Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Oh afiyet olsun.. O şınavı nasıl yapıyorsunuz ya benim kollar çok zayıf herhalde 3 4 anca yapıyorum
Canim sehpaya yada koltuğa ellerini koy şınav pozisyonu al bu sekilde de etkili oluyor.Tabi yerde de dene 1 tane bile yapabiliyorsan yap ki zamanla ilerlersin.

Şınav kolları inceltir mi çok kalın benim kollar (
Zamanla şekillenmesini sağlar canım. Sadece kolları değil bütün vücudu etkileyen bir hareket bu.Bence yapmak lazım,yapamıyorsakta yapabilmek için çabalamak lazım..

Şınav kolları inceltir mi çok kalın benim kollar (
Kesinlikle canm her yere faydali komple vucudu sikilastirip güçlendiriyor ama en cok da gogusleri diklestirme ve kollari sikilastirip toparlama etkisi var kol gucunde artar ve ayrica vucut agirligin ile calistgn icin ağirlik calismasi demek yağ yakimi demektir kesinlikle direnç arttirmak icin de zaten mutlaka plank ve şınav gerekli arkadasimiz cok hakli mutlaka 1 tane 2 tane de olsa basla

Yok suyumuzu bol bol içtik canım da galiba seni biraz germiş gibi hissettim kendimi.
Tabii ki bize böyle oldu diye sana da olacak diye birşey yok. Daha önce de dediğim sadece fikrimi beyan etmiştim ama rahatsız olursan lütfen söyle yorum yapmayabilirim.
Nihayetinde hepimiz amacı birbirimizi motive etmek, fikir alışverişinde bulunup ideal kilonuza kavuşabilmek.

Dayanabilecek misin uykusuzluğa?

***5. TAKIM 6 TEMMUZ CUMA HEDEF LİSTESİ ***

Cikilatacanavari ------> 79,5
Suzi1704 ------> 74,3
karabiber01 ------>
hayalalemiveben ------> 69
kardelelen321 ------> sabit gelmek istiyor
si_bel ------>
violin35 ------>
melampusefe ------>
parkbyull ------>
hedef38beden ------> 70,8
gonulll ------> 64,8

emnis ------> 67,7
Beberilay ------>

rint ------>
candy_candy ------>
0zlem ------> 79
beyazinci ------>
azaydidem ------> 70,8
fancynancy ------> 79
magickk ------>
Mirafatos ------> 69

Hedef kilolarınızı beni etiketleyerek bildirin kızlar.

Tamam canim ben bi arastirayim o zaman bu yontemi de. Bakalim sen de nasil etki edecek? Takipteyim.
Eki Görüntüle 2163750

buyurun ölçüleri kızlar.
ölçü listesine girip ölçüleri takip etmek isteyen varsa yine beni etiketleyerek bildirim yapabilirler
Yeni olculerim soyleyeyim canim. Oyle aman aman giden bisey de yok gerci
Bel 77
Gobek 90
Kalca 96.5
Gogus 90
Ust bacak her ikiside 56.5
Kol 27.5 her ikisi de

Canm bunlarn karsilarina kilolarda yazilsa bir de kilosuna gore inceligini gormus oluruz ki asıl onemli olanda zaten o ama bu sekilde kiloyu bilmeyince kilolarina gore inceler mi kalinlarmi anlasilmiyor
Cok mantikli bence de.
Bel ve gobekten cok guzel gitmis. Masallah canim.
O zaman bolgesel egzersizleri agirlikla yapmak daha mi faydali olur?

Ay canm benim hiç olur mu asla germedim tabiki olumlu olumsuz deneyimlerimizi paylasmaliyiz zaten evt biraz gergin gibi yazmisim ama o detoks gerginligi ben dün kesin yapamiycam diye gerildim baya da ben boyle seyler asla yapamam ondan gene dun yarida birakirim kendimi birden yemeklere saldirmis olarak bulurmuyum korkusuypa yaptmama şukur simdilik bir sorun yok zaten bu gunu de atlattrsam yeter 2gun detoks icin yeterli ondan bugun cok onemli 3.gunu zorlanmassam yaparm sikilirsan 2gunde kapatrm zaten bu arada ben kisin diyetisyene gittim ama cok sikici listeler vermisti uyguliyamadim birsure sonra biraktm canm ama da diyete baslamadan once ilk 2 gun patates detoksu ile baslatmisti beni ve o yogurtsuz olani yaptrmisti berbatti yogurtsuz olunca kuru kuru tek basina yagsiz,tuzsuz tadi yok yiyemedim ki baska da hersey yasak tabi resmen 2 gun ac kaldm tadi berbat geliyordukimse yapmasn yogurtsuzu cok fena ama yogurt ve cok az himalaya tuzu ekleyince gayet keyifli oliyormus hatta hafif pulbiberde atinca manti gibi oluyor keyifle yiyorm ve cok tok tutuyor bunu tavsiye ederm ama detokslarn bir kac ay da 1 kez ve sadece 2 yada 3 gun olmasi lazm mesala bu benim 1 yil icinde 2.detoksum diyetisyen diyete baslamadan once vucudu sasirtip metobolizmayi harekete gecirmek icin bunu yapiyoruz diyordu inslah metobolizmam hizlanmistir

Dayanabilecek misin uykusuzluğa?
Canm uykudan kalkmis gibiydim gece bilmiyorm niye oldu ama sabab senle mesajlasnca anca bir uyku basti beni sabah 8 de yattm 11de geri kalktm 3saat yeterli geldi şuan çok iyiyim bide kahve icerim simdi ohh miss

Selam.52 tane mesaj var ama telden giriyorum.ancak yarın bakarım morordek fancynancy Cikilatacanavari

Dünkü menü
Sabah:tereyağına kırılmış yumurta
Peynir
Zeytin
Salatalık
Yeşil biber

Akşam:zeytinyağlı taze fasulye
Kırmızı pancar salatası

Cuma menüsü:sabah ananasli smoothie
Öğlen:kabak mücver
Akşam ananasli smoothie

Bugünün menüsünü de vereyim ...
Sabah:2 adet rafadan yumurta
Zeytin
Salatalık
Bir dilim kızarmış eksi mayalı köy ekmegi

Akşam da belli yeşil fasulyeyi bol yaptım

Canm şöyle ki zayiflamak icin kalori yakmak lazm bunun icin de kordiyo sporlari yapmalisn nabzi yukselten hizli seyler sart ama bir sure sonra da agirlik egzersizleri eklenmeli ki buda mevcut kas kutleni korumaya gerekli bu cok hayati onemli bir sey kas kutlesini koruyup ufakdan arttirp yag yakimini da saglayn bir sey direnc yapmak onun icin bence ikisi de şart yani hocalrin yaptirdigi gibi mesala en az 30dakika yuruyus yada bisiklet yada dans gibi vs...hangini yapabilirsen yuksek nabizli bir kardiyo arkasindan agirliklarla bolgesel hareket calismalari

Şansıma cnm ya

Teşekkürler bebegim
Yollar baya kalabalık haberın olsun. Dün esım edremıtten akçaya gıdememıs gerı dönmüş arka yoldan gıtmıs. Arka yolları bılınce yollar rahat oluyor. Dıkkatlı olun. Ayvalık yonude muhtemelen kalabalıktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…