- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #287.241
Ördekim bence ilk yazdığın daha caydırıcı sanki. Ama bir yandan da nasılsa puanlanmıyorum diye sarsaklanma ihtimali de yüksek.Hanımlar geçmişi okuduysanız göreceksinizdir. Cezaların yapılmama durumu söz konusu. Bu soruna kendiniz cezalarınızı yaparak çözüm bulmak ister misiniz? Yoksa ceza yapmama cezası gelecek :)
Düsündüklerimiz:
Bunlara ek olarak önerileriniz olursa onlara da açığız.
- Cezayı aksatan kişi menü ve spor puanlamasından muaf tutulsun
- Cezayı aksatan kişi su takibi gibi bir liste tutmakla görevlendirilsin
Ama tabi ki asıl amacımız bu cezaları ciddiye alıp tamamlamanız.
Yazık olmuş. Yine yaparsın onların kısmeti orasıymış demek.Bayram öncesi bir iki kilo verelim kızlar bayramda ne olacağı belli değilbizim gözler göz değil iştahlarımızın maşallahı var
Bugün dediğiniz incir uyutmasını yapayım dedim bir güzel incir buldum yaptım daha blendirda mayalanmaya başladı kıvam renk şahane yukarıdan bir kase alayım dedim kahve fincanı düştü parçalar Herbir yana benim incirler çöpte uyudu anlıcanız
Kocaya bak, aynı benimkisi gibi, zayıflamayı kutlamaya pastay
Düzeltmeye geldim kaptanım. Kocam zayıflamamı kutlamaya pasta almışBen de 3 çatal yedim. ceza istememin sebebi irademe sahip olmamak aslında.
sanki cok guzel sonuclar almisiz gibi gomun kacamaklari
hepinizi sopalayacagim o olacak
evet hatta oyle de yapayim, madem takimiz kurunun yaninda yaş da yansin
herkese benden 30 puan cezaCikilatacanavari
Günaydın
Cok uykum vaaaaarrr
Uykusuz annelere bol uyku istiyorummmm
Eline sağlık ciklatim
Ondan delirdim ya zaten sanki cok iyi kilo vermişiz gibi herkes kendini ödüllendirmis. Bayramda da tatlılar havada ucusacak zaten. Öteki haftaya kadar toparlamamiz lazımBari menuler güzel olsa dipteyiz bayram ve sonrası tatil bizim koşar adım kilo vermemiz gerek
Evet canım seni de daha sık aramızda görmek isterizSonuna kadar haklısın Şeymacım. Burada yaptığın tamamen gönüllü işi, böyle bir ortam aslında bizim için de bulunmaz bir nimet. Bir nevi grup terapisi gibi, birbirimizle dertlerimizi paylaşıyoruz, aynı olan sorunlarımıza çözüm bulmaya çalışırken birbirimize fikirler veriyoruz. Reelde böyle bir şeyi bulabilmek imkansız ötesi. Bende kendime çeki düzen vermeye başlıyorum kaptanım. Çünkü ipin ucunu bıraktığın zaman kaçıp gidiyor işte.
Sen de mi uyumadın yahuAaaa açılışı da ben yapıyorum iyi mi
Günaaaaaaydıınnnn kızlar.
Ciddi misin şanssızlığa bak yaa tühBenim de cok uykum var. Dogum iznimde bugun bitti. Zaman az doye haftasonuna da seminer koymuslar sansima
Evet insallah rahat olacak 2 ay. Bebis tam 15 haftalik. Ilk kez babasina uzun sureli birakacagim. Bakalim nasil olacakCiddi misin şanssızlığa bak yaa tüh
Neyse seminerler bitince bi 2 ay daha rahatsın en azından :)
Bebis ne kadarlık oldu?
Oyy pek minikmis henüzEvet insallah rahat olacak 2 ay. Bebis tam 15 haftalik. Ilk kez babasina uzun sureli birakacagim. Bakalim nasil olacak
saol canım iyileşti sayılır artıkAminnnnay çok geçmiş olsun canım yaa. İlerideki mesajlara henüz geçmedim ama inşallah iyileşmiş ve birşeyciği kalmamıştır kuzunun.
Günaydınnn yürekten bir aminnnnnn :)Günaydın
Cok uykum vaaaaarrr
Uykusuz annelere bol uyku istiyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?