- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #285.181
Ben kendimi tutamıyorum. Sürekli bir şeyler yiyor ve yedikçe mutsuz oluyorum!
Gel sende katıl şekersiz 21 gün yapalım hedefim :))))
Buranın diyetisyenden daha iyi olduğu konusuna ben de katılıyorum arkadaşlar. Daha önce bende diyetisyene gitmiştim ve 1aylık süreçte en fazla 4.5 kilo verebilmiştim. Burda 1 ayda 7.5 vermişim.Diyetisyenden bile daha iyiyiz deseneeee v
Cuma iftar öncesi çok gecikmemeye çalış canım listeye yetişmek için. Perşembe tartılma imkanın yok sanırım?
Listeye girme durumun da bildirimine bağlı eksi gelirsen listedesin
Aa hadi yapın böyle bi sey ben destekliyorum tabikisi :)
Yaa çok mutlu oluyorum siz böyle diyinceBuranın diyetisyenden daha iyi olduğu konusuna ben de katılıyorum arkadaşlar. Daha önce bende diyetisyene gitmiştim ve 1aylık süreçte en fazla 4.5 kilo verebilmiştim. Burda 1 ayda 7.5 vermişim.
Bu mesajı görünce aklıma yemek yeme rekorları geldi. Gerçek olsaydı kesin bir rekor olurdu
Çok teşekkür ederim1.ligini tebrik ederim Suzicim
Çok iyi gidiyorsun aynen böyle devam
Diyetisyen liste verip gönderiyo. Ama biz burda sanki birbirimizin yaşam koçu gibiyiz. Her yönden birbirimize destek oluyoruz. Burda olmaktan dolayı ben çok mutluyum şahsen.Yaa çok mutlu oluyorum siz böyle diyince
Tamam varım ben de, hedefim 55benim en düşük 57,9u gördüm iki ay önce sonra da bir daha o kilolara inemedim 57yim düye havalara girip yemeyi abarttımHah! Tam da o iki ileri bir geri olayını yazmıştım karabibere. Senin hedefin kaçinciitanesi ? Hadi birlikte yapalım bi gayret ne dersin? Birisiyle beraber ilerleyince daha motive oluyor insan. Ben 58 hedefliyorum da daha en fazla 61.00 gördüm. 62.7 çıktım sabah ancak tabii ipin ucu kaçtı biraz. Hadi toparlanalım ne dersin?
Ben de varım canım tam aklımdan şekeri bırakmak geçiyordu zaten5 Haziran’a kadar benimle kimler şekersiz 21 yapar? :)) Sıfır şeker besleneceğiz ne diyorsunuz?inciitanesi @karabiber01 @fancynancy ve daha adını sayamadıklarım....... :))) Başlayalım mı? Tatlı krizi gelince herkes buraya yazacak ama... Önerilerde bulunup birbirimizi motive edeceğiz. ?
İyi ki varsın ördeğim :) yorumların ve cezaların çok motive edici oluyorYaa çok mutlu oluyorum siz böyle diyince
Tamam varım ben de, hedefim 55benim en düşük 57,9u gördüm iki ay önce sonra da bir daha o kilolara inemedim 57yim düye havalara girip yemeyi abarttım(
Ben de varım canım tam aklımdan şekeri bırakmak geçiyordu zaten
balpamuk sporu da çok boşladım ben, sen ne durumdasın? Her güne en az 100ip, 40mekik hedefi de koymayu düşünüyorım
Tamam olur ortak program yapalım, nasıl sporlar yapabilirsin61’i görünce benim olduğum gibi olmuşsun. Ama tam 61’e indiğim noktada bir bezginlikte olmuştu artık...Onun için dönüşü kolay oldu maalesef....Şeker olayına bugün başladım, asla yemiyoruzinciitanesi . Şekeri unutuyoruz!
Spor konusunu hiç sorma... zaten zar zor başlamıştım. Onu da bıraktım. Hadi ona da birlikte başlayalım.
Tamam olur ortak program yapalım, nasıl sporlar yapabilirsin
Otelde tartı varsa tartilirim yoksa cuma 14:20 treni Eskişehir'e 15:55 gibi varıyor ordan bizim memlekete gelmek 18:45 ordan eve gelmem 19:45 20:00 de bildirim olur en erken sağ salim gelirsem, olmadı bir yolunu bulmaya çalışırım olmazsa sağlık olsun haftaya girerim listeyeDiyetisyenden bile daha iyiyiz deseneeee v
Cuma iftar öncesi çok gecikmemeye çalış canım listeye yetişmek için. Perşembe tartılma imkanın yok sanırım?
Listeye girme durumun da bildirimine bağlı eksi gelirsen listedesin
Aa hadi yapın böyle bi sey ben destekliyorum tabikisi :)
Çok teşekkür ederimgerçekten istemek önemli ama grup motivasyonunun büyük etkisi var. Hepinize tekrar teşekkür ederim. Hep beraber, sağlıkla verelim kilolarımızı
Diyetisyen liste verip gönderiyo. Ama biz burda sanki birbirimizin yaşam koçu gibiyiz. Her yönden birbirimize destek oluyoruz. Burda olmaktan dolayı ben çok mutluyum şahsen.
Yaaa cansınız sizİyi ki varsın ördeğim :) yorumların ve cezaların çok motive edici oluyor
Spor salonuna kaydolmuştunuz eşinle naptın gittin mi ?Sabahları kızımı okula götürüyorum. 1-2 saat vektim oluyor o okuldayken yürüyüş yapabilirim veya evde ip atlayabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?