- 27 Ocak 2017
- 2.112
- 8.943
- 158
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #290.021
Hedefim sen zaten günlük 200 puan sporla geliyorsun her gün
Ay çok fena bu tartışma işi. İnşallah eksi gelirsin canım.Ayy banada bulastirdin benimde sabah akşam tartilasim var. Sabah sabittim bakalım cumaya ne olcak. . Bu hafta pek ümitli değilim.
Canım valla ne sen sor ne ben söyleyeyim... Burda size sopa sallıyorum ama bazen o kadar saçma şeyler yiyorum ki (bu bir itiraftır). Umut ben evde olduğum zaman habire gelip emen bir çocuk, yani sağolsun yediklerimi yakmamı sağlıyor. Aslında yediklerime bakarsan kilo almam gerekir. Tatlı krizim tutabiliyor örneğin, hem de çok sıkKilo almadığımı görünce mutlu oluyorum ama baktım ki biraz beklediğimden fazla almışım, tatlıdan kısıyorum, biraz dikkat edince de hemen gidiyor. Şanslı bi metabolizmaya sahibim galiba :) Eskiden de koruma döneminde böyleydim gerçi, kilo artıya gitmeye başlayınca, hemen dikkat alarmları çalıyor :)
Annelik delilik diye boşuna dememişler
O zaman ben grupları oluşturup ilan edeyim
Ve bence menü+spor puanları ile yarışın, ben hali hazırda tutuyorum onları. Haftanın sonunda hangi grup daha fazla puan toplamış diye bakarız. Böylelikle herkesin grubuna karşı da sorumluluğu olur sanki :)
Aahhh ahhh bilmeyen 1 bilen 1000 pişman.
Konuyla ilgili hiçbir fikrim yokBu genız eti genetık mı bılıyormusunuz???
Dün büyük kızımı doktora götürdüm 4 yasında. Genız etınden suphelenıyordum fılm cekıldı ve amelıyat olması lazım dedı Dr.
Oğlumda 5.5 yasında ıken amelıyat olmustu. Amelıyat lafını duyunca yıkıldım. Oğlum 2 defa amelıyat oldu onu o halde görmek yıkıyor ınsanı bı de sımdı kızımda yıne aynı seylerı yaşayacağımı düşünmek bıle üzdü benı.
Ekliyorum listeye canım.
Evet ya fazla çıkınca insan sinir oluyor haliyle. Belki ilaçtan dolayı da olmuş olabilir dediğin gibi. Niye içmiyorsun hedefcim?Ben de gün içerisinde zırt pırt tatrtılıyorum ama pek takmıyorum. Sonuçta durmadan su içiliyor ama sabah fazla gelince deli oluyorum.
2 gündür tiroid ilacımı içmiyordum. O mu etkiledi diyorum. Bugün dünkü artının önemli kısmı gitmiş ama bir önceki güne göre hala artıdayım.
Ayy çok heyecanlı, hayırlı haberlerini alırız inşllah :))Günaydın canlarrrrrbol eksili bir cuma olsun bu arada ben şimdi hastaneye geldim kese görmeye. Bu yüzden sabah tartılamadım. Size de bana da bol şans
İlk ben bildireyim
80.3/79.6/ -0.7 / % 0.87
Tebrik ederim kizlar.Günaydın kızlar
57,4 bugünkü kilom yüzde hesabı nasıl yapacağımı bilemediğim için yapamadım iki hafta önceki kilom 58, izine ayrıldığım kilom 58,1morordek
Tamam canım ayırıyorum izne o zamanmorordek tamam canım izin yapayım çünkü gruplama falan sıkıntı olmasın. Inşallah agustos başı direk listeye girerim. 2 hafta yogun olcak arada yolculuklarda olacak kinaydi nikahti derken bir düzen olmuycak. sonraki haftada biraz toparlanma olur bana hatta hedefi aşağı çekerim belki.
Tatildeyken daha çok spor yapar olmussun rintcim :)Menülerimm
4 TEM 2018
kahvaltı: çeyrek kk peynir 1 zeytin çeyrek dikim ekmek
Öğlen: 3 yk pazı, 1yk bulgur pilavı, 2 kuru börülce-kuru domates köftesi
Akşam 1 yk makarna, 3 köfte 2 yuvarlak dilin patates
1 top şekersiz meyve dondurması
Gün boyu 2 maden suyu yarım lt ayran 200 ml sade kefir 3 lt su 2 bardak şekersiz çay
30 dk sı denizde olmak kaydıyla 3 buçuk saat yürüyüş
10 squat 5 dk bölgesel bacak +kol
5 TEM 2018
Kahvaltı : 1 ince dilim kek yarım poğaça yarım simit 1kk peynir 1yk menemen zeytin domates
Öğle : 1 yk makarna yarım kepçe yayla çorbası 1 dilim ekmek 1 yk et
Akşam: 1 tabak bamya 1yk pilav 2 İzmir köfte 3 top dondurma
Gün boyu 3buçuk lt su 2 soda 2 ayran bir kefir 5 şekersiz çay
Spor 3 saat yürüme 10 squat
Cikilatacanavari morordek fancynancy
İlk ben bildireyim
80.3/79.6/ -0.7 / % 0.87
Tebrik ederim canım listeye ekliyorum, yüzde hesabını ben hallederim :)Günaydın kızlar
57,4 bugünkü kilom yüzde hesabı nasıl yapacağımı bilemediğim için yapamadım iki hafta önceki kilom 58, izine ayrıldığım kilom 58,1morordek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?