Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gelirken sakindi ama inşallah giderken de öyle olur cnm
Yaaa çok sevindim hadi inşallah kan sonucu da öyle çıkar Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Merhaba kızlar yoldayım eve dönüyoruz yarından itibaren ben de aranızdayım inşallah listeye girmek istiyorum aetık yarın sabah mı tartılsam acaba tatil kontrolü için yoksa bugün 7saat yol yapacağım için fazla mı çıkarım salı mı tartılsam?
Geçmişi tam okuyamadım en kısa zamanda okucam
S Suzi1704 hayırlı olsun canım çok sevindim kan testi de pozitif gelir inşallah :)

Kahvalti : 2 ortaboy haslanmis patates uzerine yogurt ve pul biber

Ara: kahve

Oglen: (eşim kahvalti yapiyordu ben de biraz tirtikladim) bir ince dilim pastirma,4_5 dilim sucuk,bir t.kasg nutella (bunlari yedim diye patates yapmadm)

Ara: yeşil çay kekikli ve limonlu

1 saat kondisyon bisikleti
100 kez trambolin zıplama
100 kez mekik
120 iç bacak plates çemberi ile
60 tane alt bacak hareketi çember ile
60 tane goğűs hareketi çember ile

Aksam : 2orta boy haslanmis patates ustune yogurt ve pul biber, bol bol siyah cay

2.5 lt su ictm ama yatana kadar belki 3 olabilir ve bir de yatmadan oncede bir papatya çayı içicem

Suziiii, çok sevindim canımmmmm hayırlı olsun,tez zamanda sağlıkla kucağına alırsın inşallah çok mutlu oldum ama
Bizde de mutlulukla karışık duygular var. Sağol canım
Ayyyy inşallah canım. Yarın da idrar testi yapayım diyorum en azından koyulaşmış mı diye bakarım

Bence yarın da salı da tartıl canım. Ödem var mı yok mu kıyaslamış olursun

Yarınki toplam kiloyu çok merak ediyorum. Umarım istediğin gibi olur da motivasyon tavan yapar

fancynancy ben hepsini tekrar bir ölçüp yazayım canım çok farklı benimkilerle bunlar ama şuan mastit gibi fena bir sorunum var çok ağrım var
ayy insallah ole bsey yoktur sirf mastit yuzunden antibiyotik bir suru sey kullandim sıtma gecirdim cok kotu bsey sonrasinda sutum azaldi mamaya basladik takviye olrk bu sfer dhada azaldi 7m5 aylikken brakti emmeyi insallah mastit degildir canim yada ole bseyse surekli emzir bide ters emzirme yontemiylede emzireblirsin ve surekli sag yoksa gecmiyo tam 5 ay cektim bu illeti ben cok gecmis olsun

yaaa super bi haber bu gercekten cok sevindim canim insallah hayrlisiyla saglikla kucagina almak nasip olur rabbim isteyen herkese versin insallahh

İnşallah canım benimde isteğim hayırlısıyla kucağıma almak

Bence de yarın tartıl, yolculuk vs fazla çıkarsın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…