• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hoşgeldin yavriiiuuuuum :KK66:
malesef giremedim listeye canim :KK43:

Süpper bir sonuç canım :nazar: :KK9:ay sen 60lara mı ineceksin haftaya :KK73:
ayy insallahhhhh canim:dua::KK200:

Tebrik ederim. Cok güzel sonuç. Daim olsun inşallah
tesekkur ederik canim aminnn:dua::KK39:

Hedefcim tercihi sana bırakıyorum, eğer motive oldum diyorsan alalım listeye :)

Canım biraz geç yazıyorum ama listeye girme hakkınız var artık. Tartıldın mı? Eğer tartılamadıysan haftaya da kalabilir. Hem belki daha çok kilo vermiş olursun :)

Canım ben şimdi senin listeye dönme durumuna baktım
Sen izne 67,5 kg ile ayrılmışsın. Ekstrem duruma göre 6 ay ve daha uzun sürede izne ayrıldığı kilonun %5'inden daha fazla almışsan o şekilde listeye girebiliyorsun. Senin şu anki bildirimine göre de %5 ve üzeri olmuyor, hatta tam sınır kilodasın. Artık izne ayrıldığın kiloya düsünce listeye alabiliyorum :KK43: Daha önceki haftalarda alsak oluyordu....
yaaa butun motivasyon yerlerde suan ben ne gzel sevinmiatim keske gecen hafta alsaydin listyeee:mad:

:sampiyon: 5. Takım 574 ve 575. Etap Menü ve Spor Birincisi :sampiyon:

:sampiyon: 5. Takım 574 ve 575. Etap Birincisi :sampiyon:

***5. Takım 574 & 575. Etap***

Cikilatacanavari (81,6/81,3/0,3/%0,18) etaplar birleştiği için yüzdesi 2'ye bölündü
Suzi1704 (74,7/) sabit
karabiber01 (79,8/79,1/0,7/%0,44) etaplar birleştiği için yüzdesi 2'ye bölündü
hayalalemiveben (69,5/70,1/-0,6/-%0,43) etaplar birleştiği için yüzdesi 2'ye bölündü
kardelelen321 (83,8/81,5/2,3/%1,37) etaplar birleştiği için yüzdesi 2'ye bölündü
si_bel (64,5/64,1/0,4/%0,31) etaplar birleştiği için yüzdesi 2'ye bölündü
violin35 (63,7/62,6/1,1/%0,86) etaplar birleştiği için yüzdesi 2'ye bölündü
melampusefe (64,9/65,2/-0,3/-%0,23) etaplar birleştiği için yüzdesi 2'ye bölündü
parkbyull (74,8/75,4/-0,6/-%0,40) etaplar birleştiği için yüzdesi 2'ye bölündü
hedef38beden (73,8/73,4/0,4/%0,09) 570. etapta bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü, yüzdesi 6'ya bölündü
gonulll (65,5/65,3/0,2/%0,15) yeni üye başlangıç tarihi: 28.05.2018 başlangıç kilosu: 66.4 hedef kilosu: 60. Etaplar birleştiği için yüzdesi 2'ye bölündü.

5. Takım Ortalaması: %0,213

***Denemedeki Üyeler***

Beberilay (70,5/)
yeni üye Başlangıç tarihi: 25.05.2018, başlangıç kilosu: 73 hedef kilosu: 60
emnis (69,9/) yeni üye başlangıç tarihi: 28.05.2018 başlangıç kilosu: 72.8 hedef kilosu: 60
rint (58,6/) yeni üye başlangıç tarihi: 28.05.2018 başlangıç kilosu: 60 hedef kilosu: 55

***İzindeki Üyeler***

0zlem (80/)
beyazinci (58,9/58/0,9/%0,76)
azaydidem (73/70,8/2,2/%1,51)

Kızlar bu haftaki ortalamamız pek iç açıcı değil maalesef. Nota alıyoruz. Bayram dönüsü olması sebebiyle cok üzerinde durmuyorum ama ileriki haftalarda ilk 3'e girip notamızı sildirmemiz gerekecek ona göre.

B Beberilay @rint @emnis sizler de bildirim yapsanız keşke, belki listeye eksi ile girerdiniz.
yaaaa ismimi orda gordum yaa nasil mutlu oldum anlatamam gozlerimin ici güldu mitve oldum tekrar:KK70::KK200:

Cherry Mom Cherry Mom ve azaydidem azaydidem tebrık ederım kızlar.

Listeye gırmısım gözüm aydın :)))
Artık spora asılma vaktı.
tesekkurler canim:KK200::KK39:

cok cok tesekkur ederim :KK36:

Kilo verennn veremeyen vermeye calisan buun arkadaslarimi tebrik ederim insallah haftaya hepimizin guzel eksilerle geliriz:KK36::KK36:

Emnis, Didem Tebrikler birinciliğiniz.
Ördekcm haftaya daha iyi olcak canım.
Kendi adıma vucudumun direnç gostercek kilo suna geldim nasıl olacak bakalım. Birde azalttim yemeği. Uyuyorum sabahları. Tüm bu etkilere rağmen 63.5 desen haftayaki hedefim. Inşallah ulaşabilirim.
Meme bıraktırma işi nasıl gitti canım takip edemedim ben de normale döndünüz mü? Emzirmesinde süt dolup sıkıntı yarattı mu

haftaya benim diyorum daha da bir şey demiyorum:rapci:
hmm birinciligimi kimseye kaptrmam:KK11:

Emnis, Didem Tebrikler birinciliğiniz.
Ördekcm haftaya daha iyi olcak canım.
Kendi adıma vucudumun direnç gostercek kilo suna geldim nasıl olacak bakalım. Birde azalttim yemeği. Uyuyorum sabahları. Tüm bu etkilere rağmen 63.5 desen haftayaki hedefim. Inşallah ulaşabilirim.
tesekkur ederim canim:KK15:

cok saol canim darisi basiniza:KK15::KK36:

Meme bıraktırma işi nasıl gitti canım takip edemedim ben de normale döndünüz mü? Emzirmesinde süt dolup sıkıntı yarattı mu
Yok canım süt d olmadı bende korkuyorum ama olmadı şükür . 2.bebe de çok d olmadı zaten .ilk bebekte doluyodu . Alismadi hala gece yarım saat ağlıyor sonra uyuyor.gece 3 buçuk tan 7 uyanık . Sonra uyuyoruz 1o 11 kadar. Bu hafta allak bullak oldum. Dün gece emeterek uyutmaya alışmişsimki açmışim gel diye sonra ay unuttum acı olmuştu dedim. Az kalsın veriyodum ağzına dalmışım uyuturken iyi oluyordu.

Ben deli gibi kaşınıyorum valla canım. Emzirdiğim için ona da dokunur diye üstüne gidemiyorum. Çünkü bi ara chia yemeyi denemiştim. O da bana alerji yaptı. Yüzüm şişti kaşıntı burunda akıntı... Aynı belirtiler kızımda da oldu. Sütten geçti. Korkuyorum o yüzden
Ay Allah korusun aman yeme bebeğim o zaman. Sende süt veriyordun değil mi, unuttum valla.

günaydın canlar :KK66: günün ilk kilo bildirimini yapmak isterdim ama yüreğim kaldırmıyor ,adet oldum bugün ikinci gün etkisi var mıdır benim çamur mu atasım var bilmiyorum menülerim genel olarak değil tamamen kaçamaksız ve spora başladım...hatta inanmayan varsa valla bak instagram hesabım var benim diyet hesabım her gün yemeğimi koyduğum.
Azrailden kaçamayacağıma göre morordek morordek :olamaz::olamaz::olamaz: geçtiğimiz hafta 74,3 bu hafta 75,4 +1,1:KK53::110::110::110::110:

hayırlı cumalar demiş miydimo_O
Aboovvvv regl den başka neden göremiyorum valla.

Evet kilo bildirimimi yapiyorum sıkı durun:KK48:
En sonki kilom 73
Bu haftaki kilom 70.8
Fark 2.2 yuphiiiii:KK73::KK73:

Insallah haftayada bu sekilde devam ederim tarti bu sabah beni uzmedi en azndan fazla cıkmadm dunku kilomdan bunada sukur:KK36: morordek morordek listeye alablirsin beni kaptanim :KK200:
Harikasın Didemcim. :KK73::KK9::nazar:

Günaydınlarrrrrrr :KK73: bende bu sabah sabit çıktım. İlaçlar, bayram vs. Artı çıkarım diye düşünüyordum bu anlamda sevindim gerçekten :KK54:
Ooo çok iyi Suzicim.

En son kilom 63.7 idi. Bugun 62.6 geldim. Fark 1.1 kg. Yuzde olarak ikiye bolunce 0.86 yapiyor. morordek morordek

Kilo veren arkadaslari tebrik ederim. Tek tek alintilayamadim. Daim olur insallah
Sende güzel vermişsin şekerim bayrama rağmen.

Ne için fancycim? Önemli bir durum yoktur umarım.
Yok yok. Kuzumun yüzünde kızarıklık çıktı 2,5 hafta olup geçmeyip biraz da genişleyince götüreyim dedim. Alerjikmiş. Bakalım merhemler verdi inşallah geçirir hedefcim.

Ooo çok iyi Suzicim.

Yok yok. Kuzumun yüzünde kızarıklık çıktı 2,5 hafta olup geçmeyip biraz da genişleyince götüreyim dedim. Alerjikmiş. Bakalım merhemler verdi inşallah geçirir hedefcim.
Teşekkür ederim canım. Geçmiş olsun kuzuna :anne:

Ooo çok iyi Suzicim.

tesekkur ederim canim:KK15:

Back
X