Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhabalar arkadaşlar bende aranıza katılmaya talibim, yukarıdaki maddeleri okudum kabul ettim. Takıma alınırsam hikayemi de memnuyıyetle paylasırım sizlerle.

İkisinde de olur bence

Tamam bekliyorum heyecanla

Yok bende herhangi bir değişiklik
Tamam o zaman canım. Yarından itibaren sporu arttırayım
Çok özür dilerim yetiştim mı bilmiyorum geçen hafta 78.4 şu an 77 verilen kilo 1.4 morordek

Allah'ın dağına yolladılar telefon çekmiyor şu,daha yeni eve girdim orucu açtım hemen yazdim
Çok güzel kilo vermişsin canım tebrikler
iftardan 2 saat önce tartıldım.. 79.8 kilo çıktım. Kabızlık sorunum olmasa daha güzel sonuçlar görürdüm sanırım.
80 altına inmek çok güzel bir duygu. Umarım bir daha yukarılara çıkmazsın. Bende tabi ki
Hoşgeldin grubumuza.

Aslında yüzdemiz 8.lik için yüksek bir yüzde gibi. Demek ki diğer takımların yüzdesi çok iyiymiş. Yazdıklarında çok haklısın canım. Bu hafta sabit geldiğim için bende üzgünüm. 1-2 kişi bile takımın yüzdesini çok düşürüyor. Aslında bizim takımdaki sorun da bu bence. Tam bir istikrar yok. Her hafta nerdeyse 1-2 kişi bizim gibi oluyor. Ama yavaş yavaş düzene oturuyoruz bence. Daha da iyi olacağız

morordek Kaptan'ım kaçamaklı da olsa menü yazim siz de cezam neyse kesin belki bu şekilde daha hızlı ilerlerim.
Veeeeee özlem geri döner

Abooo tatlı yidin hadi tmm neden 3 tane 1 yazsaydı orda
Pizzani da evde kendin daha sağlıklı yapabilirsin zararlı şeyler yediğinde o zararlı şeyler sütünden bebeğine de geçer
Merhaba tekrardan.kurallari okuyup onayladım. Ama eksiğim ya da unuttuğum durumda ilk zamanlar hatırlatır misiniz. Pekiştirene kadar tabii
Hoşgeldin aramıza ben de kaptan yardimcisiyim ismim büşra kilo vermeye çalışan bir garibeyim

işte bu ya tam sensin bu

Menü mensimin ilk günü olduğu için saçma sapan bir beslenme oldu
Sahur yaptım çünkü mens olmamıştım
Firinda pişmiş 2 yumurta
4yesil zeytin
1 bardak süt
1kk peynir
Öğle
1tabak yeşil fasulye
Salata
2yk bulgur pilavı
Aksam
1 koca tabak nar ekşili salata
4yk sehriye pilavı
İftarda
1kepce mercimek çorbası
Avuç içi kadar pide
Ara
6-7 erik
1cay k dondurma
1 minik üçgen karpuz
1 litre su
7bin adim

Yeni gelen arkadaslarimiz aramiza hosgeldiniz

Bgun caya misafirim vardi oyuzden cok fazla giremedim yine kusura bakmayin bgun dunku kadr kendimi tutamadik birazdan menumu yazicam

Bgunku menum

Sahur
2 haslanmis yumurta
5 yesil zeytin
4 bardak su

Iftar
1 bucuk kepce mercimek corbasi
Cacik
Salata
3 kasik etli nohut
3 kofte
Avuc ici kadar pide

Arada
2 bardak cay
1 dilim fistikli baklava
1 kucuk dilim revani
1 tane firinda borek kalin sekilde sarilan borkler olurya onlardan

Su 8 bardak 2.5 lt olucak sahura kadr
2 bardak kiraz sapli form cay

Spor malesef

morordek

Ordekim görmeden yollara at kendini sabaha kadar koş

Seni tanıyalım mi biraz?
Mehlika ben 33 yasında 3 cocuk annesyim,
Kendimi bildim bileli hep tombiş biriydim.
Gecen sene 9. Takımdan 90 kg ile girip 70 hedef almıştım 67 ile mezun oldum.
Şimdi yine Ramazanda fazla yuklendim ve 77 yi gördüm malesef.
Hedefim 70 ilk etapta.
Ramazanda nasıl olacak bilmiyorum.
Gözlemleyerek durumu ilerletmeyi düşünüyorum inşallah.

Hosgeldin. Maşallah çok güzel sonuçlar almışsın yine başarırsin bence.

Cuma menü morordek
Sahur
Nesfit 1 kase sute tarçın ceviz ekledim
Peynir
Domates
Çeyrek haşlama yumurta
Iftar
Taze fasulye
1 kepçe mercimek
2 yk kaşık siyez bulgur pilavı
1 tabak spagetti pismanlik ve acayip ağırlık yaptı resmen sızdım uyuyakalmışım. Ama özlemişim ve size bir sos tarifi vereyim birazda onun yüzünden çok kaçtı. Bu sosu yayla çorbası içinde kullanırım naneleyip.
Biraz tereyağı ve sıvı yağı isitip üstüne kuru tarhana koyup biraz kizartiyorsunuz. Çıtır oluyor makarna özellikle erişteye müthiş olur. Yayla çorbası içinde bence hoş tat veriyor.
Su 1 lt
Spor bir ara markete gittim tempolu yürüdüm ama yürüyüş gibj olmadı tabi. Ama çok hareketsiz kalmamaya çalışıyorum en azından yatarken falan zıpliyorum. Eşim 5 kilo dan fazla vermiş gibisin diyor yanlar falan iyi gitti.ip iyi geliyor. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…