Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ördekim bence ilk yazdığın daha caydırıcı sanki. Ama bir yandan da nasılsa puanlanmıyorum diye sarsaklanma ihtimali de yüksek.

Yazık olmuş. Yine yaparsın onların kısmeti orasıymış demek.

y
Düzeltmeye geldim kaptanım. Kocam zayıflamamı kutlamaya pasta almış Ben de 3 çatal yedim. ceza istememin sebebi irademe sahip olmamak aslında.
Kocaya bak, aynı benimkisi gibi, zayıflamayı kutlamaya pasta verdiklerini geri al istiyor bence. Ahaha. Benimki de hafta hafta sonu diyet mi yapılırmış diyo mesela. Böylesi de var.

Eline sağlık ciklatim
Bari menuler güzel olsa dipteyiz bayram ve sonrası tatil bizim koşar adım kilo vermemiz gerek
Ondan delirdim ya zaten sanki cok iyi kilo vermişiz gibi herkes kendini ödüllendirmis. Bayramda da tatlılar havada ucusacak zaten. Öteki haftaya kadar toparlamamiz lazım
Evet canım seni de daha sık aramızda görmek isteriz
Aaaa açılışı da ben yapıyorum iyi mi
Günaaaaaaydıınnnn kızlar.
Sen de mi uyumadın yahu

Günaydın güzeller benim zibidi beni karga sahur yapmadan kaldırır böyle

morordek fancynancy Cikilatacanavari

İftar:
2 kepçe kohtu çorbası
1 servis kaşığı zeytinyağlı kabak
3_4 lahana sarması üçgen şeklinde.kucuk ve içinde kırılmış yarma var
2 bardak su
1 hurma

Çocuğu uyuttum yine uyuyakaldim..

Sahur:
Yarım.kase yulaf lapası(biraz rahatsızım üstümde öküz oturuyor gibi iştah yoktu)
İçimde yarım muz şeftali chia tohumu amaranth ve hurma vardı yarimm kasesi gitti....

1.5 litre su

Gunaydınnnn dun gce okumaya basldım gecmiş ama uyuya kaldım gerisini sndi okudum morordek ben kendimce liste hazrlayamam snra bsey olur kalır kilo verenlerin hakkına girmek istemem o yuzden btun hafta puanlama yapılmaması taraftarıyım yinede siz blirsiniz

Dunku menum
Sabah
Nescafe
7 hurma

Arada 2 kasık kuru fasulye

İftar misafirim vardı
1.5 kaşık mercimek çorbası
2 kaşık kuru fasulye
1 karnı yarık
2 kasık pilav
Salata
1 bardak fanta

Arada
Yarım Serbetli cıss

Su 2.5 lt
Spor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…