- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #287.301
Ben de biraktim 2 cocugu. Bi yerde anneleri de anlamalari gerek dimi ama. Ben sinif ogretmeniyim canim.
Bence 2 haftalık hedef listesi olsun cnm 2 kere liste olmak zorunda olmasınHanımlar
Bayram sebebiyle gelecek hafta cuma günü takım listeleri paylaşılmayacak, 22 Haziran'da 2 haftalık bildirim yapılıp yüzdeler 2'ye bölünecek. Amma ve lakin sizi rahat bırakıyor muyum tabi ki hayır!
Perşembe gunu bildirim yapın mutlaka. Oruclular yine iftar oncesi, oruc tutmayanlar da persembe sabahtan sanki liste paylasacakmısız gibi bildirim yapsınlar.
Gecen haftanın hedef listesini henüz paylasamadım farkındayım, bu aksam halledecegim. Önümüzdeki hafta icin persembeye hedef koyun isterseniz. Onu da bayram telaşıyla bi ara halledebilirim insallah. Söz veremiyorum cunku yolculukta olacagım.
Baya oldu aslında regl bitip oruca başlayalı ama sürekli direniyorum birşeyler yemeye neyse az kaldı ramazanın bitmesineReglden dolayı oruca ara verdin ya canım belki ondandır. Tekrar başlamak böyle yapmıştır belki. Bayramdan sonra tekrar düzene girer bence.
Bayramdan sonra bizden korksunlarDiğer takımlar bayram geliyor diye gaza gelmiş, biz rahatız maşallah
Bölümün güzelmiş canım. Bence edebiyata geçmeyi düşünme. En azından ben böyle düşünüyorum. Türkçe ya da edebiyat öğretmenliği bence çok zor. Sözel ders kolay gibi görünüyor ama net doğruların olmadığı bir branş ve maalesef iş yükü diğer öğretmenlere oranla daha zor.
2 gündür çocuk gibiyim Allah affetsin çok acıkıyorum ben ya iftarda bile doyamıyorum valla deli gibi yememek için zor tutuyorum kendimi
Hayırrr gitmediii arkadaşım evde spor yaparsınAyy kocama gıcık oldum spora gidelim gitmeyelim gidelim gitmeyelim sinirlendirdi çıkardım üzerimi bu akşam gitti sporum
Ya buraya öncesi sonrası fotosu mu atsaydık :))Benimde hedefim -1 68.9 :) fazlası gelirse bendendir :))
Canım oğlum un gece boyu en düzenli uykusu 6 7 arası 1 saatBen de küçükken sabahın 6'sında kalkıp annemleri kaldırıyormuşum. Deli miymişim neymişim?
Erkek bebeklerın çoğunda uyku düzeni dıye bırsey yok onlarda.Canım oğlum un gece boyu en düzenli uykusu 6 7 arası 1 saat)
Emzirmek çok acıktırıyor canım benim de 10aylık kızım var iştahım çok açık doğumdan beriBu ara ben de boyleyim canim ya 1 yil aradan sonra ilk kez regl oldum ona bagliyorum ben. Insallah omdandir da gecer bu durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?