Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Akşam olunca çocukları uyuturken bazen bende uyuya kalıyorum.
Dünkü menümü yazayım
Sabah
Acılı menemen
Peynır zeytın

Akşam
Acılı azıcık patlıcan yemegı
2 mınık dolma
Cacık
Ekmek yerıne dolma yemıs oldum.

Spor 50 bölgesel hareket
10 dk kondisyon bisikleti cocuklar bındıgımı görünce bende bend dedıler sonra bı daha bınemedım. Oyuncak odasında duruyor ılk aldığımızda çok bınıyordum amq unutuldu suan:)
morordek Cikilatacanavari

Bende diyetisyen listelerine uyanayanlardanım canım.
Damak tadına uyduysa keyifle yaparsın ve aynen öyle detokslar sık tekrarlanmamalıymış.

Kizlar olcu alirken ust bacagi nerden aliyorsunuz ? Bacagin en ust en kalin yerinden mi olcuyoruz? Bende ona gore dogru yerden olcerek bildirim yapaym
1.sayfada ölçü bilgileri var tatlım
Bacak kasları ölçülürken bu kasların en kalın olduğu noktadan ölçülmelidir. Bu genellikle diz kapağının bir karış kadar üzeridir. Ölçüm yapılırken dik durulmaya dikkat edilmelidir.

30 dk eliptik+ 30 dk zumba+ 1dk×2 plank + 30 sehpaya tutunarak şınav ve 10 dk esneme hareketleri yaptım. Güzelce kahvaltımı da ettim.
off sabah sabah supersin enerji verdin bianda bana

Bende sabah sporumu yaptım ama ne yaptığımı akşam menüyle yazacağım :))))) misafirlerim gitti korkun benden :)))))
ayyy emniss gerimi donuyo yoksammmm

fancynancy
Canım geçen ay bildirmemiştim
Göğüs 95
Kol 30
Bel 94
Kalça 101
Bacak 42
Baldır 37
canim gobek olcumu yapmadn sanirim orayida olcmelisin bence bide belin cok kalin geldi bana yalnis yerden olcuyo olablirsin kaptanimiz ilk sayfaya eklemisti nerden olculceginj bende bi video atmistim ben ona gore almistim olcuyubenim belim 82 di gcen ay mesela ama ilk yanlis yerden alctum senin gibi 92 civarinda gelmisti

tamamdir canim

magickk canm nerelerdesin? hafata sonu eşler evde bizim için baya tehlikeli oluyor insallah sıkıntısız atlatıyorsundur şu pazarı da bir atlatırsak tamamdır
Canım hep dışarıdaydım dün suyu 2 lt ancak içtim kazasız atlattım ama akşam yemeğe davetiydik liste dışına çıktım ama kaçamak yok en azından

Selam kızlar dünkü menüm
Kahvaltı 20 kiraz 1 şeftali 4 dilim kavun
Ara 3 kaşık yoğurt 4 kayısı
Akşam liste dışına çıktım kızlar yemeğe davetiydik en uygun ilanları seçtim ama en azından kaçamak yapmadım
Az tarhana çorbası 4 kaşık nohut az haşlanmış et bol salata
2lt su spor 30 dk yürüyüş

Super canm

Bel Göbek deliğinin altından diyor 1.sayfada bende oradakilere bakarak ölçtüm ama ince yerinden mi ölçüyoruz göbek deliğinin altı en kalın yerim :))

Canım detoks mu yapıyorsun ben kaçırmışım ne zaman basladin ve hangi detoksu yapıyorsun benimki de detoks gibi 5 gün meyve kahvaltısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…