- 15 Mayıs 2015
- 3.397
- 9.637
- 158
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #287.581
HarikasınKizlarrrrr suan tartıda gördugum kilodan okadr mutluyumki anlatamam persembe gunku hedefim 71.5 di ama az once 71.4 gordum cok mutlu oldum gecen hafta kilo veremeyip kilo almistim gecen haftaki kilomdanda azım suanda cok cok mutluyum cuma gunku kiloma gore daha smdiden aradaki fark 1.600 kilo
haftaya kadar daah da eksileri görürüsün inşallah canımKizlarrrrr suan tartıda gördugum kilodan okadr mutluyumki anlatamam persembe gunku hedefim 71.5 di ama az once 71.4 gordum cok mutlu oldum gecen hafta kilo veremeyip kilo almistim gecen haftaki kilomdanda azım suanda cok cok mutluyum cuma gunku kiloma gore daha smdiden aradaki fark 1.600 kilo
Kizlarrrrr suan tartıda gördugum kilodan okadr mutluyumki anlatamam persembe gunku hedefim 71.5 di ama az once 71.4 gordum cok mutlu oldum gecen hafta kilo veremeyip kilo almistim gecen haftaki kilomdanda azım suanda cok cok mutluyum cuma gunku kiloma gore daha smdiden aradaki fark 1.600 kilo
Harikasın
haftaya kadar daah da eksileri görürüsün inşallah canım
Supersin canimm
Gel bebegim gel valla boyarım akşam 3 saç açıp boyadik kuaför gibiydi ev
Hazır ama bu boyalar biz aciciyla açıp boyuyorum kuzum. Teşekkür ederim
Teşekkürler cnm
Kizlarrrrr suan tartıda gördugum kilodan okadr mutluyumki anlatamam persembe gunku hedefim 71.5 di ama az once 71.4 gordum cok mutlu oldum gecen hafta kilo veremeyip kilo almistim gecen haftaki kilomdanda azım suanda cok cok mutluyum cuma gunku kiloma gore daha smdiden aradaki fark 1.600 kilo
Tebrikler canımKizlarrrrr suan tartıda gördugum kilodan okadr mutluyumki anlatamam persembe gunku hedefim 71.5 di ama az once 71.4 gordum cok mutlu oldum gecen hafta kilo veremeyip kilo almistim gecen haftaki kilomdanda azım suanda cok cok mutluyum cuma gunku kiloma gore daha smdiden aradaki fark 1.600 kilo
Maaşallah canım tebrik ederim. Cumaya kadar daha da gider inşallahKizlarrrrr suan tartıda gördugum kilodan okadr mutluyumki anlatamam persembe gunku hedefim 71.5 di ama az once 71.4 gordum cok mutlu oldum gecen hafta kilo veremeyip kilo almistim gecen haftaki kilomdanda azım suanda cok cok mutluyum cuma gunku kiloma gore daha smdiden aradaki fark 1.600 kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?