- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #29.041
çıkmış ya, tekrar teşekkürler
geldim bilevereliniortak slm arkadaşlar benide aranza alırsanız sevinirim evlenmeden önce 55 kiloydum daha sonra 57 oldum üstüne hamile kalıncada şu an 62 kiloyum en az 55 olmak istiyorum tabi bunun için yardımlarınıza ihtiyacım var henüz bi diete başlamadım sadece bilgi edinmeye çalıştım sitede ama inş yarın sabah başlıcam herkese iyii gecelera.s.
hoş geldin öncelikle
merhaba arkadaşlar nasılısınız giremedim haftasonu neler yaptınız geçmişi okumadım fırsat bulabilirsem işlerden okuyup cevap yazarım . benim haftasonum çok dolu dolu geçti nişanlımla akraba ziyaretleri vs yaptık güzel vakit geçirdik biraz uykusuzluk var gerçi ama olsun sonuçta güzeldi . bu akşam yolcu ediyorum nişanlımı inşallah yine gelebilir en kısa sürede şimdiden hüznü çöktü üzerime çünkü neyse geçmişi okumaya çalışayım çok öpüyorum herkezi görüşmek üzere . diyet yapamadığım için yediklerimi yazamıyorum en kısa sürede diyet yapacağım o zaman sık sık yediklerimi paylaşırım arkadaşlar .
bende 1 de gidicem yemeğe
gelince neler yedim yazarım vakit bulursam
sen bugün yoğunsun canım. yarın öğleden sonra da ben yoğun olacağım. 10 gün benim büyük oğlumun tedavisi var. hastane de olacağım.önümüzdeki haftalar yoğun geçecek benim için.
Selam kızlar, öğle yemeğine çıkmadım fırsattan istifade girdim muhabbet pek bol vallahi :)
Dün gece midem filan çok kötüydü. Ayıptır söylemesi ishal olmuşum, biraz da istifra ettimBugün midemi dinlendiriyorum, zaten acıkmıyorum da garip bir tokluk hissi var.
Yediklerim:
06:30 : 2 dilim ekmek, 2 kk peynir, 1 bardak ıhlamur
8:10 - 8:45 : Yürüyüş
9:00 : 1 kupa yeşilçay
12:45 : 1 paket altınbaşak, 300 ml ayran
15:30 gibi ara öğün yapacağım (yoğurt ve altınbaşak olacak). İş çıkışı da yürüyüş yapmak istiyorum, bakalım mesaiye kalmazsam yürürüm sanırım.
Bu arada herkesin kahvaltısı çok güzel olmuş, maşallah bize :) Bir deeeee bu sabah 65.2 kg gösterdi tartı.. Tabi boşaldı gece bütün sindirim sistemim =)
o kadar sıvı alıyorum ama tık yok. bağırsaklar iflas etmiş. anlayacağın tembelleşmiş. zamanla onlarda normal haline dönecek. bu arada sana geçmiş olsun.
Allah yardımcınız olsun senanazcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?