Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Esracım anlaşılan şekerimizi yeriz cezamızı da yaparız diyor bu hatunlar :)) ordek boş durmasın bol bol ceza kessin diye herhalde
Şaka bir yana birkaç kişi emziriyor canım, onlar belki o sebeple iradelerine güvenememiş olabilirler
H hayalalemiveben ve S Suzi1704 genelde şekersiz besleniyor menülerden gördüğüm kadarıyla. 21 gün mü çok geldi hanımlar
Günaydın herkese. Sırt ağrım geçmiş çok mutluyum şuan
Geçtiğine sevindim canım :)

Ben iki gündür başladım canım şekersiz hayata, iftar davetleri de bitti gibi ben de evde yapmam bişey uzak kalabilirim inşallaj

Şimdi bile öyle ya kahvaltıda Nutella fındık ezmesi vs gibi şekerli bieşy yediğimde gün içinde tatlı yeme ihtimalim artıyor yedikçe yediriyor kendini

Akşam pide miktarını yazmamışsın canım? 1pidr 10dilim ekmek demekmiş ona göre frenleyebilirsin pide miktarını

morordek dünkü menüm
Kahvaltı: patatesli omlet peynir domates salatalık biber sütlü kahve
Öğle: 2yk patlıcan yemeği 2yk safranlı pilav,cacık
Ara:kefir, 2 kuru incir, 10fındık
Ara:10hurma (yedikçe yiyesim geldi ya kendimi durduramadım ) (öğlen de az yemiştim karnım da acıktı iftar saatine daha çok vardı)
Akşam: tarhana çorbası,minik bir karnıyarık yoğurt salata

Ben de sahur mağdurlarındanım.
Uykum zaten bölük pörçük, oğlum bir de erken uyanıyor. Sabahları iyice dünyam dönmüş oluyor

Selam herkese,

Benim de dünkü menüm şöyle

Sahur: 1,5 yumurta, peyaz peynir, kaşar peynir, 10 zeytin, domates, salatalık, az pide

İftar: yarım kase mercimek çorbası, 2 adet kıymalı enginar dolması, az kara lahana sarması ve salata

Su: yarım lt

Spor: 100 ip atlama + yarım saat yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…