Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet canım 16 ağustosta parti, elbise süs falan bakmaya başlıcam artık:) sen nasıl birşey yaptın nerden aldın süsleme falan, taktik ver bana

Tatil güzeldi canım annemler de vardı çok faydaları oldu çocuk konusunda anneme babama bırakıp rahatça denize girebildim onlarla torunlarıyla hasret giderdiler seve seve baktılar :) normalde kalabalık tatile pek sıcak bakmazdım ama çocuk olunca iyi olıyormuş:)
Açık büfe değildi yemekler ona sevindim o sayede fazla kaçamağım olmadı, arada minik oldu tabi ama yüzmeyle telafi etmeye çalıştım onları da:)

Aynen canım. Haftasonu araya girdiğinde pazartesiye artıyla geliyorum hep. Bitki çayları bu dönemde pek önerilmiyor. Zaten çok su içerim bende cumaya rahatlıkla gideceğini düşünüyorum

Anladım canım. Biz de kaç kere gitmeye niyetlendik oralara deniz için. Bir türlü gidemedik. Uzağa gitmeyelim diye belki bu yaz gideriz. Beğendin mi peki ?
Biz denize girmedik yani hazırlıklı değildik, sadece ayaklarımızı sokmakla yetindik Güzel gibiydi, baya giren de vardı. Sakarya'da yaşayan arkadaşlarımız haftaya girmeye gideceklermiş, bence oralar için büyük bi fırsat :) Biz Kerpe'yi daha çok beğendik bu arada, Kefken'i pek sevmedim, pek bir şey yok gibi orda :)
Evet canım 16 ağustosta parti, elbise süs falan bakmaya başlıcam artık:) sen nasıl birşey yaptın nerden aldın süsleme falan, taktik ver bana
Biz evde arkadaşlar arasında kutladık, zaten 1 yaş partisini çocukcağız anlamıyor henüz Fotolarından bastırıp duvara astım iplerle birkaç da balon aldım süsleme olarak çok şatafatlı bir şey yapmadım yani :) Klasik 1 yaş pastası ve evde yaptığımız birkaç ikramlıkla servis yaptık, kendi aramızda kücük sirin bir parti oldu :)
Çocuk olunca ne kadar insan o kadar iyi
Normalde ben de pek sevmem kalabalığı ama çocuğu oyalamak açısından şart
İyi bari tatili de hasarsız atlatmışsın beslenme olarak süper olmus. Biz daha anca acacagız tatil sezonunu bakalım nasıl olacak

Selam kızlar dünkü menüm
Kahvaltı iki yumurtayla menemen 7 zeytin 7 badem
Akşam düğün davetindeydik kendime göre doğru dürüst bişey yoktu tavuk yedim bir parça resmen aç kaldım kızlar kır düğünüydü aparatifler sonrası tavuk dolması geldi oh dedim bari bunu yiyeyim saat olmuş 9 bu saatten sonra ne yiyebilirim dedim ve küçücük yedim eşim düğünden sonra durumcuye gitti düşünün benim halimi kokladım sadece neyse dünü böyle atlattım 2 lt suyumu içtim spor yok bugün kendime güzel bir yemek yapicam

Aynen canım. Haftasonu araya girdiğinde pazartesiye artıyla geliyorum hep. Bitki çayları bu dönemde pek önerilmiyor. Zaten çok su içerim bende cumaya rahatlıkla gideceğini düşünüyorum
Evt canm onu yazarken hamilelik kismini unutmusum cok dogru bitki caylari cok tehlikeli hic icme evt bol su en guzeli

Canm cok azimlisin tebrik ederimben olsam bozmustum bal bide guluyorum aglancak halime bozup durursam boyle 6li rakamlara bile zor girer halada assagi inmek icin debelenir dururm bak sen ne guzel istikrarli olunca 5li rakamlara yaklastn hakettin afferin arkadasima yaaa bu hafata cok guzel sonuc alicaksin eminim

O zaman kerpe aklımda bulunsun canım giden birilerinden bilgi almak çok güzel oluyor. Teşekkürler canım

Oooo çok güzel yapmışsın canım. Bravo

Evt canm onu yazarken hamilelik kismini unutmusum cok dogru bitki caylari cok tehlikeli hic icme evt bol su en guzeli
Hamileliği unuttuğunu tahmin ettim canım bol suya devam

Canım çok teşekkürler sende çok azimlisin ama benim gibi bozdunmu tam bozuyosun ona dikkat etmek lazım işte biz hiç bozmayacağız canım böyle ömür boyu diyet yoksa azıcık yesek yarıyor ya hep yada hiç yani o istikrarı yakalarsan çok güzel sonuçların gelecek çünkü harika spor yapiyosun biraz gayret sen yaparsın

Bencede ödem canım biraz dikkat edersen bol su içersen atarsin merak etme

Bu arada canım benden şu anda 1 kilo ödem gitti çok sevindim ya çok mutluyum inşallah yakında istediğim kiloyu göreceğim

kızlar çok fazla birikmiş okuyamıyorum..haftasonu misafirler yemek davetleri gezmeler ve alışverişler ile geçti.. hatta şu anda da kahvaltıya misafirimiz var ben diyetime başladım ama tabiki de.. menüm için tüm yorumlarınıza katılıyorum evime döndükten sonra böyle menüleri görmeyeceğinizi temenni ederim.. şu an tatilde olduğum için ve memlekette olunca yapamıyorum o yüzden de kısa süreli keskin diyetler yapıyorum ki aralarda istediklerimi yiyip kilo almadan eve döneyim

yani bir hafta sonra ideal menü ve sporla inşallah bildirimler yapıcam

smileyler için de özelden mailinizi atın göndereyim çünkü siteden gönderilmiyor. bi de telefona indiremezsiniz muhtemelen zip dosyası çünkü biz bi kahve içicez şimdi yine girmeye çalışıcam

Sagol canm haklisn o bilinci oturtdum artk omur boyu birakmak yok ideal kiloma inmeyi basardiktan sonra da ne sporu nede yeme kontrolunu bi daha birakmam aayyy bugun de bitsede bende artk kalori sayimima geri donsem ya ev yemekleri yapip yemegi ozledim artk

Bu arada canım benden şu anda 1 kilo ödem gitti çok sevindim ya çok mutluyum inşallah yakında istediğim kiloyu göreceğim
Bende de o ödemin 1 kilosu gitti canm ayy cok iyi gidiyoruz şükür inslh yarinda 69lara gecmis olurum küsüratı önemli diil geri gorunsun yeter

Slm kızlar bende gelemedim 2 gündür
tartı benimkiyle aynıydi dün bugün 200 gr artı geldim geç saate yemek . ay yok msj yazmak bile zorlanıyorum şuan.

Suzi çok sevindim habere geçmiş okuyamadim
Çok teşekkür ederim canım

Bende de o ödemin 1 kilosu gitti canm ayy cok iyi gidiyoruz şükür inslh yarinda 69lara gecmis olurum küsüratı önemli diil geri gorunsun yeter
Harikasınız arkadaşlar listeye girince daha da güzel olacak bence

Cumartesi menü morordek parkbyull
Sabah 10da 2 dilim uno denge arası 2 dilim hindi füme kaşar sandviç
1 buçuk yolda kuruyemiş
7 de kabak havuc patlıcan yogurtlama
4 ızgara köfte 6 7 kaşık mercimek çorbası bebeler yemedi.
1 dilim koy ekmeği kızarmış
buraya kadar iyi sonra gece 11 gibj Annemler de. Karpuz ve bizim yöresel bir un helvasina benzer bir tatlımız var 2 parmak ondan yedim. herzaman herkesin yapacağı bir tatlı değil bizde sadece yaşlılar yapıyor .

Su 2lt
spor yok ve burda pek mümkün olmuycak
düğün temizliği hazırlığı spor sayılır biraz

yoğurtlama kızartma oluyor dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…