- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #290.001
Canım zaten buradaki drlere güvenemiyorum.Ay hadi ya yok mu ameliyatsız bir çözüm kızın daha küçük yapıyorlar mı o yaşta ameliyat çok geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım aynı dert oğlumdada var oda duymuyordu bir ara sıvı varmış kulakta geniz eti de var dendi geniz akıntısı başlayınca kulak duymuyor. yaz sonrası kontrol edelim olmazsa bizede ameliyat diyolar. Bu ameliyat çok sıkıntılı mi tüp faydali oldumu duyması nasıl oğlunun. Geçmiş olsun. ben burun sprey şişesine elma sirkesi sulandirip puskurtuyorum sanki fayda ediyor geniz akıntısı azalip duyması biraz daha iyi oldu şu aralar daha iyi gibi. yaz sonrasi kontrol goturcem.Canım zaten buradaki drlere güvenemiyorum.
Oğlumu amelıyat eden bı Dr var. Unıv de doçent ona goturecegım. O daha ıyı bılır. Suan oğlum kadar kötü degıl ama yakın ona. Oğlumun kulaklarınada zarar vermıstı duymuyordu. Hem oğlumun hala bı kulağındaki tüp takılı kaldı Onuda aldırırız hemde kızımı gosterırım.
Genız eti çocuklarda sureklı hasta olmaya sebep olur ama bızde o yoktu. Oğlum Hiç hasta olmazdı kızımda aynı. Bızde sadece uyku anında sıddetlı horlama ve uyku apnesı oluşmuştu. Rahat nefes alamadığı ıcın. Kulakların duyması azalmıştı. Ikı kuşağında tüp takılmıştı genız eti amelıyat sonrası hıc bır sıkıntımız olmadı. Eve geldık normal hayatına devam etti. Tüpler bır müddet sonra alındı yanı bırı. Çıkartılırken kendısı hıc anlamadı acı da YÖK. Dıger kulagında kalma sebebı o kulaktan çok kir akıyor. Ilaclar kullanıp gıttık her defasında ama kulak akıntısından Dr goremedı. 2015 mayıs ayından berı duruyor. Dr bı sorun olmaz demıstı. Duyması tabıkı de duzeldı. Gece çok rahat uyuyor. Sessız uyuduğunu gördükçe şaşırmıştım. Sımdı kızım aynı horluyor hıc rahat bı uyku uyuyamıyor.Geçmiş olsun canım aynı dert oğlumdada var oda duymuyordu bir ara sıvı varmış kulakta geniz eti de var dendi geniz akıntısı başlayınca kulak duymuyor. yaz sonrası kontrol edelim olmazsa bizede ameliyat diyolar. Bu ameliyat çok sıkıntılı mi tüp faydali oldumu duyması nasıl oğlunun. Geçmiş olsun. ben burun sprey şişesine elma sirkesi sulandirip puskurtuyorum sanki fayda ediyor geniz akıntısı azalip duyması biraz daha iyi oldu şu aralar daha iyi gibi. yaz sonrasi kontrol goturcem.
Sorma ya bi ögrenemediler günleriHer perşembe biri kilo bildiriyor
Sibelcim bilemedim o zaman izne ayırayım mı seni? Baya da duracakmışsın. Hadi 1 hafta sabit ya da artı geldin idare edilir ama sonrası takımı etkileyebilirmorordek şu 20 gün benim için biraz sıkıntılı ancak yürüyüşle belki telafi etmeye çalışırım. zaten bir 4 5 gün spor sıkıntı adet oldum bu sabah. arada bebeleri anneme bırakıp yürüyüş deniycem ama annemde pek sağlıklı değil dizler bel klasik 50 yaş üstü sıkıntıları var. birde düğün dernek davetiye dağıtımı. .. ama şu şekersizden midir nedir bu adet sanki çikolata tatlı isteği yok yada karpuz kuruyemiş iyi geliyor.
parkbyull seni menülerde etiketlemedim malum şekersiz yalan oldu biraz. nasıl yapalım.
Gerçekten benim de canım hiç tatlı veya çikolata istemiyor karpuz bile bazen çok tatlı gelip bogazimi yakabiliyormorordek şu 20 gün benim için biraz sıkıntılı ancak yürüyüşle belki telafi etmeye çalışırım. zaten bir 4 5 gün spor sıkıntı adet oldum bu sabah. arada bebeleri anneme bırakıp yürüyüş deniycem ama annemde pek sağlıklı değil dizler bel klasik 50 yaş üstü sıkıntıları var. birde düğün dernek davetiye dağıtımı. .. ama şu şekersizden midir nedir bu adet sanki çikolata tatlı isteği yok yada karpuz kuruyemiş iyi geliyor.
parkbyull seni menülerde etiketlemedim malum şekersiz yalan oldu biraz. nasıl yapalım.
benim menüler günlük artık canım bugünü cuma sanmamda ayrı bir muammaAl benden de o kadar emniscim
Canım bugun persembe, sana zahmet yarın tekrar tartılıp tekrar bildirim yapmanı rica edecegim
Bir de bu menü bugünün di mi? Dünkünü yazmıştın çünkü..
Hedefcim maalesef sürprizler oluyor öyle. Sabah Harika olan kilomu akşam tartısında +2 görünce kafamı duvarlara vurasım geldi. Tartılmam gerektiğini biliyorum ama dayanamıyorum işte.
Günaydınlaaaarrrr
Bugün ekstra dikkat günümüz biliyorsunuz ki
Herkeste en az 20 puanlık spor görmek istiyorum menülerde ona göreeeee
Yok yapamadım, yok çok meşguldüm anlamam. Çıkın 20 dk yürüyün zaten 20 puan eder :)
hepimizin ki bir köşede yalan oldu zatenmorordek şu 20 gün benim için biraz sıkıntılı ancak yürüyüşle belki telafi etmeye çalışırım. zaten bir 4 5 gün spor sıkıntı adet oldum bu sabah. arada bebeleri anneme bırakıp yürüyüş deniycem ama annemde pek sağlıklı değil dizler bel klasik 50 yaş üstü sıkıntıları var. birde düğün dernek davetiye dağıtımı. .. ama şu şekersizden midir nedir bu adet sanki çikolata tatlı isteği yok yada karpuz kuruyemiş iyi geliyor.
horlama problemi yok hastayken ağız açık uyuma var. Geniz eti alınması sonrası kilo artışı yaşadın mi. bizimki çok çok büyük değil kulak sıvısı duzelmedi geniz akıntısı oldumu kulak tıkanıyor. tüp kendiliğinden düşüyor demişti demek ayrıca alınması gerek. bilmiyordum. gelişim sıkıntısı falan oluyorMuş acaba ondan mı ufak tefek diyorum. kulak duymayana kadar geniz eti olcagini düşünmedimdi.Genız eti çocuklarda sureklı hasta olmaya sebep olur ama bızde o yoktu. Oğlum Hiç hasta olmazdı kızımda aynı. Bızde sadece uyku anında sıddetlı horlama ve uyku apnesı oluşmuştu. Rahat nefes alamadığı ıcın. Kulakların duyması azalmıştı. Ikı kuşağında tüp takılmıştı genız eti amelıyat sonrası hıc bır sıkıntımız olmadı. Eve geldık normal hayatına devam etti. Tüpler bır müddet sonra alındı yanı bırı. Çıkartılırken kendısı hıc anlamadı acı da YÖK. Dıger kulagında kalma sebebı o kulaktan çok kir akıyor. Ilaclar kullanıp gıttık her defasında ama kulak akıntısından Dr goremedı. 2015 mayıs ayından berı duruyor. Dr bı sorun olmaz demıstı. Duyması tabıkı de duzeldı. Gece çok rahat uyuyor. Sessız uyuduğunu gördükçe şaşırmıştım. Sımdı kızım aynı horluyor hıc rahat bı uyku uyuyamıyor.
olabilir canım benim için sorun yok tabiki takım daha önemli herzaman burdaki emeği onemsedim zaten o bilinçle verdim kiloları sayenizde. Kilo almaz hatta eksi gelirsem 2 hafta sonra girerim dimi. Bu konudaki kural nasıl işliyor.Sorma ya bi ögrenemediler günleri
Sibelcim bilemedim o zaman izne ayırayım mı seni? Baya da duracakmışsın. Hadi 1 hafta sabit ya da artı geldin idare edilir ama sonrası takımı etkileyebilir
Sorma ya bi ögrenemediler günleri
Hedefim sen zaten günlük 200 puan sporla geliyorsun her günAnlaşıldı kaptanım.
Sibelcim eger ki kendine güveniyorsan izne ayırmayı istemem tabi ki bu konuda son karar senin.olabilir canım benim için sorun yok tabiki takım daha önemli herzaman burdaki emeği onemsedim zaten o bilinçle verdim kiloları sayenizde. Kilo almaz hatta eksi gelirsem 2 hafta sonra girerim dimi. Bu konudaki kural nasıl işliyor.
Ahaha evet ondan da bekliyordum aslında@rint geç kaldın hani kilo bildirimi :)))))
S Suzi1704 ahh canım sen hamilelik sürecinde
S Suzi1704 ahh canım sen hamilelik sürecindeCherry Mom ve benden uzak dur bence bak bizim oğlanlar çok fena. Gece 10 kere uyanınca Allah'ım şükürler olsun n2 kadar az uyandı diyorduk. Geçen gece ben oğlana şunu dedim
Yavrum tam 18 aydır uyumuyorsun ağzımı açıp öff demedim n'olur bu gece bari uyu yoksa çıldırabilirim.
Gir o gruplara bence de. Yaşadıkşa3ını sadece sen yaşamıyorsun, bu insana çok iyi geliyor. Hele lohusalıkta kafa bir milyon kimse seni anlamıyor, sadece lohusalar anlıyor o an. Allah'ımm boşuna mıCherry Mom 'e birlikte doğuralım yine diyorum
Ya da ne bileyim yanağında kuruluk fark ettin gece yarısı ya da sütünü sağdın saklayacaksın ama birr şeylerden emin olamadın... İşte gruba yazıyordu anında cevap verecek birileri oluyor mutlaka
Canım bak burda da tecrübeli anne cok, her zaman destege hazırız :)Gelecekteki halin diyorsun. Valla bu anlattıklarının üstüne 2. Çocuk düşünmenizi ayakta alkışlıyorum Aynı durumda birilerinin olması güzel gerçektende. İyi yada kötü seni en iyi senin gibiler anlıyor. Şu kalp atışını duyayım gireceğim gruba canım
gecmis olsun canimBu genız eti genetık mı bılıyormusunuz???
Dün büyük kızımı doktora götürdüm 4 yasında. Genız etınden suphelenıyordum fılm cekıldı ve amelıyat olması lazım dedı Dr.
Oğlumda 5.5 yasında ıken amelıyat olmustu. Amelıyat lafını duyunca yıkıldım. Oğlum 2 defa amelıyat oldu onu o halde görmek yıkıyor ınsanı bı de sımdı kızımda yıne aynı seylerı yaşayacağımı düşünmek bıle üzdü benı.
İnşallah cnm net tarihi bi verseler tamamen rahatlayacam sıkı sıkı takipteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?