- 29 Ocak 2017
- 4.500
- 8.616
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #289.681
Evet canım 16 ağustosta parti, elbise süs falan bakmaya başlıcam artık:) sen nasıl birşey yaptın nerden aldın süsleme falan, taktik ver banaCanım ben şu ana kadar senin bölgeselleri hep 2.5 puandan puanlamıştım, squat girl'ü de o şekilde puanlayayım haksızlık olmasın :)
Dokundu dokundu vallahi
Yetişemez oldum spor puanlamaya
Canım izne ayrılmışsın ne de olsa bizde takılabilirsin demiştim, listede yer olduğunda alabilirim sizleri ama sen bilirsin :)
Canım seni cuma günü listeye almadım ortalama düsüyor diyeO yüzden dilersen şu tatil işini de atlat listeye girme işini o zaman tekrar konusalım.
Tartı farkı durumunu da hemen gittigin zaman orda bir tartı bulup tartılırsan farka göre bildirimini düzenleriz @kardelelen321 'e de öyle yapacagız. Bu arada hazır etiketlemişken sen tartıldın mı kardelencim? Fark var mıdır, durumu bildir bana
40 puan ceza @Cikilatacanavari
Cevabı bulursan bana da söyle emniscim ona göre içimiz rahatlasın en azından
Sen sopayı kendin için eline al madem dün menü yazamayacak kadar fenaymış :) Neyse 1 günlük keyfini bozmayayım canım sen halledersin eminim ki
Canım maalesef ki kötü bir menü
Öncelikle çaylarını şekersiz içmeye alışmalısın
Kola ve türevlerini hayatından çıkarmalısın
Üzerine kücük de olsa cikolata var
Ketcap mayonez zaten zararlı
Neresinden tutsam elimde kalıyor menü
Bence işe başlayınca tekrar motivasyonunu kazanacaksındır
Ayrıca izinde olmana rağmen gayet güzel devam ediyorsun canım asla pes etme lütfen bak kaç kez takımdan da izne ayrılmak istedin ama çok güzel bir şekilde sürdürdün kg vermeyi. İzne ayrılsan şu an çoktan kg almıştın
Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Takımımızın bir bebişi daha mı olacakkkk?
Çok çok çok sevindim Suzicim, insalllah sağlıkla doğar ve kucagına alırsın
Canım senden yanıt alamayınca zaten izinli yazdım mecburen ama lütfen salma, çok az kaldı çünkü asıl hedefine :)
Sana artık tabi ki ceza yok Suzicim
Bu arada kan testi sonucunu da al, seni hamilelik sebebiyle izne ayıralım. Sen bu sekilde sağlıklı beslenmeye devam edersin ancak tabi ki kg vermeni bekleyemeyiz artık
Hoşgeldin canım
Yarın bir daha tartıl istersen muhtemelen yolculuk ödemi de vardır
Tez pek gitmiyor şu aralar canım, yaz moduna aldım maalesef kendimiUmut da iyi çok şükür, canavarlığa devam Sizde durumlar nasıl? 1 yaş partisine az kaldı galiba değil mi? :)
Tatil güzeldi canım annemler de vardı çok faydaları oldu çocuk konusunda anneme babama bırakıp rahatça denize girebildim onlarla torunlarıyla hasret giderdiler seve seve baktılar :) normalde kalabalık tatile pek sıcak bakmazdım ama çocuk olunca iyi olıyormuş:)Gezmeyi çok seviyor ama yolculuk biraz sıkıntılı oluyor maalesef
Oto koltuğunda uzun süre oturmuyor
Uyuyabilirse tabi rahatlıyoruz ama onun dışında oyalaması zor
Tüm enerjim çekiliyor böyle olunca
Sizin tatil nasıldı bu arada?
Aynen canım. Haftasonu araya girdiğinde pazartesiye artıyla geliyorum hep. Bitki çayları bu dönemde pek önerilmiyor. Zaten çok su içerim bende cumaya rahatlıkla gideceğini düşünüyorumCanm hiç stres yapma biliyorsun ki o kilo diil kesinlikle ödem canm zaten 3 gunde heleki diyete devam ederken zaten kilo alman imkansiz c sadece yedign bazi seyler su tutulumu yapti ve daha cuma ya çok var o sugu atip sonrada - lere dususe gecersinodem yapan seyler tuz,karbonhidrat ve şeker canm bir iki gun bunlardan uzak kalp bitki caylari ile de odem atmayi desteklersen hemen atarsn ama bol bol su cok onemli cunki vucut sususz kaldgi an gene susuz kalmamak icin elindeki tum suyu tutuyor ama ne zaman bol su gelmeye basliyor ozaman guttuguna ihtiyac yok diye atiyor yani bol bol su icmek 1.şart tabi bide sen regle olmadn onu da vucutta tuttugun icin onun da etkisi var normal
Biz denize girmedik yani hazırlıklı değildik, sadece ayaklarımızı sokmakla yetindikAnladım canım. Biz de kaç kere gitmeye niyetlendik oralara deniz için. Bir türlü gidemedik. Uzağa gitmeyelim diye belki bu yaz gideriz. Beğendin mi peki ?
Biz evde arkadaşlar arasında kutladık, zaten 1 yaş partisini çocukcağız anlamıyor henüzEvet canım 16 ağustosta parti, elbise süs falan bakmaya başlıcam artık:) sen nasıl birşey yaptın nerden aldın süsleme falan, taktik ver bana
Çocuk olunca ne kadar insan o kadar iyiTatil güzeldi canım annemler de vardı çok faydaları oldu çocuk konusunda anneme babama bırakıp rahatça denize girebildim onlarla torunlarıyla hasret giderdiler seve seve baktılar :) normalde kalabalık tatile pek sıcak bakmazdım ama çocuk olunca iyi olıyormuş:)
Açık büfe değildi yemekler ona sevindim o sayede fazla kaçamağım olmadı, arada minik oldu tabi ama yüzmeyle telafi etmeye çalıştım onları da:)
Evt canm onu yazarken hamilelik kismini unutmusum cok dogru bitki caylari cok tehlikeli hic icme evt bol su en guzeliAynen canım. Haftasonu araya girdiğinde pazartesiye artıyla geliyorum hep. Bitki çayları bu dönemde pek önerilmiyor. Zaten çok su içerim bende cumaya rahatlıkla gideceğini düşünüyorum
Canm cok azimlisin tebrik ederimSelam kızlar dünkü menüm
Kahvaltı iki yumurtayla menemen 7 zeytin 7 badem
Akşam düğün davetindeydik kendime göre doğru dürüst bişey yoktu tavuk yedim bir parça resmen aç kaldım kızlarkır düğünüydü aparatifler sonrası tavuk dolması geldi oh dedim bari bunu yiyeyim saat olmuş 9 bu saatten sonra ne yiyebilirim dedim ve küçücük yedim eşim düğünden sonra durumcuye gitti düşünün benim halimi kokladım sadece neyse dünü böyle atlattım 2 lt suyumu içtim spor yok bugün kendime güzel bir yemek yapicam
O zaman kerpe aklımda bulunsun canımBiz denize girmedik yani hazırlıklı değildik, sadece ayaklarımızı sokmakla yetindikGüzel gibiydi, baya giren de vardı. Sakarya'da yaşayan arkadaşlarımız haftaya girmeye gideceklermiş, bence oralar için büyük bi fırsat :) Biz Kerpe'yi daha çok beğendik bu arada, Kefken'i pek sevmedim, pek bir şey yok gibi orda :)
Biz evde arkadaşlar arasında kutladık, zaten 1 yaş partisini çocukcağız anlamıyor henüzFotolarından bastırıp duvara astım iplerle birkaç da balon aldım süsleme olarak çok şatafatlı bir şey yapmadım yani :) Klasik 1 yaş pastası ve evde yaptığımız birkaç ikramlıkla servis yaptık, kendi aramızda kücük sirin bir parti oldu :)
Çocuk olunca ne kadar insan o kadar iyi
Normalde ben de pek sevmem kalabalığı ama çocuğu oyalamak açısından şart
İyi bari tatili de hasarsız atlatmışsın beslenme olarak süper olmus. Biz daha anca acacagız tatil sezonunu bakalım nasıl olacak
Oooo çok güzel yapmışsın canım. BravoSelam kızlar dünkü menüm
Kahvaltı iki yumurtayla menemen 7 zeytin 7 badem
Akşam düğün davetindeydik kendime göre doğru dürüst bişey yoktu tavuk yedim bir parça resmen aç kaldım kızlarkır düğünüydü aparatifler sonrası tavuk dolması geldi oh dedim bari bunu yiyeyim saat olmuş 9 bu saatten sonra ne yiyebilirim dedim ve küçücük yedim eşim düğünden sonra durumcuye gitti düşünün benim halimi kokladım sadece neyse dünü böyle atlattım 2 lt suyumu içtim spor yok bugün kendime güzel bir yemek yapicam
Hamileliği unuttuğunu tahmin ettim canımEvt canm onu yazarken hamilelik kismini unutmusum cok dogru bitki caylari cok tehlikeli hic icme evt bol su en guzeli
Canım çok teşekkürler sende çok azimlisin ama benim gibi bozdunmu tam bozuyosunCanm cok azimlisin tebrik ederimben olsam bozmustum bal bide guluyorum aglancak halime bozup durursam boyle 6li rakamlara bile zor girer halada assagi inmek icin debelenir dururm bak sen ne guzel istikrarli olunca 5li rakamlara yaklastn hakettin afferin arkadasima yaaa bu hafata cok guzel sonuc alicaksin eminim
Bencede ödem canım biraz dikkat edersen bol su içersen atarsin merak etmeAynen canım. Haftasonu araya girdiğinde pazartesiye artıyla geliyorum hep. Bitki çayları bu dönemde pek önerilmiyor. Zaten çok su içerim bende cumaya rahatlıkla gideceğini düşünüyorum
Bu arada canım benden şu anda 1 kilo ödem gitti çok sevindim ya çok mutluyum inşallah yakında istediğim kiloyu göreceğimCanım çok teşekkürler sende çok azimlisin ama benim gibi bozdunmu tam bozuyosunona dikkat etmek lazım işte biz hiç bozmayacağız canım böyle ömür boyu diyet yoksa azıcık yesek yarıyor ya hep yada hiç yani o istikrarı yakalarsan çok güzel sonuçların gelecek çünkü harika spor yapiyosun biraz gayret sen yaparsın
Sagol canm haklisnCanım çok teşekkürler sende çok azimlisin ama benim gibi bozdunmu tam bozuyosunona dikkat etmek lazım işte biz hiç bozmayacağız canım böyle ömür boyu diyet yoksa azıcık yesek yarıyor ya hep yada hiç yani o istikrarı yakalarsan çok güzel sonuçların gelecek çünkü harika spor yapiyosun biraz gayret sen yaparsın
Bende de o ödemin 1 kilosu gitti canmBu arada canım benden şu anda 1 kilo ödem gitti çok sevindim ya çok mutluyum inşallah yakında istediğim kiloyu göreceğim
Çok teşekkür ederim canımSlm kızlar bende gelemedim 2 gündür
tartı benimkiyle aynıydi dün bugün 200 gr artı geldim geç saate yemek . ay yok msj yazmak bile zorlanıyorum şuan.
Suzi çok sevindim habere geçmiş okuyamadim
Bu arada canım benden şu anda 1 kilo ödem gitti çok sevindim ya çok mutluyum inşallah yakında istediğim kiloyu göreceğim
Harikasınız arkadaşlarBende de o ödemin 1 kilosu gitti canmayy cok iyi gidiyoruz şükür inslh yarinda 69lara gecmis olurum küsüratı önemli diil geri gorunsun yeter
inslh cnmÇok teşekkür ederim canım
Harikasınız arkadaşlarlisteye girince daha da güzel olacak bence
yoğurtlama kızartma oluyor dimiCumartesi menümorordek parkbyull
Sabah 10da 2 dilim uno denge arası 2 dilim hindi füme kaşar sandviç
1 buçuk yolda kuruyemiş
7 de kabak havuc patlıcan yogurtlama
4 ızgara köfte 6 7 kaşık mercimek çorbası bebeler yemedi.
1 dilim koy ekmeği kızarmış
buraya kadar iyi sonra gece 11 gibj Annemler de. Karpuz ve bizim yöresel bir un helvasina benzer bir tatlımız var 2 parmak ondan yedim. herzaman herkesin yapacağı bir tatlı değil bizde sadece yaşlılar yapıyor .
Su 2lt
spor yok ve burda pek mümkün olmuycak
düğün temizliği hazırlığı spor sayılır biraz
geçer anam geçer gülümGünaydınnnn fıstıklar. Cuma 80,8 idim. Bugün 80,3. Bi gitmiyor ya, yapıştı. Stresten ödem tutcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?