Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay biliyorum bunu, alengirli işlere bulaşmadan sadece sütlü filtre kahve içiyorum

Ben de kahvenin sert, şekersiz ve sütsüz olanını severim. O nedenle rahatım. Çok çok nadir, hadi değişiklik olsun diye farklı şeyler içerim ama kahve gibi gelmiyor zaten karışık şeyler.

Kocaya bak, aynı benimkisi gibi, zayıflamayı kutlamaya pasta verdiklerini geri al istiyor bence. Ahaha. Benimki de hafta hafta sonu diyet mi yapılırmış diyo mesela. Böylesi de var.

Hafta sonu olmaz, ayında 1'inde, 3'ünde olmaz. Doğum günü, evlilik yıl dönümü, tanışma günü zaten olmaz. Ne ara kilo vereceğiz yahu?

Ben de kahvenin sert, şekersiz ve sütsüz olanını severim. O nedenle rahatım. Çok çok nadir, hadi değişiklik olsun diye farklı şeyler içerim ama kahve gibi gelmiyor zaten karışık şeyler.
Aynen.

Hafta sonu olmaz, ayında 1'inde, 3'ünde olmaz. Doğum günü, evlilik yıl dönümü, tanışma günü zaten olmaz. Ne ara kilo vereceğiz yahu?
Onlara kalsa kilo versek kabahat, alsak ayrı kabahat, alıştım artık

Ben de küçükken sabahın 6'sında kalkıp annemleri kaldırıyormuşum. Deli miymişim neymişim?
O nedir öyle bebeğim ya. Hayatımda sayılıdır herhalde o saatte kalkıp güne başlamam.

Tebrik ederim hedefcimmmm, ay yazacaktım nasıl unuttum

Teşekkür ettim tatlım.

Onlara kalsa kilo versek kabahat, alsak ayrı kabahat, alıştım artık

O nedir öyle bebeğim ya. Hayatımda sayılıdır herhalde o saatte kalkıp güne başlamam.

Deli miymişim neymişim işte
Hoş şimdi de çok isterim sabah 6'da kalkıp gece 1-2 gibi uyumayı ama vücut kaldırmıyor.

30 puan bnm cnm morordek

Canım tek sana değildi inan ki. Takımın geneline bi serzeniş diyelim :)
Artık daha sık katılımını bekliyorum canım
Evet ya hakkını helal etsin bize ben olsam hayatta ugraşamam yani o sorumluluğu almam bebek varken üstelik.. kızdırmayalım yoksa tası tarağı toplayıp gidecek :)) morordek
Bi yere gitmiyorum sizi zayıflatana kadar başınızdayım Bıkacaksınız benden
Kıyamaz canım kaptaniçem, ördekim bize.

Mert beyler 07:30 koğuş kalk yaptı.
Umut Beyler de 5:50'de
Ama bünyem alıştı artık
Açıköğretim mi okuyacaksın Ferahım? Ben de sosyoloji mi okusam diyorum. Psikoloji olsa onu okuyacağım ama yok maalesef.. Okumalara doyamıyordum
Tamam canım hadi salma lütfen
Slm kızlar
Inşallah önümüzdeki hafta iyi olur bu arada haftaya tartı var mı bence olmaz gibj herkes evinde olmaz sanırım zor olur tartilmak.
Bununla ilgili hemen bi duyuru yapayım Sibelcim
Ben de küçükken sabahın 6'sında kalkıp annemleri kaldırıyormuşum. Deli miymişim neymişim?
Ah anneni çok iyi anlıyorum hedefcim. Kadın intikamını okul için zorla yataktan kaldırdıgında aldı ama değil mi O günlerin hayalini kuruyorum şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…