Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İnşallah canım oluyor oluyor süper kilo vermişsin bende kendime ayrı yemek yapamıyorum yapabilsem keşke çok daha iyi olacak ne varsa ondan yiyorum :)
ne varsa onu ye zaten özel yemek yapma kendine ama eve yemek yaparkende pirinç pilavı makarna börek pirinçli dolmalardan uzak dur,Bulgurlu pilavlar doldur zeytinyağlı ve etli yemeklere ağırlık ver börek defterini kek pasta devrini bir müddet kapat ,zaten sağlıklı beslenme ilkesi şuna dayanır fazlalığın varsa gider vücudunda fazlalık yoksa da sağlıklı kilonda stabil kalırsın

60 puan ceza Cikilatacanavari
Canım cezaların çoğaldı ve yine ceza kesecegim. Artık lütfen kaçamak yapma ve spor istiyorum.
40 puan ceza Cikilatacanavari
Çikolata için 15 puan ceza Cikilatacanavari
Yürüyüslerini kola ve mantıya ceza olarak kestim

Valla eskiden olsa öyleydi de Ferahim simdi bir yandan bebe bir yandan doktora nasıl olacak bilmiyorum :) bazen canıma mı susadım diyorum
Anasın sen anaaaa, çocukta yaparsın kariyerde.
Vay be bu dünyaya erkek gelmek varmış ama ben halimden memnunum niyeyse

Valla bravo ortim

Evet epeydir görünmüyordn hayırlısuyla allah kavuştursun yavrucuguna. Bekleriz belki ben mezun olurum ozamana. Burası beni bırakmazsa bende bırakmam seviyorum kk yı takımı iyiki var
Teşekkür ederim amin inşallah.
Ben gelene kadar mezun olup, kilo korumaya gecersin inşallah, bak hamile duası kabul olurmuş :)

Çok şükür günler geçiyor canım. Senin bebis kocaman olmuştur.
Cezalar çok agirlasmis bu arada bana iyi olacak hiç CIS yapmam.

Anasın sen anaaaa, çocukta yaparsın kariyerde.
Vay be bu dünyaya erkek gelmek varmış ama ben halimden memnunum niyeyse
Ben erkek olarak gelmeyi tercih edebilirdim sanırım, hayat onlara güzel
Çok şükür günler geçiyor canım. Senin bebis kocaman olmuştur.
Cezalar çok agirlasmis bu arada bana iyi olacak hiç CIS yapmam.
Evet canım mecburen ağırlaştı. Cezalara rağmen cıslar havada uçuşuyor, bir de ceza olmasa takımın hali ne olacak düsünemiyorum

Ben bunu paylaştım sanıyorum, paylaşmamışım kusura bakmayın hanımlar
Hedefine ulaşan yalnızca parkbyull ve rint varmış gecen hafta

Bu hafta için hedef yazanlar oldu, onları da kaydettim ama bayrama denk geldiği için kimler hedefine ulaşmış diye listeyi paylaşamayabilirim. Acaba öteki hafta için mi kaydetsek hedefleri? 22 Haziran için? Ya da sadece bu haftalık kendinize hedef koyduysanız ulaşıp ulaşmadıgınızı bildirim yaparken yazın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…