pide
Erik
Su 1 buçuk
Spor 150 ip 50 dk yürüyüş cezalar yapildi
Canım ben de katılırım size.Yahu şekersiz 21 gün yapalım dedim @beyazinci hariç kimsenin sesi çıkmadı. :) Diyet grubuysa zaten herkesin aslında şekersiz besleniyor olması gerekmez miydi? :))))) Kaldı ki grup falan değil zayıflama yarışması ama kimse şekersize yanaşmadı gibi görünüyor şu an:)))))
Çocukları uyuturken uyuyakalmışım arkadaşlar ancak sahurda uğrayabildim.
Bugünkü menüm
Sahur
İftar
- 2 yumurta ile yulaf kepekli omlet
- 3 zeytin
- Domates salatalik
2,5 lt su
- 4 kaşık pilav üstü kuru fasulye
- 1 bardak ayran
- 2 kuru incir
- 6 çilek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?