- 15 Mayıs 2015
- 3.397
- 9.637
- 158
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #287.621
İnsan kendinden emin olunca korkmuyor tartıdan demi :) bayramda da güzel geçir sonra 1.bile olursun maşallah :))bakalim canim aksami iple cekiyorum tartilmak icin
Evet gercekten ole canim valla niyetimde o bozmadan devam etmek istiyorum bakalimİnsan kendinden emin olunca korkmuyor tartıdan demi :) bayramda da güzel geçir sonra 1.bile olursun maşallah :))
Allah yardımcın olsun canım ya inşallah bu sefer olucakBöyle gidersen rahatlıkla verirsin o zamana kadar canımbizde bu ay tekrar tüp Bebek deneyeceğiz. Bir aksilik olmazsa transfere yaklaşık 2 hafta var. Ne kadar kilo versem kardır diyorum ama şimdi kullandığım ilaç ödem yapıyormuş, bakalım ne olacak.
Teşekkür ederim cnm ama ben hep renkli saç kullandığım için öyle şok olmadı kimseCikilatacanavari gerçekten süper olmuş çok çok iddialı bugünku tepkiler nasıldı bir gören bir daha bakmıştır. Cesaret işi. Aklıma 2000 li yıllarda bir pembe dizi vardı bir karakter rengarenk peruklar takiyordu küt saçlı o geldi . Güle güle kullan canım sen iyi hissediyorsun belli.
Bugün kimsede kaçamak yok gibj güzel bir gün olmuş. Ben nasıl yazcam menümü
Gitcek kuzum gitcek gitmezse birbirimizin ağzını burnunu kıralımBenimde benimdeeeeee ama çok vermem lazım. Gider mi ki çiklatım?
Ramazan dışında da adını görünce daha çok Canımız isteyebilir çok sevdiğimiz bişeyse mesela, bence sütlü tatlı şerbetli tatlı va diye belirtsek yeter ama çoğunluk ne derse uyarım tabiiHe ramazan sebebiyle okuyanın canı ister diyorsanız ona bişey diyemem :)
Aynen bu daha mantıklı bence de canımRamazan dışında da adını görünce daha çok Canımız isteyebilir çok sevdiğimiz bişeyse mesela, bence sütlü tatlı şerbetli tatlı va diye belirtsek yeter ama çoğunluk ne derse uyarım tabii
Resmi bildirimler 22 Haziran cuma sabahı yapılacak parkycimşimdi bir sonraki bildirimi ne zaman yapcaz biz vakvakım
Dunku menumu paylasayim hemen internetim gitmedenmorordek Cikilatacanavari
Kahvaltı: salatalık,biraz peynir,3bardak cay,1tk bal,
Ara:yesilcayli soda,1/2greyfurt
Öğle:5-6adet misket köfte,1domates
Aksam:2kucuk sebzeli börek,1/2kase yoğurt
4lt su,1 t.kahve,
Spor:2000adim,5dk cardio,15dk bölgesel,100mekik
Kalan 63 puanından da 60'ını yediğin böreklere kestimBu da bugunku menümmorordek Cikilatacanavari
Kahvaltı:1yumurta,1 ince dilim ekmek,1/2salatalik,1tk bal ve kaymak,2dilim pastırma
Ara:1seftali
Öğle:1kucuk sebzeli börek
Aksam:1porsiyon et yemeği,1/2kase yoğurt,2kasik pilav,az az havuç tarator kabak tarator,bol salata
4.5lt su,2tkahve,6bardak cay,1/2soda,1nescafe
Spor:45dk bölgesel,100 mekik,
Senden de 20 puan kestim hedefim börek için :)Menümü yazayım
Sabah
1 dilim börek
Domates
Salatalık
Maydanoz
Ara
1 kase kiraz
Ara
2 hurma
Akşam
Taze fasulye
Yoğurt
1,5 saat bisiklet
Baklava için 40 puan cezaGünaydınlar canlar ciğerler..
morordek Cikilatacanavari fancynancy
İftar:
1 hurma
1 bardak su
2 adet çilek ile açtım orucu
2,5 kepçe mercimek çorbası
1 kaşık humus (resmen aşerdim eve gidip yaptım hemen)
2 kaşık pirinç pilavı (Kayınpeder sonunda isyan bayrağı çekti pirinç istiyorum ben yeaaaa diye)
2 yemek kaşığı tavuk göğüs fırında..
kayınvalide baklava yapmış bir dilim denedim (beğenmedim duymasın ben zaten tatlı sevmiyom.)
Sahur:
Allahım bu geceki sahur tüm gün beni bu sıcak ve nemde tırmalayacak biliyorum ama içim yanarak kalkmıştım...
5 adet çilek
1 avuç kiraz
biraz domates
bu ekibi soğuk soğuk yedim sonumu düşünmeden
bir parça yani bir kerede ağza atılacak küçüklükte pide
2 litre su
şu an ağız boğaz kuruluğum %70 lere ulaştı bile siz siz olun sahurda meyve yemeyin
Puanın kaçı benimdi bilmiyorum ya da direkt sen düs kalanı bana yaz kuzum cıss icin 40 puan daha cezaMerhaba Kızlar
Dünkü menümü yazayımmorordek
Sahur
1 dilim peynir
1 tost
Domates
1 tatlı kaşığı bal
İftar
7 Yemek kaşığı köfteli nohut
4 Yemek kaşığı pilav
Salata
1 dilim cıss
Şu 1.5 litre
Spor 35 dk bisiklet
10 dk eliptikCikilatacanavari
Ramazan biter bitmez toparlayacağım kendimi kızlar. Bu sıralar çok saldım. Allah ran spora başladım da dengeliyorum.
Ya açık açık yazılınca da milletin canı cekiyor diye cıss yazıyorlar herhalde ama senin dedigin de dogru 1 dilim şerbetli tatlı ile sütlü tatlı arasında kalori olarak çok fark var mesela. Ben de genelde yenen şeye göre ceza kesmeye calısıyorum. Bilmiyorum nasıl yapsakArkadaşlar bence yenilen kaçamakları yazalımmorordek ona göre puanlar..çok arada kalıyor cıss demek birde bize bile yazarken sevimli geliyor halbuki kötü gelmeli :)) hani öyle tatlı yazıyorsunuz ki insanın kaçamak yapası geliyor :))))) hele rint gariban görüşmesi hahaha daha masum bir dil olamazdı :))
Melampusefe nin bi tek bu cezası var daha önce yokmuşSelammmmlaaarrr
Resmi bildirimler 22 Haziran cuma sabahı yapılacak parkycim
Ama ben kontrol amaçlı yine bu persembe iftar öncesi tartılıp yazmanızı istedim.
Kalan 63 puanından da 60'ını yediğin böreklere kestim
Senden de 20 puan kestim hedefim börek için :)
Baklava için 40 puan cezaCikilatacanavari
Puanın kaçı benimdi bilmiyorum ya da direkt sen düs kalanı bana yaz kuzum cıss icin 40 puan daha cezaCikilatacanavari
Ya açık açık yazılınca da milletin canı cekiyor diye cıss yazıyorlar herhalde ama senin dedigin de dogru 1 dilim şerbetli tatlı ile sütlü tatlı arasında kalori olarak çok fark var mesela. Ben de genelde yenen şeye göre ceza kesmeye calısıyorum. Bilmiyorum nasıl yapsak
Hayırlısı olsun canım, inşallah herşey gönlünüze göre olur
Sağolun Canlar hayırlısıyla olsa güzel olur tabi de artık olacak diye düşünemiyorum. Sonrasında büyük bir hayal kırıklığı oluyor. Kısmet bakalımAllah yardımcın olsun canım ya inşallah bu sefer olucak
Teşekkür ederim cnm ama ben hep renkli saç kullandığım için öyle şok olmadı kimse
Gitcek kuzum gitcek gitmezse birbirimizin ağzını burnunu kıralım
Aynen canım ismini görünce benim de canım çekiyor. Dediğin mantıklı bence de sütlü ve şerbetli diye ayırıp, miktar yazmak iyi olurRamazan dışında da adını görünce daha çok Canımız isteyebilir çok sevdiğimiz bişeyse mesela, bence sütlü tatlı şerbetli tatlı va diye belirtsek yeter ama çoğunluk ne derse uyarım tabii
Evet miktar da çok önemliSağolun Canlar hayırlısıyla olsa güzel olur tabi de artık olacak diye düşünemiyorum. Sonrasında büyük bir hayal kırıklığı oluyor. Kısmet bakalım
Aynen canım ismini görünce benim de canım çekiyor. Dediğin mantıklı bence de sütlü ve şerbetli diye ayırıp, miktar yazmak iyi olur
bugün 15 dk eliptik beni bekler desene biriktirmeyi sevmem benSelammmmlaaarrr
Resmi bildirimler 22 Haziran cuma sabahı yapılacak parkycim
Ama ben kontrol amaçlı yine bu persembe iftar öncesi tartılıp yazmanızı istedim.
Kalan 63 puanından da 60'ını yediğin böreklere kestim
Senden de 20 puan kestim hedefim börek için :)
Baklava için 40 puan cezaCikilatacanavari
Puanın kaçı benimdi bilmiyorum ya da direkt sen düs kalanı bana yaz kuzum cıss icin 40 puan daha cezaCikilatacanavari
Ya açık açık yazılınca da milletin canı cekiyor diye cıss yazıyorlar herhalde ama senin dedigin de dogru 1 dilim şerbetli tatlı ile sütlü tatlı arasında kalori olarak çok fark var mesela. Ben de genelde yenen şeye göre ceza kesmeye calısıyorum. Bilmiyorum nasıl yapsak
Çok iyi fikirAllah yardımcın olsun canım ya inşallah bu sefer olucak
Teşekkür ederim cnm ama ben hep renkli saç kullandığım için öyle şok olmadı kimse
Gitcek kuzum gitcek gitmezse birbirimizin ağzını burnunu kıralım
Haklısın ama bence cıssına göre şu kadar puan ceza eder diye fikir belirtirse ona göre kesilir ceza da. Cıss ta desen direkt yazdan da yediğini cıssı her türlü baştan çıkarıcı duruyor. İşte 40 puanlık ceza işledim denebilir mesela.Arkadaşlar bence yenilen kaçamakları yazalımmorordek ona göre puanlar..çok arada kalıyor cıss demek birde bize bile yazarken sevimli geliyor halbuki kötü gelmeli :)) hani öyle tatlı yazıyorsunuz ki insanın kaçamak yapası geliyor :))))) hele rint gariban görüşmesi hahaha daha masum bir dil olamazdı :))
Yaptıklarından kesmiş zaten direkbugün 15 dk eliptik beni bekler desene biriktirmeyi sevmem ben
Vitesi 5 e takma lazım yani artik senin koş ferah koşÇok iyi fikirAhahah, motivasyon kaynağı oldun bize. Kilo veremiyorsan dayak var yer misin
Yaw çiklatım kociş bu sene tatile gitmicez dedi kaç ay önce şimdi gitcez diyor. Önceden desene beeeaaa dedimbende relax relax takılıyordum
O meyveleri rahat rahat yiyebilsek keşke onlardan da azıcık yiyebiliyoruzHaklısın ama bence cıssına göre şu kadar puan ceza eder diye fikir belirtirse ona göre kesilir ceza da. Cıss ta desen direkt yazdan da yediğimi cıssı her türlü baştan çıkarıcı duruyor. İşte 40 puanlık ceza işledim denebilir mesela.morordek Cikilatacanavari
Aslında hiç yenmese daha iyi, o yiyor bu yiyor ne bar canım bende yiyeyim diyor insan. Bugün şekersiz 3.günümüz, tatlı yiyip yazanı dövüyoruz
Yemeyin yaaa, takımca şu cısslara, tatlılara bir hoşçakal diyelim. En azından bir süre. Hayatımız tatlısız şekersiz geçmeyecek tabii ki, en azından hedeflerimize ulaşana kadar bir ara verelim. Sonrasında koruma döneminde dengeli şekilde yiyeceğiz zaten. Yaz çoktan geldi ama bizim hayaller olduğu yerde sayıyor. Kilo veren arkadaşlarımıza değil tabii ki sözüm. En çok kızdığım kişi de kendimim zaten. Hadi kızlar, güzel sonuçlar için güzel beslenelim. Yaz meyveleri de çıktı, envai çeşit alternatifimiz var tatlı isteğimizi bastırmak için. Kavunlar, karpuzlar, kayısılar, çilek, kiraz, şeftali, erik, dut. Ohhh daha ne olsun. Çok yazdım sanki. Biri beni durdurabilir mi
Kendini herhangi bir şeye şartlama Suzicim. Olur, olmaz diye. Dua et bebeğim hayırlısı olsun diye. Dünyada rızkı olan geliyor, böyle hariçten gazel okuyormuşum gibi duruyor ama biliyorsun aynı sıkıntılardan geçtik bizde. Kendini üzüp stres yapma. İnşallah bu defa herşey sizin için daha güzel olur canım.Sağolun Canlar hayırlısıyla olsa güzel olur tabi de artık olacak diye düşünemiyorum. Sonrasında büyük bir hayal kırıklığı oluyor. Kısmet bakalım
Aynen canım ismini görünce benim de canım çekiyor. Dediğin mantıklı bence de sütlü ve şerbetli diye ayırıp, miktar yazmak iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?