Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben de biraktim 2 cocugu. Bi yerde anneleri de anlamalari gerek dimi ama. Ben sinif ogretmeniyim canim.

Bölümün güzelmiş canım. Bence edebiyata geçmeyi düşünme. En azından ben böyle düşünüyorum. Türkçe ya da edebiyat öğretmenliği bence çok zor. Sözel ders kolay gibi görünüyor ama net doğruların olmadığı bir branş ve maalesef iş yükü diğer öğretmenlere oranla daha zor.

Hanımlar
Bayram sebebiyle gelecek hafta cuma günü takım listeleri paylaşılmayacak, 22 Haziran'da 2 haftalık bildirim yapılıp yüzdeler 2'ye bölünecek. Amma ve lakin sizi rahat bırakıyor muyum tabi ki hayır!
Perşembe gunu bildirim yapın mutlaka. Oruclular yine iftar oncesi, oruc tutmayanlar da persembe sabahtan sanki liste paylasacakmısız gibi bildirim yapsınlar.
Gecen haftanın hedef listesini henüz paylasamadım farkındayım, bu aksam halledecegim. Önümüzdeki hafta icin persembeye hedef koyun isterseniz. Onu da bayram telaşıyla bi ara halledebilirim insallah. Söz veremiyorum cunku yolculukta olacagım.

Bence 2 haftalık hedef listesi olsun cnm 2 kere liste olmak zorunda olmasın

Reglden dolayı oruca ara verdin ya canım belki ondandır. Tekrar başlamak böyle yapmıştır belki. Bayramdan sonra tekrar düzene girer bence.
Baya oldu aslında regl bitip oruca başlayalı ama sürekli direniyorum birşeyler yemeye neyse az kaldı ramazanın bitmesine

9 haziran 2018 cumartesi menum morordek
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 tum domates

Ara
Kahve

Öğlen
1 tabak ekmeksiz semiz otu yoğurlu

Ara
Kahve

Akşam
3 köfte
1 kase salata

2 litre su
60 dakika yürüyüş

Cikilatacanavari canim 60 puan daha yaptim

Daha yapacaktim ama firsat bulamadim kayinvalidem geldi o yüzden kalan 60 puanlik cezamda yarin biter
Elimden geldigincede artik ceza almadan normal sporlari yapacagim

Ben çok gaza geldim agzima kesinlikle kaçamak atmiyorum böyle devam etsi n yine

Kızlar siz siz olun kaçamak yapmadan en az 10kere düşünün 5gündür çok dikkat ediyordum yediklerime baya iyi gidiyordum akşam yemeğimi de erkene çekmiştim falan sonra dün ne oldu deli gibi kaçamak yaptım tüm o dikkat ettiğim günler boşa gitti sil baştan aldım, bir anlık hazlar için hayallerinizi ertelemeyin

Yok ben dusunmuyorum canim. Zaten olmuyo benim bildigim. Baska bi arkadas sanirim.

2 gündür çocuk gibiyim Allah affetsin çok acıkıyorum ben ya iftarda bile doyamıyorum valla deli gibi yememek için zor tutuyorum kendimi

Bu ara ben de boyleyim canim ya 1 yil aradan sonra ilk kez regl oldum ona bagliyorum ben. Insallah omdandir da gecer bu durum

Perşembe hedefim 58

Menüm
Sabah 3 tane çok az şekerli kendi yaptığım reçelin sadece çileği bir dilim ekmek bir dilim peynir.

Öğle
Bir gözleme
Yarım domates

Akşam
2 kaşık sebzeli bulgur
1 tabak patlıcan yemeği
Yarım kase mercimek

2 lt su
Spor şimdilik sadece yarım saat yürüyüş ve 20 squat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…