Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Geçen hafta sana yazmıştım ama Arada kaynadı sanırım kilolarımız çok yakın hedeflerimiz de aynıymış yarışalım mı seninle her hafta mezun olana kadar? Daha motive oluruz belki diyete spora daha çok dikkat ederiz

Olur :)) bu hafta hedeflerimiz aynı mı peki bu hafta kilon ne ben haftalık 300 500 gr hedef koyuyorum. Hızlı veeebiliyorum ben ama amacım sporla sıkılaşmak, spor kısmına başlayamadım daha ama en azından yediğine dikkat ediyorum eskiye oranla.

Benim de iştahım çok açık çok kaçamak yapıyorum ondan kolay veremiyorum kendimi yorgun hissediyorum genelde sporum da kalıyor birbirimizi motive ederiz belki spor konusunda da 2aydır aynı kilolardayım ben bir ileri bir geri iletmekte kaydedemedim izine ayrıldım 58,1le izin dönüşü kilo aldım hala listeye dönemedim 57,5hedef koyduk kendime bayram öncesi kasayım biraz diye bayramda biraz tatlı kaçamağı yaparım büyük ihtimalle

58,5 ile hamile kaldım. 84 gibi doğuma girdim. Bebeğim 9 aylıkken 65e kadar düşebildim. 9 aylıkken ürtiker oldu. 9-11 aylar arasında saçma bir eliminasyon diyeti alerji için, sonra 1 ay kato diyet yaptım. 9 11 arası da zayıfladım ama bir ayda çok zayıfladım. Oğlumun doğum gününde 54kiloydum. Sonra alerji diye açma kısmı... Kafa da rahat olunca önce 58e çıktım. Sonra bir Bursa tatili, kestane şekeri ve kebaplar... Oldum 60.
O ara 62yi gördüm ve takıma katıldım. Dün 58,6 idim

İyi geceler kızlar

Menüm morordek

Domates salatalık

Haşlanmış yumurta
Bir dilim ekmek
5zeytin

1tane nektarin
Meyve parçalı müsli
form Çay
Şekersiz türk kahvesi

Karnıyarık (kızartma değil )
3y k pilav
Cacık

Şekersiz çay ve incir uyutması :)sonunda yedimmm:)
3lt su

150 mekik
75makas
30dk bölgesel
2dk plank

Bugünkü menüm morordek
Sahur
  • 2 yumurta ile yulaf kepekli omlet
  • Az krem peynir
  • Domates salatalik
  • 6 zeytin
  • Bitki çayı
  • 1 şişe maden suyu
İftar
  • 2.y4 yemek kaşığı taze fasulye
  • 3 kaşık bulgur pilavı
  • 1 kase keten tohumlu yoğurt
  • 3 kuru incir
  • 2 ceviz
2 lt su
30 dk bölgesel egzersiz
45 dk leslie Cikilatacanavari

Bu ara ben de boyleyim canim ya 1 yil aradan sonra ilk kez regl oldum ona bagliyorum ben. Insallah omdandir da gecer bu durum
Inşallah fazlaliklardanda kurtulursun regle beraber hersey normale dönüyor kesinlikle bende 18 ay olmuyorum doğum sonrası. . Sonra iyi geliyor çünkü lohusalikta az oluyor hepten şişiyorum.

Cumartesi menü morordek
Sabah 11 Mantarlı chiali omlet
2 zeytin
4 burgu peynir
Domates salatalik
Yarım muz hidistan cevizi yağı ceviz ekledim tatlı ihtiyacı giderme çabası
Yeşil çay karanfilli
1 gibj 2 avuç fındık çay
4 te 2 kepçe tavuklu sehriye corba
2 salatalık
Iftar bir tabak sulu köfte az patatesli
1 kepçe yayla çorbası
2yk pilav
1kase cacık
Salata
1 dilim ciss
11 gibi karpuz
2 buçuk kiraz fındık 20 tane filan çok oldu uzakta iftardaydim gelince midemi bastirdim diyebiliriz fena trafik vardı.
Su 2 buçuk
Spor yok Inşallah yarın ipe başlıyorum adetin sıkıntılı zamanlarını geçirdim. Takımın ceza şampiyonu benim galiba ....

Evet canım sahura kadar uyumuyorum. Sabah da erken uyanınca zombiye dönüşüyorum ama ne yapayım benim cimcime ler de erkenci. Bugün 6.30da başladık güne.
Herkese Kaçamaksız mutlu huzurlu günler
Günaydııın

Gunaydin
Çok haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…