Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Haklısın canım, tecrübemiz avantajımız olacak bu sürecte inşallah ))

.
Bence spor. Ramazanda zor oluyo ama en azından iftar sonrası yürüyüş, hafif sporlar.
Ben iftardan iki saat sonra leslie yapıyorum. İyi geliyo.

Haklısın canım, tecrübemiz avantajımız olacak bu sürecte inşallah ))
Kesinlikle öyle olacak. Tabi tecrübeli oluşumuz hata yapmayacağımız anlamına gelmiyor. Ben yine arada yeme hataları yapıyorum ama önemli olan sonra o hatamı telafi etmeye çalışıyorum. Önceden olsa amannnnn boşver deyip hatalara devam ederdim. Şimdi en azından pişman olup yoluma kaldığım yerden devam ediyorum

Çok güzel bir süpriz yapmışsın. Ne tepki verdi eşin peki. Anlatmak istersen tabi.

Hızlı giden hızlı geliyor valla haftada yarım gitsin 1 gitsin ama gitsin yeter ki

Çok güzel bir süpriz yapmışsın. Ne tepki verdi eşin peki. Anlatmak istersen tabi.
Yepyeni bir hayat ve ilişki adeta heyecana heyecan katarcasına )))
Hani o kilolu oldugum için giyemediğim özel kıyafetler özel anlar
Evet eşimin kilomdan şikayeti yoktu ama böyle olunca da daha güzel hissettiğine eminim ))
Çocuklarla iletişim ve ayak uydurmak bile daha da güzelleşiyor.
Düşünsenize fazladan tam 4 adet 5 kglık su bidonu taşıyormuşum, çocuklarla oynayıp koşturmak ne mümkündü.
Ama herşey çok güzel oluyor inanmak yeter en başta ))

benim kilo verdiğimde hissettiklerimle aynıçok sevindim senin adına. Yine yapacağız benim eşimde kilomdan şikayet etmez ama zayıfken daha memnun olduğu ortada aslında. Çok da haklılar bence. Biz kendimizi zayıfken beğeniyorsak onların da beğenmemesi mümkün değil. Çünkü sadece dış görünüş değil, bence bizi harika hissettiren “özgüven” . kendimize olan güvenimiz onlara da yansıyor

Aşka geldim bak yine

Beni bu aksam menuleri mahvediyor zaten 20dk yürüyüş 10 dk koşu yapıp geldim ve tükendim bu cezanın bı kısmını yarına bırakabiliyor muyuz
Evet bırakabilirsin ama bugün de ceza gelirse iyice birikmesin :)

Istee üşenmeyip kendini spora veren bir Ozlem:)
Merhabalar arkadaşlar bende aranıza katılmaya talibim, yukarıdaki maddeleri okudum kabul ettim. Takıma alınırsam hikayemi de memnuyıyetle paylasırım sizlerle.
Hoşgeldin :)
İsmin tanıdık geliyordu zaten sanırım takım listelerinde görmüşüm önceden. Iyi ki gelmişsin diyelim takımda tecrübelerini paylaşman herkes için faydalı olacaktır. Ve bir kez yaptıysan ikinci kez yapmaman için hiçbir engel yok en kısa sürede hedefine ulaşacaksındır eminim ki
Bu arada ben takım kaptanıyım, 29 yaşındayım ve 1 yaşında bir oğlum var :) tekrardan hosgeldin diyelim :)
Evet Suzicim çok doğru tespitler yapmışsın. Aslında yuzdemiz kötü değildi ama son dönemlerde eğer ortalama 1'in üzerinde değilse ilk 3 kesinlikle hayal oluyor. Eskilerden bu yüzde ile 1. olunurdu. Takımlar iyice azmetti sanırım :)
Bir de de dediğin gibi her hafta bir fire veriyoruz mutlaka. Tabi ki dönem dönem kg alınabilir sabit gelinebilir, bunlara bir şey diyemem ama takımda da Ramazan nedeniyle bir motivasyonsuzluk sezince özellikle uyarmak istedim :)
Didemcim bu menü nedir Allah aşkına? Kendini yollara vurmussundur umarım çünkü 200 puan ceza geliyor Cikilatacanavari

Aksamki menün çok karbonhidrat ağırlıklı olmuş, mercimek bulgur spagetti...
O yüzden azıcık ceza yazayım 20 puan olsun Cikilatacanavari
Ne güzel anlatmışsın :)
Umarım herkese motivasyon olur bu yazdıkların

Hoşbuldum kaptan sagolasın ))
Umuyorum ve ümit ediyorum ki herşey çok güzel olacak ))
Bu arada ben kilo bildirimimi direk cuma mı baslatayım, yoksa kontrol günlerinizde varmıydı.

Evet Ramazan biraz zorladı grubu bence de. Aslında kilo vermek için de iyi bir zaman . Sözlerim yanlış anlaşılmasın lütfen. Oruç tutmuyorum diye belki yorum yapma hakkım yok olarak düşünülebilir ama ara sıra ilk üçe giren takımlara bakıyorum neler yapıyorlar diye. Oruç tutanların menülerinde bizim kadar çok kaçamak yok. Tabi kolay değil tüm gün açlıktan sonra dayanmak ama burada motivasyon devreye giriyor bence. İlk alışma evresi geçti artık düzene gireriz diye düşünüyorum

Hoşbuldum kaptan sagolasın ))
Umuyorum ve ümit ediyorum ki herşey çok güzel olacak ))
Bu arada ben kilo bildirimimi direk cuma mı baslatayım, yoksa kontrol günlerinizde varmıydı.
Hoşgeldin canım.. Kontrol günlerimiz Pazartesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…