Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın herkese ben yine 6 da uyandım
Aabboovvvv, sininki veya -ler erkenci olacaklar galiba.

Bence o kadardan birşey olmaz canım. Sen aynen devam et, çok güzel gidiyorsun
Sağol canımmmm

Tatil maalesef bu açıdan kötü oluyor. Çok fazla kaçamak yapmazsan hareketle, yüzmeyle vs yakabilirsin. Tartını götürme imkanın yok sanırım canım. Yola çıkmadan evde bir tartılır bir de gittiğin yerde tartı olacaksa gider girmez tartılırsın, tartı farkı hesaplanabilir. Ya da bildirim yapmazsın bir dahaki hafta sonucun ikiye bölünür. Bilenedim bende şimdi. morordek kaptanım sen ne dersin?

ben sekiz saniye ile başlamıştım
araların çok fazla, sporun çok güzel ama günlük hamurişi tüketimini bir tık azaltırsan kilo verişin daha hızlanır
Evet öyle ama çok acıkıyorum parkcım öğle yemeği yemeyince alışkanlıktan mı nedir bir de özellikle evdeysem (dışarıda bir şekilde oyalanıyor insan) tırmalıyorum sağı solu

fancynin patlakları diye kitap yazacam
Ahahahha

Selam hanımlarrrr
Bir sürü mesaj birikmiş anca geldim okuya okuya :)
Yokluğumda cozutmamışsınız teşekkür ederim
Bizim müthiş yoğun bir hafta sonuydu, şehir dışı olunca gezelim görelim oldu tabi. E çocukla da o kadar çok gezme işine alışkın değilim, sızıp kalmışım akşamları Valla 2 çocuğu olanlar nasıl yetişiyorsunuz, sırrınız nedir, enerji içeceği falan mı içiyorsunuz aralarda yani ben şu an gerçekten +1 daha olduğunu hayal edemiyorum niyeyse

Nereleri gezdin ördeğim? Gerçekten de öyle çocuk olunca yorgunluk artıyor, yolda uyudu mu umut nasıl geçti gezmeleri seviyor mu

Benim bölgesel olarak yazdıklarım hep squat girl dü kaptanım listede yazmadığı için kafa karışmasın dediydim:) bence 2 puan makbuldür gibi
Canım ben şu ana kadar senin bölgeselleri hep 2.5 puandan puanlamıştım, squat girl'ü de o şekilde puanlayayım haksızlık olmasın :)
Noldu ördeğim, sanada mı dokundu yoksa yeni arkadaşımız
Dokundu dokundu vallahi
Yetişemez oldum spor puanlamaya
Canım izne ayrılmışsın ne de olsa bizde takılabilirsin demiştim, listede yer olduğunda alabilirim sizleri ama sen bilirsin :)
Canım seni cuma günü listeye almadım ortalama düsüyor diye O yüzden dilersen şu tatil işini de atlat listeye girme işini o zaman tekrar konusalım.
Tartı farkı durumunu da hemen gittigin zaman orda bir tartı bulup tartılırsan farka göre bildirimini düzenleriz kardelelen321 'e de öyle yapacagız. Bu arada hazır etiketlemişken sen tartıldın mı kardelencim? Fark var mıdır, durumu bildir bana
40 puan ceza Cikilatacanavari
Günaydın çoook uykum var yaa(( bu bebeler niye sabahın köründe uyanır
Cevabı bulursan bana da söyle emniscim ona göre içimiz rahatlasın en azından
Takım bize emanet kuzum sana iyi gezmeler yavrus vakvakinla
Merak etme kaçamak yapan olursa sopayı alırım elime
Sen sopayı kendin için eline al madem dün menü yazamayacak kadar fenaymış :) Neyse 1 günlük keyfini bozmayayım canım sen halledersin eminim ki
Canım maalesef ki kötü bir menü
Öncelikle çaylarını şekersiz içmeye alışmalısın
Kola ve türevlerini hayatından çıkarmalısın
Üzerine kücük de olsa cikolata var
Ketcap mayonez zaten zararlı
Neresinden tutsam elimde kalıyor menü
Bence işe başlayınca tekrar motivasyonunu kazanacaksındır
Ayrıca izinde olmana rağmen gayet güzel devam ediyorsun canım asla pes etme lütfen bak kaç kez takımdan da izne ayrılmak istedin ama çok güzel bir şekilde sürdürdün kg vermeyi. İzne ayrılsan şu an çoktan kg almıştın
Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Takımımızın bir bebişi daha mı olacakkkk?
Çok çok çok sevindim Suzicim, insalllah sağlıkla doğar ve kucagına alırsın
morordek mezun olmak istemiyorum canım, şimdi ablamın yanına geldim 1 hafta evde olamayacağım. Düzenli katılım sağlayamam, kilo da veremem diye izne ayrılmak istemiştim.
Canım senden yanıt alamayınca zaten izinli yazdım mecburen ama lütfen salma, çok az kaldı çünkü asıl hedefine :)
Sana artık tabi ki ceza yok Suzicim
Bu arada kan testi sonucunu da al, seni hamilelik sebebiyle izne ayıralım. Sen bu sekilde sağlıklı beslenmeye devam edersin ancak tabi ki kg vermeni bekleyemeyiz artık
Hoşgeldin canım
Yarın bir daha tartıl istersen muhtemelen yolculuk ödemi de vardır
Tez pek gitmiyor şu aralar canım, yaz moduna aldım maalesef kendimi Umut da iyi çok şükür, canavarlığa devam Sizde durumlar nasıl? 1 yaş partisine az kaldı galiba değil mi? :)

Nereleri gezdin ördeğim? Gerçekten de öyle çocuk olunca yorgunluk artıyor, yolda uyudu mu umut nasıl geçti gezmeleri seviyor mu
Gezmeyi çok seviyor ama yolculuk biraz sıkıntılı oluyor maalesef
Oto koltuğunda uzun süre oturmuyor
Uyuyabilirse tabi rahatlıyoruz ama onun dışında oyalaması zor
Tüm enerjim çekiliyor böyle olunca

Sizin tatil nasıldı bu arada?

Günaydın kızlar..

Şimdi okudum canım hayırlı olsun Allah'ım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder inşallah..
Teşekkür ederim canım inşallah.

senin ekmek toplamda üç dilimdi 4 dilime hangi ara çıktı
Hiç sorma canım ya haftasonu pek iyi gelmedi bana. Görümcem de gelmişti sağlolsun. Birileri olunca daha çok yiyorum. Bugünden itibaren sağlıklı beslenmeye devam

Bilemedim canım şimdiden böyle olursa sonum perişan olsun ama o süreçlerde geçici olacak. O yüzden sağlıkla gelsin-ler de gerisi hallolur elbet

Yaaaaa çok teşekkür ederim canım. Bebiş belki de bebişler canım inşallah sağlıkla alırım kucağıma. Tamam canım salı günkü sonuca göre izne çıkarım. Tabiiiiiii liste dışı yazmaya devam ederim. Çünkü hamilelikte de gereksiz kilo almak istemiyorum. Kilo vermeyi planlamıyorum ama fazla almasam her açıdan güzel olur

ayy di mi birden fazla olma ihtimali de var
Hayırlısıyla ve sağlıkla gelsinler canım

Sakarya'ya gittik bu arada canım onu cevaplamadığımı fark ettim :) Sapanca ve İzmit tarafına geçtik, sahile indik.

Günaydınnnn fıstıklar. Cuma 80,8 idim. Bugün 80,3. Bi gitmiyor ya, yapıştı. Stresten ödem tutcam

Pazartesi bildirimim: 71.3
Bence bu cuma Harika sonuçlarla geleceksiniz

ayy di mi birden fazla olma ihtimali de var
Hayırlısıyla ve sağlıkla gelsinler canım
Kan tahlilinden belki belli olur ama yüksek çıksa bile tek bebiş olabiliyormuş. Sağlıklı olsun da benim için farketmiyor aslında
Sakarya'ya gittik bu arada canım onu cevaplamadığımı fark ettim :) Sapanca ve İzmit tarafına geçtik, sahile indik.
oooo bizim buralara gelmişsiniz. kocaeliyi de gezdiniz mi?

Bu arada sabah 75 çıktım
Canm hiç stres yapma biliyorsun ki o kilo diil kesinlikle ödem canm zaten 3 gunde heleki diyete devam ederken zaten kilo alman imkansiz c sadece yedign bazi seyler su tutulumu yapti ve daha cuma ya çok var o sugu atip sonrada - lere dususe gecersin odem yapan seyler tuz,karbonhidrat ve şeker canm bir iki gun bunlardan uzak kalp bitki caylari ile de odem atmayi desteklersen hemen atarsn ama bol bol su cok onemli cunki vucut sususz kaldgi an gene susuz kalmamak icin elindeki tum suyu tutuyor ama ne zaman bol su gelmeye basliyor ozaman guttuguna ihtiyac yok diye atiyor yani bol bol su icmek 1.şart tabi bide sen regle olmadn onu da vucutta tuttugun icin onun da etkisi var normal

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…