- 29 Ocak 2017
- 4.524
- 8.620
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #287.321
Geçen hafta sana yazmıştım ama Arada kaynadı sanırım kilolarımız çok yakın hedeflerimiz de aynıymış yarışalım mı seninle her hafta mezun olana kadar? Daha motive oluruz belki diyete spora daha çok dikkat ederizPerşembe hedefim 58
Menüm
Sabah 3 tane çok az şekerli kendi yaptığım reçelin sadece çileği bir dilim ekmek bir dilim peynir.
Öğle
Bir gözleme
Yarım domates
Akşam
2 kaşık sebzeli bulgur
1 tabak patlıcan yemeği
Yarım kase mercimek
2 lt su
Spor şimdilik sadece yarım saat yürüyüş ve 20 squat.
Olur :)) bu hafta hedeflerimiz aynı mı peki bu hafta kilon ne ben haftalık 300 500 gr hedef koyuyorum. Hızlı veeebiliyorum ben ama amacım sporla sıkılaşmak, spor kısmına başlayamadım daha ama en azından yediğine dikkat ediyorum eskiye oranla.Geçen hafta sana yazmıştım ama Arada kaynadı sanırım kilolarımız çok yakın hedeflerimiz de aynıymış yarışalım mı seninle her hafta mezun olana kadar? Daha motive oluruz belki diyete spora daha çok dikkat ederiz
18 aylık oğlum iştahım hala açık çok az etmesine rağmenEmzirmek çok acıktırıyor canım benim de 10aylık kızım var iştahım çok açık doğumdan beri
Benim de iştahım çok açık çok kaçamak yapıyorum ondan kolay veremiyorum kendimi yorgun hissediyorum genelde sporum da kalıyor birbirimizi motive ederiz belki spor konusunda da 2aydır aynı kilolardayım ben bir ileri bir geri iletmekte kaydedemedim izine ayrıldım 58,1le izin dönüşü kilo aldım hala listeye dönemedimOlur :)) bu hafta hedeflerimiz aynı mı peki bu hafta kilon ne ben haftalık 300 500 gr hedef koyuyorum. Hızlı veeebiliyorum ben ama amacım sporla sıkılaşmak, spor kısmına başlayamadım daha ama en azından yediğine dikkat ediyorum eskiye oranla.
58,5 ile hamile kaldım. 84 gibi doğuma girdim. Bebeğim 9 aylıkken 65e kadar düşebildim. 9 aylıkken ürtiker oldu. 9-11 aylar arasında saçma bir eliminasyon diyeti alerji için, sonra 1 ay kato diyet yaptım. 9 11 arası da zayıfladım ama bir ayda çok zayıfladım. Oğlumun doğum gününde 54kiloydum. Sonra alerji diye açma kısmı... Kafa da rahat olunca önce 58e çıktım. Sonra bir Bursa tatili, kestane şekeri ve kebaplar... Oldum 60.Benim de iştahım çok açık çok kaçamak yapıyorum ondan kolay veremiyorum kendimi yorgun hissediyorum genelde sporum da kalıyor birbirimizi motive ederiz belki spor konusunda da 2aydır aynı kilolardayım ben bir ileri bir geri iletmekte kaydedemedim izine ayrıldım 58,1le izin dönüşü kilo aldım hala listeye dönemedim57,5hedef koyduk kendime bayram öncesi kasayım biraz diye bayramda biraz tatlı kaçamağı yaparım büyük ihtimalle
Olabilir canim. Normalde bu kadar istahli bir insan degildim. 3 yilda 2 dogum yapinca son 3 yildir ya hamileydim ya emziriyordum. Istahim da acik hepEmzirmek çok acıktırıyor canım benim de 10aylık kızım var iştahım çok açık doğumdan beri
Valla zor geldi hadi tv izleyelim dedik orda kaldıkHayırrr gitmediii arkadaşım evde spor yaparsın
Inşallah fazlaliklardanda kurtulursun regle beraber hersey normale dönüyor kesinlikle bende 18 ay olmuyorum doğum sonrası. . Sonra iyi geliyor çünkü lohusalikta az oluyor hepten şişiyorum.Bu ara ben de boyleyim canim ya 1 yil aradan sonra ilk kez regl oldum ona bagliyorum ben. Insallah omdandir da gecer bu durum
Evet canım sahura kadar uyumuyorum. Sabah da erken uyanınca zombiye dönüşüyorum ama ne yapayım benim cimcime ler de erkenci. Bugün 6.30da başladık güne.Hedef 64. Diyelim. Sende mi uyumadin kardelelen321. Hadi şimdiden mutlu pazarlar
toplight baban nasıl oldu çıktınız mı hastanesen. Acil şifalar inşallah
Hadi bol uykular diyelim bir mucize olsun uyusun bebeler 10 a kadar.
Çok haklısınKızlar siz siz olun kaçamak yapmadan en az 10kere düşünün 5gündür çok dikkat ediyordum yediklerime baya iyi gidiyordum akşam yemeğimi de erkene çekmiştim falan sonra dün ne oldu deli gibi kaçamak yaptım tüm o dikkat ettiğim günler boşa gitti sil baştan aldım, bir anlık hazlar için hayallerinizi ertelemeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?