- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #287.601
Tebrikler canım,o kadar davete ragmen iyi gidiyosunKizlarrrrr suan tartıda gördugum kilodan okadr mutluyumki anlatamam persembe gunku hedefim 71.5 di ama az once 71.4 gordum cok mutlu oldum gecen hafta kilo veremeyip kilo almistim gecen haftaki kilomdanda azım suanda cok cok mutluyum cuma gunku kiloma gore daha smdiden aradaki fark 1.600 kilo
Cikilatacanavari gle güle kullan tam mor çaklıt olmuşsun :)
si_bel ip sayını arttırdın bakıyorum da atladıkça kolaylaşıyor sanki atlamak
Hepinize çok teşekkür ederim canlarCikilatacanavari çok iddialı ve bir o kadar da çok güzel bir saç olmuş.
Buranın hepsi benimDunku menumu paylasayim hemen internetim gitmedenmorordek Cikilatacanavari
Kahvaltı: salatalık,biraz peynir,3bardak cay,1tk bal,
Ara:yesilcayli soda,1/2greyfurt
Öğle:5-6adet misket köfte,1domates
Aksam:2kucuk sebzeli börek,1/2kase yoğurt
4lt su,1 t.kahve,
Spor:2000adim,5dk cardio,15dk bölgesel,100mekik
63 puanı seninBu da bugunku menümmorordek Cikilatacanavari
Kahvaltı:1yumurta,1 ince dilim ekmek,1/2salatalik,1tk bal ve kaymak,2dilim pastırma
Ara:1seftali
Öğle:1kucuk sebzeli börek
Aksam:1porsiyon et yemeği,1/2kase yoğurt,2kasik pilav,az az havuç tarator kabak tarator,bol salata
4.5lt su,2tkahve,6bardak cay,1/2soda,1nescafe
Spor:45dk bölgesel,100 mekik,
O zaman 76ydim cnm şimdiden 5kilo daha azdım kınada giymistim yeşil elbiseyi bu arada çok teşekkür ederim cnm
Teşekkür ederim kuzum
Ooo geçen haftayı fazlasıyla telafi edeceksin belli ki. Tebrik ederim canımKizlarrrrr suan tartıda gördugum kilodan okadr mutluyumki anlatamam persembe gunku hedefim 71.5 di ama az once 71.4 gordum cok mutlu oldum gecen hafta kilo veremeyip kilo almistim gecen haftaki kilomdanda azım suanda cok cok mutluyum cuma gunku kiloma gore daha smdiden aradaki fark 1.600 kilo
Aynen kuzum hedef kurban bayramıO zaman 10 kilo versen dehşet-ül vahşet olursun
Ooo geçen haftayı fazlasıyla telafi edeceksin belli ki. Tebrik ederim canım
Böyle gidersen rahatlıkla verirsin o zamana kadar canımAynen kuzum hedef kurban bayramı
Tebrikler canım
Çok çok harika, tebrikler tatlım.
Cok tesekkurler kizlarMaaşallah canım tebrik ederim. Cumaya kadar daha da gider inşallah
canim davetler regl hepsi bir araya geldi son 3 4 gundur dikkat ettim 2 gundur de spor cabuk gelen cabuk gidiyomusTebrikler canım,o kadar davete ragmen iyi gidiyosun
ayy insallah ya 2 kilo versem bu hafta bana yetrde artar bileO zaman 10 kilo versen dehşet-ül vahşet olursun
Ooo geçen haftayı fazlasıyla telafi edeceksin belli ki. Tebrik ederim canım
Aynen ilk önce 20 100 zordu şimdi tek seferde 50 oluyo sonra 10 kere falan bacak çekme yapıp nefes duzeltip başlıyorum iyi oluyor . Geçen Leslie den sonrada iyi yaptım. Jesika da güzel ama hiç sporsuz birine zor oluyor nefes nefese kalıyorum.Cikilatacanavari gle güle kullan tam mor çaklıt olmuşsun :)
si_bel ip sayını arttırdın bakıyorum da atladıkça kolaylaşıyor sanki atlamak
Hayırlısı olsun canım, inşallah herşey gönlünüze göre olurBöyle gidersen rahatlıkla verirsin o zamana kadar canımbizde bu ay tekrar tüp Bebek deneyeceğiz. Bir aksilik olmazsa transfere yaklaşık 2 hafta var. Ne kadar kilo versem kardır diyorum ama şimdi kullandığım ilaç ödem yapıyormuş, bakalım ne olacak.
Benimde benimdeeeeee ama çok vermem lazım. Gider mi ki çiklatım?Aynen kuzum hedef kurban bayramı
Bence verirsin canım, çok güzel gidiyorsun. Maşallah.Cok tesekkurler kizlar
canim davetler regl hepsi bir araya geldi son 3 4 gundur dikkat ettim 2 gundur de spor cabuk gelen cabuk gidiyomus
ayy insallah ya 2 kilo versem bu hafta bana yetrde artar bile
Insallah canim bu hfta hepimiz gzel kilolar verelim insallahhGünaydın kızlar bugün güzel bir eksi gördüm devamı gelir inşallah
bakalim canim aksami iple cekiyorum tartilmak icinBence verirsin canım, çok güzel gidiyorsun. Maşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?