- 10 Nisan 2009
- 9.016
- 10.950
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #289.601
Adet olduğum ıcın tartılmadım canım.bebeğim kilonu da yazar mısın? listeye onu da ekliyim. sabah tartılmadıysan cuma günkü kilonu da ekleyebilirim.
Gelirken sakindi ama inşallah giderken de öyle olur cnmYollar baya kalabalık haberın olsun. Dün esım edremıtten akçaya gıdememıs gerı dönmüş arka yoldan gıtmıs. Arka yolları bılınce yollar rahat oluyor. Dıkkatlı olun. Ayvalık yonude muhtemelen kalabalıktır.
Yaaa çok sevindim hadi inşallah kan sonucu da öyle çıkar Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahMerhabalar herkese. Ben beden ölçülerimi geçen ay da almamıştıminşallah kısmet olursa bu aydan sonra sadece göbek ölçülerimi alırım sabah idrar testi yaptım pozitif çıktı Canlar. Salı günü kan testi vereceğim bakalım. İnşallah darısı hayalalemiveben ile cikilatacanavarının başına olsun. Ayrıca isteyen herkese. Tabi ben de bu sefer inşallah sağlıcakla kucağıma alayım
cuma günü tartıldın mı canım?Adet olduğum ıcın tartılmadım canım.
Sağol canım inşallahÇok sevındım canım. Hayırlısı olur ıns.
Evet canım şimdi kan sonucunu merak ediyorum. İlk haberi ben verdim sırayla sizde verirsiniz inşallahGelirken sakindi ama inşallah giderken de öyle olur cnm
Yaaa çok sevindim hadi inşallah kan sonucu da öyle çıkar Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
65.1 di galıba. Ya da 65.2 miydi. 1 di galıba ne çabuk unutmuşum:)))cuma günü tartıldın mı canım?
Suziiii, çok sevindim canımmmmmİnşallah canım
Valla ben de inanamıyorum canım. İnşallah canım
Bizde de mutlulukla karışık duygular var. Sağol canımSuziiii, çok sevindim canımmmmmhayırlı olsun,tez zamanda sağlıkla kucağına alırsın inşallah çok mutlu oldum ama
Ayyyy inşallah canım.Merhaba kızlar yoldayım eve dönüyoruz yarından itibaren ben de aranızdayım inşallah listeye girmek istiyorum aetık yarın sabah mı tartılsam acaba tatil kontrolü için yoksa bugün 7saat yol yapacağım için fazla mı çıkarım salı mı tartılsam?
Geçmişi tam okuyamadım en kısa zamanda okucam
S Suzi1704 hayırlı olsun canım çok sevindim kan testi de pozitif gelir inşallah :)
Bence yarın da salı da tartıl canım. Ödem var mı yok mu kıyaslamış olursunMerhaba kızlar yoldayım eve dönüyoruz yarından itibaren ben de aranızdayım inşallah listeye girmek istiyorum aetık yarın sabah mı tartılsam acaba tatil kontrolü için yoksa bugün 7saat yol yapacağım için fazla mı çıkarım salı mı tartılsam?
S Suzi1704 hayırlı olsun canım çok sevindim kan testi de pozitif gelir inşallah :)
Yarınki toplam kiloyu çok merak ediyorum. Umarım istediğin gibi olur da motivasyon tavan yaparKahvalti : 2 ortaboy haslanmis patates uzerine yogurt ve pul biber
Ara: kahve
Oglen: (eşim kahvalti yapiyordu ben de biraz tirtikladim) bir ince dilim pastirma,4_5 dilim sucuk,bir t.kasg nutella (bunlari yedim diye patates yapmadm)
Ara: yeşil çay kekikli ve limonlu
1 saat kondisyon bisikleti
100 kez trambolin zıplama
100 kez mekik
120 iç bacak plates çemberi ile
60 tane alt bacak hareketi çember ile
60 tane goğűs hareketi çember ile
Aksam : 2orta boy haslanmis patates ustune yogurt ve pul biber, bol bol siyah cay
2.5 lt su ictm ama yatana kadar belki 3 olabilir ve bir de yatmadan oncede bir papatya çayı içicem
inslh canmYarınki toplam kiloyu çok merak ediyorum. Umarım istediğin gibi olur da motivasyon tavan yapar
ayy insallah ole bsey yoktur sirf mastit yuzunden antibiyotik bir suru sey kullandim sıtma gecirdim cok kotu bsey sonrasinda sutum azaldi mamaya basladik takviye olrk bu sfer dhada azaldi 7m5 aylikken brakti emmeyi insallah mastit degildir canim yada ole bseyse surekli emzir bide ters emzirme yontemiylede emzireblirsin ve surekli sag yoksa gecmiyo tam 5 ay cektim bu illeti ben cok gecmis olsunfancynancy ben hepsini tekrar bir ölçüp yazayım canım çok farklı benimkilerle bunlar ama şuan mastit gibi fena bir sorunum var çok ağrım var
yaaa super bi haber bu gercekten cok sevindim canim insallah hayrlisiyla saglikla kucagina almak nasip olur rabbim isteyen herkese versin insallahhMerhabalar herkese. Ben beden ölçülerimi geçen ay da almamıştıminşallah kısmet olursa bu aydan sonra sadece göbek ölçülerimi alırım sabah idrar testi yaptım pozitif çıktı Canlar. Salı günü kan testi vereceğim bakalım. İnşallah darısı hayalalemiveben ile cikilatacanavarının başına olsun. Ayrıca isteyen herkese. Tabi ben de bu sefer inşallah sağlıcakla kucağıma alayım
valla benimde aklimi celdin sonuclarini merk ediyorum eger gzel olursa bende reglden sonra ypabiliriminslh canmben de çok merak ediyorum inslh motive edici bir seyler olur
İnşallah canım benimde isteğim hayırlısıyla kucağıma almakayy insallah ole bsey yoktur sirf mastit yuzunden antibiyotik bir suru sey kullandim sıtma gecirdim cok kotu bsey sonrasinda sutum azaldi mamaya basladik takviye olrk bu sfer dhada azaldi 7m5 aylikken brakti emmeyi insallah mastit degildir canim yada ole bseyse surekli emzir bide ters emzirme yontemiylede emzireblirsin ve surekli sag yoksa gecmiyo tam 5 ay cektim bu illeti ben cok gecmis olsun
yaaa super bi haber bu gercekten cok sevindim canim insallah hayrlisiyla saglikla kucagina almak nasip olur rabbim isteyen herkese versin insallahh
Ayy ne güzel dilek o öyleSağol canım inşallah
Evet canım şimdi kan sonucunu merak ediyorum. İlk haberi ben verdim sırayla sizde verirsiniz inşallah
Ayyy canım benimAyy ne güzel dilek o öyle
65.1 di galıba. Ya da 65.2 miydi. 1 di galıba ne çabuk unutmuşum:)))
Bence de yarın tartıl, yolculuk vs fazla çıkarsın canım.Merhaba kızlar yoldayım eve dönüyoruz yarından itibaren ben de aranızdayım inşallah listeye girmek istiyorum aetık yarın sabah mı tartılsam acaba tatil kontrolü için yoksa bugün 7saat yol yapacağım için fazla mı çıkarım salı mı tartılsam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?