Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydınnn yürekten bir aminnnnnn :)
Sabaha kadar 1500kere uyanmaktan ne uyudum anlamıyorum valla
Aynen aynen
Bi de sabahın köründe ayaktalar di mi tam delirmelik
Zaten artıdasın ne demeye cıs yersin
30 puan ceza Cikilatacanavari

Evet insallah rahat olacak 2 ay. Bebis tam 15 haftalik. Ilk kez babasina uzun sureli birakacagim. Bakalim nasil olacak
Ben de yarın babasına bırakacağım iki çocuğu. Üstelik tuvalet eğitimine yeni başlamıştım. Eşimi kakalarla çişle düşünemiyorum şahsen. Ben çok uğraştım bakalım o uğraşabilecek mi.

Dün bir sürü alıntı yapmıştım ama telin şarjı bitince hepsi gitmiş. Dünden beri yazmaya çalışıyorum kısmet bu saateymiş.
morordek bana çok kızdın biliyorum. Geçici bir hataydı ve tekrarı olmayacak söz veriyorum. Havalar ısınınca spora da başladım hem. Emeğinin büyük olduğunu biliyorum, çok zor bir şey yaptığınız ve kolay kolay kimse yapamaz.

Evet ya hakkını helal etsin bize ben olsam hayatta ugraşamam yani o sorumluluğu almam bebek varken üstelik.. kızdırmayalım yoksa tası tarağı toplayıp gidecek :)) morordek

İkizler mi canım kaç yaşındalar ve nasıl gidiyor tuvalet eğitimi ayy ne sordum :))?

Dünkü menümü de paylaşayım. @mororek

Sahur

1 yumutalı omlet
Domates
Yarım kk beyaz peynir
1 tost
Çay

İftar

1 dilim tepsi kebabı
Salata
1 kuru biber dolması
1 dilim ekmek

Şu 2 litre
Spor 40 dakika spor aletlerinde çalıştım.( 15 dk bisiklet 15 dk yaylı salınım. 10 dk de adını bilmediğüm başka bir alette çalıştım) Cikilatacanavari

İkizler mi canım kaç yaşındalar ve nasıl gidiyor tuvalet eğitimi ayy ne sordum :))?

Biri 6.5 yaşında diğeri de 2.buçuk olmak üzere. Biraz zorlandım şahsen ama çözdük sayılır canım. Şimdilik gündüzü kestim gece olayı hala duruyor maalesef. Onu da halledebilirsen süper olacak.

Mert beyler 07:30 koğuş kalk yaptı.

violin35 canım branş ne? Ben de Türkçe öğretmeniyim
Bu sene de kayıtları kaçırmazsam geçen seneki gibi Türk Dili ve edebiyatına gideceğim 2.üniversite olarak. Sonra bi de formasyon alırım diyorum. Meslekdaş oluruz belki, fikrim değişmezse tabi 5 yıl aboovvvvv neyse hiçbişi için geç değil di mi.

Aynen aynen
Bi de sabahın köründe ayaktalar di mi tam delirmelik

Zaten artıdasın ne demeye cıs yersin
30 puan ceza Cikilatacanavari
evet haklisin ama zor bi haftadan geciyorum inan bana cok yogun ve misafiri bol bi hafta kntrol edemiyorum suan kendimi adapte olamiyorum gecen hafta cok gzeldi misafir yoktu diyette sporda tam gazdi ama bu hafta bole oldu bgunle beraber 2 misafirim kaldi sonra bomba gibi gelicem sözzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…