Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Buranın diyetisyenden daha iyi olduğu konusuna ben de katılıyorum arkadaşlar. Daha önce bende diyetisyene gitmiştim ve 1aylık süreçte en fazla 4.5 kilo verebilmiştim. Burda 1 ayda 7.5 vermişim.

Buranın diyetisyenden daha iyi olduğu konusuna ben de katılıyorum arkadaşlar. Daha önce bende diyetisyene gitmiştim ve 1aylık süreçte en fazla 4.5 kilo verebilmiştim. Burda 1 ayda 7.5 vermişim.
Yaa çok mutlu oluyorum siz böyle diyince

Tamam varım ben de, hedefim 55benim en düşük 57,9u gördüm iki ay önce sonra da bir daha o kilolara inemedim 57yim düye havalara girip yemeyi abarttım(

Ben de varım canım tam aklımdan şekeri bırakmak geçiyordu zaten

Tamam varım ben de, hedefim 55benim en düşük 57,9u gördüm iki ay önce sonra da bir daha o kilolara inemedim 57yim düye havalara girip yemeyi abarttım(

Ben de varım canım tam aklımdan şekeri bırakmak geçiyordu zaten

balpamuk sporu da çok boşladım ben, sen ne durumdasın? Her güne en az 100ip, 40mekik hedefi de koymayu düşünüyorım

61’i görünce benim olduğum gibi olmuşsun. Ama tam 61’e indiğim noktada bir bezginlikte olmuştu artık...Onun için dönüşü kolay oldu maalesef....Şeker olayına bugün başladım, asla yemiyoruz inciitanesi . Şekeri unutuyoruz!
Spor konusunu hiç sorma... zaten zar zor başlamıştım. Onu da bıraktım. Hadi ona da birlikte başlayalım.

Tamam olur ortak program yapalım, nasıl sporlar yapabilirsin

Otelde tartı varsa tartilirim yoksa cuma 14:20 treni Eskişehir'e 15:55 gibi varıyor ordan bizim memlekete gelmek 18:45 ordan eve gelmem 19:45 20:00 de bildirim olur en erken sağ salim gelirsem, olmadı bir yolunu bulmaya çalışırım olmazsa sağlık olsun haftaya girerim listeye

Dipçe :şu an -1 in zatenotelde.almaya niyetim yok:)

Çok teşekkür ederim gerçekten istemek önemli ama grup motivasyonunun büyük etkisi var. Hepinize tekrar teşekkür ederim. Hep beraber, sağlıkla verelim kilolarımızı

Diyetisyen liste verip gönderiyo. Ama biz burda sanki birbirimizin yaşam koçu gibiyiz. Her yönden birbirimize destek oluyoruz. Burda olmaktan dolayı ben çok mutluyum şahsen.

İyi ki varsın ördeğim :) yorumların ve cezaların çok motive edici oluyor
Yaaa cansınız siz
Çok sevindim böyle olduğuna inşallah en kısa sürede hedeflerinize ulaşacaksınız beybiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…