Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

amonracım doğruluğundan pek emin değilim ama karbonhidrat ve proteinin karıştırılmaması gerektiğini okumuştum bir yerde mesela patates haşlamasının yanında yoğurt olduğunda kilo olarak yerleşebiliyormuş vücuda onun yerine patates yeşillik yada baharatlarla süslenmiş bir patates daha sağlıklı gibi yoğurt kendi başına yendiğinde yada yeşil sebzelerle yendiğinde hem tok tutucu hemde mideyi yormayan bir besin .

haklısınız kızlar, bundan sora öyle yapayım ben, kızartmayı da ben gelmeden eşim hazırlamış erken gelmiş o, dayanamadım işte sofrada olunca, neyse bundan sonra yemicem tamam :))

yoğurtsuz yemek yemediğim için bilmiyodum bak bunu
allahtan hafta 1 yapıyorum
bundan sonra salata şeklinde yerim
saol canım

amonracım mesela makarna içinde aynı şeyi duymuştum makarna tek başına çok besleyici fakat yanına yoğurt , yağ yada diğer soslar girdiğinde çok zararlıymış o yüzden makarnayı bu aralar dikkat edemiyorum ama diyet yaptığımda çok yemek gerekiyorsa sadece yağsız haşlanmış şekilde baharatlayıp yerdim ve tabiki tadımlık şekilde .

makarna sevmiyoru allahtan ben
aramıyorum
geçenlerde marketlerde esmer bulgur buldum
aldım ama daha pişirmedim
azcık şöyle bol domatesli biberli
yanında da cacıkla bi bulur pilavı yesem olmaz mı
hem de bu kepekli bulgur acaba fazla mı gelir ki

haklısınız kızlar, bundan sora öyle yapayım ben, kızartmayı da ben gelmeden eşim hazırlamış erken gelmiş o, dayanamadım işte sofrada olunca, neyse bundan sonra yemicem tamam :))

ah bu erkekler yedirirler yedirirler sonrada kilo mu aldın sen bu aralar derler sakın kanma o yüzden bu kızartma tuzaklarına

o kadar kısma istersen bulgur pirince makarnaya göre daha masum bence az miktarda yersin üstelik kepekliymiş birde çok daha sağlıklı tabi 4 yemek kaşığı en idaeli diyorlar .

hiç sevmem biliyormusun 4 yemek kaşığı pilav 6 yemek kaşığı sebze yazan diyetleri ama mecbur kalınca insaan yapıyor saanırım .

haklısın ferihancım :)
dün akşam sizinle yazıştığımı görünce dalga geçti bide benle şişko diye (
halbuki ben şişko değilim, boydan kurtarıyorum şimdilik ama işte beni sinir etmek için dalga geçiyo işte arada benle böyle

birşey sorucam arkadaşlar benim kilo çizelgem görünmüyor ne olabilir sizce .

takyoncum hoşgeldin canım buralardaymışsın ilk kez bugün gelebildim takıma ve yazışıyorum arkadaşlarla . işlerin yoğun olması güzelde takımdan uzak kalıncada üzülüyorum doğrusu .seni tebrik ederim takımın bu yeni halini çok beğendim . canım başarılanın devamını bekliyoruz .

eşin göbekliyse sende onunla dalga geç öyle tek taraflı olmuyor diyet sende yapıcaksın benimle diyet de . dün nişanlım bana yemek sonrası bir lokma ekmeğim kalmıştı doydum ama üzülüyorum bir lokma kalmasın bunuda yiyeyim dedim diye çok yedin yeter dedi zaten nişandan sonra saldın bakıyorum dedi çok utandım en yakın zamanda yeniden kilo vermem lazım .

tabakları tepeleme doldurduğumuz günlere sayalım napalım artık
kepekli bulgur denicem en kısa sürede lezzetini tutacak mı bakalım
akşam menülerde neler var kızlar
ben kocaya bi sürü yemek yaptım ama onlarden yemicem
tarha çorbası ve zeytinyağlı pırasa yemeyi düşünüyorum

menün çok güzel benimde evimde pırasa var belki minik bir parça yağsız tavukta olabilir ama bu akşam geç dönücem eve belki dışarıda yerim bişeyler tabi oda sağlıksız oluyor malesef bu akşam nişanlım gidiyorda gerçi gözüm bu akşam yemek falan görmez moral bozukluğuyla geçer bu akşam .

ferihanım hoşgeldin canım özledim valla seni gözünaydın diyemedim bari Allah kavuştursun diyeyim hayırlısıyla bugünlerde geçecek ferihan inşallah tez zamanda kavuşursunuz birbirinize düğünü ne zaman düşünüyorsunuz ?
geçmiş olsun canım şimdi nasılsın inşallah iyisindir menün çok güzel bu arada
dost acı söylermiş hemde çok abartmışsın canım miktar olarak fazla değil ama yediklerin ağır şeyler
kızlar 50 dk tempolu bi yürüyüşün ardından öğle yemeğimde yumurtalı ıspanak var sıfır yağlı
yanında 1 dilim cavdar ekmeği ve soda
bende akşama yapacam yumurtalı ıspanak afiyet olsun amonracım
canım fazla olmuş bence hele şu kızartmayı tamamen çıkar hayatından ve nutellayıda
yaaaa ferihan elimde kase yoğurtlu makarna yiyordum şimdi okuyunca tabağı düşürdüm kötü kötü bakmaya başladım makarnaya
ah bu erkekler yedirirler yedirirler sonrada kilo mu aldın sen bu aralar derler sakın kanma o yüzden bu kızartma tuzaklarına

ferihan sorma bizimki en başta biliyosun anlatmıştım söylediklerini baktıki kilolar gidiyor dün akşam elinde pasta tabağı yok bu kahveli yok bu tarçınlı diye diye pastaları yedirtmeye çalıştı bana 1 tane yedim baktım geriisii geliyor de get dedim rejimimi bozdurtmam

allah kavuştursun canım iş için mi gidiyo

canım arkadaşım hoşbuldum asıl sen hoşgeldin özletme kendini bu kadar inşallah canım biz bir takımız başarı varsa hepimizin başarısıdır

amonracım hem iş için hem beni görmek için geldi şehir dışından biz ayrı şehirlerdeyiz malesef ama 4 günlük kısa tatil bitti ve ben ancak 2 gün ona iştirak edebiildim bu akşamda gidiyor . inşallah gelebilir tekrar yada ben gideriim inşallah .

takyoncum çok teşekkür ederim canım . düğün önümüzdeki yaz düşünülüyor ama belli değil tam tarihi geçecek tabiki bu günlerde uzaktan uzağa zor oluyor sadece kısıtlı zamanda ne kadar vakit geçirebilirsek o işte çoğunluğuda akraba ziyareti zaten neyse sabır :))

üzüldüm makarnaya takyoncum ye bari hazırlamışsın o kadar zaten az yiyorsun .

olmaz mı göbek hem de nasıl:))
aman yesin sonra kayınvalidem oğlumu zayıflatmışsın falan der, neme lazım:)
hatta gidince tiramisu yapıcam kendisine ama ben yemicem:)
ayrıca nişanlının söylediğini de kafana takma sen
bir de ben de karbonhidratın protein ile birlikte alınmaması gerektiğini, proteinin karbonhidratın vücuttan atılmayarak depolanmasını sağladığını duymuştum ama nerden

takyoncum inanki canım elimde olsa hep burda olurum sende biliyorsun anlatmıştım işler biranda yoğunlaşıyor ve nefes almaya vakit olmuyor bugün öğlene kadar bitirdim şu saate kadar rahattım mesela bakalım akşama kadar nasıl olacak . günlerde kısalınca çabukmu geçiyor saatler nedir .

Şimdi tiramisudan bahsettin canım çekti

sabır arkadaşım hasretlik aşkı büyütür derlerya benim eşim istanbula gittiğinde 15 günün sonunda artık ses tonum sertleşmeye başladı konuşurken daha asabi olmaya başladım ama napim öfkem özlemimden oluyor yani Allah korusun uzun müddet kalsa kesin kavga edicez bu seferde diyorki özleme beni özleyince daha çok kötülük ediyorsun bana makarna şu an karşımda o bana bakıyor ben ona :) yemiycem işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…