- 25 Nisan 2015
- 3.146
- 9.590
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #287.281
Ay biliyorum bunu, alengirli işlere bulaşmadan sadece sütlü filtre kahve içiyorum
Kocaya bak, aynı benimkisi gibi, zayıflamayı kutlamaya pastaverdiklerini geri al istiyor bence. Ahaha. Benimki de hafta hafta sonu diyet mi yapılırmış diyo mesela. Böylesi de var.
Ahahaha hiç güleceğim yoktu. Kendimi bir caps gibi hissetim, ay çok alemsin
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...sonuc-listeleri.153328/page-157#post-56303543
Dokuzuncu olmuşuz
Zaten toplam 11 takım var
1 haftadaysa ödem falan gitmiş olabilir. Belki geçtiğimiz hafta çok aldıysa.drdotty(69,1/64,7/4,4/%3,19 )
Bir ayda nasıl bu kadar kilo vermiş ya
Mert beyler 07:30 koğuş kalk yaptı.
Ben de yarın babasına bırakacağım iki çocuğu. Üstelik tuvalet eğitimine yeni başlamıştım. Eşimi kakalarla çişle düşünemiyorum şahsen. Ben çok uğraştım bakalım o uğraşabilecek mi.
violin35 canım branş ne? Ben de Türkçe öğretmeniyim
Bence d iki haft çok uzun olur cuma bildirmek zor olur derseniz perşembe sabah bildirim yapabilirizBence genel karar ne olursa olsun biz bu hafta için hedefleri söyleyelim perşembe yada cuma yine bildirelim kiloları bildirim yok diye bırakmayalım kendimizi
1ay yazmışım aynen bir haftada ilginç :)1 haftadaysa ödem falan gitmiş olabilir. Belki geçtiğimiz hafta çok aldıysa.
Bence de oyle yapalim,yoksa iki hafta uzun bı sureBence genel karar ne olursa olsun biz bu hafta için hedefleri söyleyelim perşembe yada cuma yine bildirelim kiloları bildirim yok diye bırakmayalım kendimizi
Tebrik ederim hedefcimmmm, ay yazacaktım nasıl unuttumTeşekkür ettim ördeğim.
Aynen.Ben de kahvenin sert, şekersiz ve sütsüz olanını severim. O nedenle rahatım. Çok çok nadir, hadi değişiklik olsun diye farklı şeyler içerim ama kahve gibi gelmiyor zaten karışık şeyler.
Onlara kalsa kilo versek kabahat, alsak ayrı kabahat, alıştım artıkHafta sonu olmaz, ayında 1'inde, 3'ünde olmaz. Doğum günü, evlilik yıl dönümü, tanışma günü zaten olmaz. Ne ara kilo vereceğiz yahu?
O nedir öyle bebeğim ya. Hayatımda sayılıdır herhalde o saatte kalkıp güne başlamam.Ben de küçükken sabahın 6'sında kalkıp annemleri kaldırıyormuşum. Deli miymişim neymişim?
Tebrik ederim hedefcimmmm, ay yazacaktım nasıl unuttum
Onlara kalsa kilo versek kabahat, alsak ayrı kabahat, alıştım artık
O nedir öyle bebeğim ya. Hayatımda sayılıdır herhalde o saatte kalkıp güne başlamam.
30 puan bnm cnmDünkü menümü de paylaşayım. @mororek
Sahur
1 yumutalı omlet
Domates
Yarım kk beyaz peynir
1 tost
Çay
İftar
1 dilim tepsi kebabı
Salata
1 kuru biber dolması
1 dilim ekmek
Şu 2 litre
Spor 40 dakika spor aletlerinde çalıştım.( 15 dk bisiklet 15 dk yaylı salınım. 10 dk de adını bilmediğüm başka bir alette çalıştım)Cikilatacanavari
30 puan bnm cnmmorordek
Cezadan düşüldü cnm dun tüm takıma ceza kesilmisti ya30 puan ceza mı yoksa spor puanlaması mi tatlım? Anlayamadım, ona göre cezamı yaptım diyeyim
Reglden dolayı oruca ara verdin ya canım belki ondandır. Tekrar başlamak böyle yapmıştır belki. Bayramdan sonra tekrar düzene girer bence.2 gündür çocuk gibiyim Allah affetsin çok acıkıyorum ben ya iftarda bile doyamıyorum valla deli gibi yememek için zor tutuyorum kendimi
Ben o cezalar bugün için kesildi diye düşünmüştüm.Cezadan düşüldü cnm dun tüm takıma ceza kesilmisti ya
Canım tek sana değildi inan ki. Takımın geneline bi serzeniş diyelim :)Dün bir sürü alıntı yapmıştım ama telin şarjı bitince hepsi gitmiş. Dünden beri yazmaya çalışıyorum kısmet bu saateymiş.
morordek bana çok kızdın biliyorum. Geçici bir hataydı ve tekrarı olmayacak söz veriyorum. Havalar ısınınca spora da başladım hem. Emeğinin büyük olduğunu biliyorum, çok zor bir şey yaptığınız ve kolay kolay kimse yapamaz.
Bi yere gitmiyorum sizi zayıflatana kadar başınızdayımEvet ya hakkını helal etsin bize ben olsam hayatta ugraşamam yani o sorumluluğu almam bebek varken üstelik.. kızdırmayalım yoksa tası tarağı toplayıp gidecek :))morordek
Kıyamaz canım kaptaniçem, ördekim bize.
Umut Beyler de 5:50'deMert beyler 07:30 koğuş kalk yaptı.
Açıköğretim mi okuyacaksın Ferahım? Ben de sosyoloji mi okusam diyorum. Psikoloji olsa onu okuyacağım ama yok maalesef.. Okumalara doyamıyordumBu sene de kayıtları kaçırmazsam geçen seneki gibi Türk Dili ve edebiyatına gideceğim 2.üniversite olarak. Sonra bi de formasyon alırım diyorum. Meslekdaş oluruz belki, fikrim değişmezse tabi5 yıl aboovvvvv neyse hiçbişi için geç değil di mi.
Tamam canım hadi salma lütfenevet haklisin ama zor bi haftadan geciyorum inan bana cok yogun ve misafiri bol bi hafta kntrol edemiyorum suan kendimi adapte olamiyorum gecen hafta cok gzeldi misafir yoktu diyette sporda tam gazdi ama bu hafta bole oldu bgunle beraber 2 misafirim kaldi sonra bomba gibi gelicem sözzz
Bununla ilgili hemen bi duyuru yapayım SibelcimSlm kızlar
Inşallah önümüzdeki hafta iyi olur bu arada haftaya tartı var mı bence olmaz gibj herkes evinde olmaz sanırım zor olur tartilmak.
Ah anneni çok iyi anlıyorum hedefcim. Kadın intikamını okul için zorla yataktan kaldırdıgında aldı ama değil miBen de küçükken sabahın 6'sında kalkıp annemleri kaldırıyormuşum. Deli miymişim neymişim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?