Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Allah yardımcın olsun canım ya inşallah bu sefer olucak
Teşekkür ederim cnm ama ben hep renkli saç kullandığım için öyle şok olmadı kimse
Benimde benimdeeeeee ama çok vermem lazım. Gider mi ki çiklatım?
Gitcek kuzum gitcek gitmezse birbirimizin ağzını burnunu kıralım

Merhaba Kızlar
Dünkü menümü yazayım morordek

Sahur
1 dilim peynir
1 tost
Domates
1 tatlı kaşığı bal

İftar
7 Yemek kaşığı köfteli nohut
4 Yemek kaşığı pilav
Salata
1 dilim cıss

Şu 1.5 litre
Spor 35 dk bisiklet
10 dk eliptik Cikilatacanavari

Ramazan biter bitmez toparlayacağım kendimi kızlar. Bu sıralar çok saldım. Allah ran spora başladım da dengeliyorum.

Arkadaşlar bence yenilen kaçamakları yazalım morordek ona göre puanlar..çok arada kalıyor cıss demek birde bize bile yazarken sevimli geliyor halbuki kötü gelmeli :)) hani öyle tatlı yazıyorsunuz ki insanın kaçamak yapası geliyor :))))) hele rint gariban görüşmesi hahaha daha masum bir dil olamazdı :))

He ramazan sebebiyle okuyanın canı ister diyorsanız ona bişey diyemem :)
Ramazan dışında da adını görünce daha çok Canımız isteyebilir çok sevdiğimiz bişeyse mesela, bence sütlü tatlı şerbetli tatlı va diye belirtsek yeter ama çoğunluk ne derse uyarım tabii

Selammmmlaaarrr
şimdi bir sonraki bildirimi ne zaman yapcaz biz vakvakım
Resmi bildirimler 22 Haziran cuma sabahı yapılacak parkycim
Ama ben kontrol amaçlı yine bu persembe iftar öncesi tartılıp yazmanızı istedim.

Kalan 63 puanından da 60'ını yediğin böreklere kestim
Menümü yazayım

Sabah
1 dilim börek
Domates
Salatalık
Maydanoz

Ara
1 kase kiraz

Ara
2 hurma

Akşam
Taze fasulye
Yoğurt

1,5 saat bisiklet
Senden de 20 puan kestim hedefim börek için :)
Baklava için 40 puan ceza Cikilatacanavari
Puanın kaçı benimdi bilmiyorum ya da direkt sen düs kalanı bana yaz kuzum cıss icin 40 puan daha ceza Cikilatacanavari
Ya açık açık yazılınca da milletin canı cekiyor diye cıss yazıyorlar herhalde ama senin dedigin de dogru 1 dilim şerbetli tatlı ile sütlü tatlı arasında kalori olarak çok fark var mesela. Ben de genelde yenen şeye göre ceza kesmeye calısıyorum. Bilmiyorum nasıl yapsak

Melampusefe nin bi tek bu cezası var daha önce yokmuş

Hayırlısı olsun canım, inşallah herşey gönlünüze göre olur

Sağolun Canlar hayırlısıyla olsa güzel olur tabi de artık olacak diye düşünemiyorum. Sonrasında büyük bir hayal kırıklığı oluyor. Kısmet bakalım

Ramazan dışında da adını görünce daha çok Canımız isteyebilir çok sevdiğimiz bişeyse mesela, bence sütlü tatlı şerbetli tatlı va diye belirtsek yeter ama çoğunluk ne derse uyarım tabii
Aynen canım ismini görünce benim de canım çekiyor. Dediğin mantıklı bence de sütlü ve şerbetli diye ayırıp, miktar yazmak iyi olur

Evet miktar da çok önemli

bugün 15 dk eliptik beni bekler desene biriktirmeyi sevmem ben

Aslında kaçamak cok olmasa iyi oluyor mesala dün az kişi kaçamak yapmış şahsen utandım menü yazmaya bencede sütlü Şerbetli ayrımı iyi.
Salı menü morordek
Sabah peynir 2 zeytin yarım patatesli gül börek
Öğle cacık pide menemen
Ara bir tabak kiraz
Akşam yarım kase mercimek
1 tabak etli patatesli bezelye
Salata 3 büyük dilim karpuz 1 kayısı
Salata
Ara 1 küçük kase avuç içi kadar az şekerli sütlaç findik
Su 2 buçuk oldu
Spor 500 ip cezaya gitti

Çok iyi fikir Ahahah, motivasyon kaynağı oldun bize. Kilo veremiyorsan dayak var yer misin
Yaw çiklatım kociş bu sene tatile gitmicez dedi kaç ay önce şimdi gitcez diyor. Önceden desene beeeaaa dedim bende relax relax takılıyordum

Haklısın ama bence cıssına göre şu kadar puan ceza eder diye fikir belirtirse ona göre kesilir ceza da. Cıss ta desen direkt yazdan da yediğini cıssı her türlü baştan çıkarıcı duruyor. İşte 40 puanlık ceza işledim denebilir mesela. morordek Cikilatacanavari
Aslında hiç yenmese daha iyi, o yiyor bu yiyor ne bar canım bende yiyeyim diyor insan. Bugün şekersiz 3.günümüz, tatlı yiyip yazanı dövüyoruz
Yemeyin yaaa, takımca şu cısslara, tatlılara bir hoşçakal diyelim. En azından bir süre. Hayatımız tatlısız şekersiz geçmeyecek tabii ki, en azından hedeflerimize ulaşana kadar bir ara verelim. Sonrasında koruma döneminde dengeli şekilde yiyeceğiz zaten. Yaz çoktan geldi ama bizim hayaller olduğu yerde sayıyor. Kilo veren arkadaşlarımıza değil tabii ki sözüm. En çok kızdığım kişi de kendimim zaten. Hadi kızlar, güzel sonuçlar için güzel beslenelim. Yaz meyveleri de çıktı, envai çeşit alternatifimiz var tatlı isteğimizi bastırmak için. Kavunlar, karpuzlar, kayısılar, çilek, kiraz, şeftali, erik, dut. Ohhh daha ne olsun. Çok yazdım sanki. Biri beni durdurabilir mi

Son düzenleme:
Vitesi 5 e takma lazım yani artik senin koş ferah koş
O meyveleri rahat rahat yiyebilsek keşke onlardan da azıcık yiyebiliyoruz

Kendini herhangi bir şeye şartlama Suzicim. Olur, olmaz diye. Dua et bebeğim hayırlısı olsun diye. Dünyada rızkı olan geliyor, böyle hariçten gazel okuyormuşum gibi duruyor ama biliyorsun aynı sıkıntılardan geçtik bizde. Kendini üzüp stres yapma. İnşallah bu defa herşey sizin için daha güzel olur canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…