Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

senanaz teşekkür ederim, ben ticker nasıl hazırlanıyor onu tarif etiğini düşündüğüm için tam okumamıştım o mesajı, yaptım ama bakalım çıkacak mı mesajın altında :)

senanaz selam

valla bende giremedim 2 gündür,daha geçmişide okuyamadım.bende merak ettim kim napıyo nasılsınız.

merhaba arkadaşlar nasılısınız giremedim haftasonu neler yaptınız geçmişi okumadım fırsat bulabilirsem işlerden okuyup cevap yazarım . benim haftasonum çok dolu dolu geçti nişanlımla akraba ziyaretleri vs yaptık güzel vakit geçirdik biraz uykusuzluk var gerçi ama olsun sonuçta güzeldi . bu akşam yolcu ediyorum nişanlımı inşallah yine gelebilir en kısa sürede şimdiden hüznü çöktü üzerime çünkü neyse geçmişi okumaya çalışayım çok öpüyorum herkezi görüşmek üzere . diyet yapamadığım için yediklerimi yazamıyorum en kısa sürede diyet yapacağım o zaman sık sık yediklerimi paylaşırım arkadaşlar .

hoşgeldin arkadaşım.

bu arada banucan la ekürü olmuşuz.
banucan desteklerini bekliyorum.Göremedim seni burada

canım Allah kavuştursun.

öğlen 1 kase mercimek çorbası.1 baget ve mevsim salatası yedim.bbu öğünümde ekmek yemedim.aralarda da meyve yiyeceğim.

Selam kızlar, öğle yemeğine çıkmadım fırsattan istifade girdim muhabbet pek bol vallahi :)

Dün gece midem filan çok kötüydü. Ayıptır söylemesi ishal olmuşum, biraz da istifra ettim Bugün midemi dinlendiriyorum, zaten acıkmıyorum da garip bir tokluk hissi var.

Yediklerim:

06:30 : 2 dilim ekmek, 2 kk peynir, 1 bardak ıhlamur
8:10 - 8:45 : Yürüyüş
9:00 : 1 kupa yeşilçay
12:45 : 1 paket altınbaşak, 300 ml ayran

15:30 gibi ara öğün yapacağım (yoğurt ve altınbaşak olacak). İş çıkışı da yürüyüş yapmak istiyorum, bakalım mesaiye kalmazsam yürürüm sanırım.

Bu arada herkesin kahvaltısı çok güzel olmuş, maşallah bize :) Bir deeeee bu sabah 65.2 kg gösterdi tartı.. Tabi boşaldı gece bütün sindirim sistemim =)

bende 1 de gidicem yemeğe
gelince neler yedim yazarım vakit bulursam

sen bugün yoğunsun canım. yarın öğleden sonra da ben yoğun olacağım. 10 gün benim büyük oğlumun tedavisi var. hastane de olacağım.önümüzdeki haftalar yoğun geçecek benim için.

o kadar sıvı alıyorum ama tık yok. bağırsaklar iflas etmiş. anlayacağın tembelleşmiş. zamanla onlarda normal haline dönecek. bu arada sana geçmiş olsun.

o kadar sıvı alıyorum ama tık yok. bağırsaklar iflas etmiş. anlayacağın tembelleşmiş. zamanla onlarda normal haline dönecek. bu arada sana geçmiş olsun.

Ah canım sorma, ben 3 günde bir çıkabiliyorum büyük tuvalete. Ama bu hafta 1 haftadır tık yoktu.

İlaç bile kullandım ama 2-3 günden sonra hiçbiri etki etmedi

Selam arkadaşlar
Öğle yemeğinde et sote patates kızartması yoğurt ve pirinç pilavı vardı. Pilavdan az yedim yoğurt et sota çok az patates kızartması, biraz pilav ve 1 dilim ekmek yedim.
aslında abartmışım

kızlar 50 dk tempolu bi yürüyüşün ardından öğle yemeğimde yumurtalı ıspanak var sıfır yağlı
yanında 1 dilim cavdar ekmeği ve soda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…