- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #29.061
kızlar 50 dk tempolu bi yürüyüşün ardından öğle yemeğimde yumurtalı ıspanak var sıfır yağlı
yanında 1 dilim cavdar ekmeği ve soda
ebrehe , atceken2005 , shelly , esw , desirebel arkadaşlar hoşgeldiniz takımımıza takımı böyle kalabalık ve bol paylaşımlı görünce insanın içi açılıyor kilo vermek diyet yapmak için çaba gösteriyor yarın itibariyle bende yeşil çaylara ve bol su içmeye başlıyorum önümüzdeki günlerdede karbonhidrat diyetine inşallah .
Ah canım sorma, ben 3 günde bir çıkabiliyorum büyük tuvalete. Ama bu hafta 1 haftadır tık yoktu.
İlaç bile kullandım ama 2-3 günden sonra hiçbiri etki etmedi
senle biz eküriyiz takipteyim seni
Selam arkadaşlar
Öğle yemeğinde et sote patates kızartması yoğurt ve pirinç pilavı vardı. Pilavdan az yedim yoğurt et sota çok az patates kızartması, biraz pilav ve 1 dilim ekmek yedim.
aslında abartmışım
kızlar 50 dk tempolu bi yürüyüşün ardından öğle yemeğimde yumurtalı ıspanak var sıfır yağlı
yanında 1 dilim cavdar ekmeği ve soda
nasıl bir diyet uyguluyorsun şuan canım varmı bir listen ben 10 kilo verdim karbonhidrat diyetiyle sen başladınmı karbonhidrat diyetine başlayacağım diyordun .
ben yarın itibariyle günde 2 lt su ve 3 fincan yeşil çay içmeyi hedefliyorum sence nasıl . birde tarçın demiştin akşamlarıda tarçın çayı içebilirim bir fincan önemli olan bol sıvı tüketmek .
birde arkadaşlar geçmişi tam iki saatte okudum o yüzden bu kadar gecikti mesajlarım . az önce 5 i 1 yerde çay varmış sallama içimi kolay bende aldım marketten o çaydan ama içemedim sanki içinde ağzımı buruşturan kötü bir tat var acımtırak gibi çok kötüydü içemedim halbuki o çayla çok fazla killo veren kişi biliyorum . gerçi hangi zafer kolay kazanılmış değilmi kilo vermek içinde acı tatlı dememek gerekiyor ama içemedim içmenin kkoolay bir yöntemi varmı sizce deneyen varmı .
ben karbon diyetine 1 hafta dayanabildim meyve ve sebzeden uzak
bıraktım onun için belli bi listem yok benim özgür ruhluyum ben
artık uzmanı olduk zaten listelerin ben kendi listemi yaptım
kilo yapmayacak şeylerden belli ölçülerde yiyorum
yasaklar yine yasak tabi
hiç şeker tüketmiyorum makarna pilav bunların sadece kokusu
ekmek cavdar ya da tam buğday ekmeği
bolca süt ürünleri sebze ve balık
yumurta ve meyveye dayalı bi şekilde besleniyorum
geçen hafta etap 1. oldum ben
güzel o zaman zaten makarna pilav unlu ürünleri kaldırınca kilo veriliyor ama işte birkez bozunca ucu kaçıyor malesef ben karbonhidrat diyetinde 15 gün meyve ve sebzeyi tamamen kaldırmam belki yada kaldırırsam ilk bir hafta olur sonra azar azar eklerim diye düşünüyorum . bireyselde birinci oldun çok sevindim ilk hafta böyle bir başarı azmini daha fazla perçinlemiştir tebrik ederim başarılarının devamını dilerim .
doğadan marka çok iyi ben rahat içiyorum
içine kuru karanfil ya da kabuk tarçın atıp içmeyi dene
tadı yumuşuyo epey
teşekkür ederim senle beraber daha iyilerini yaparız inşallah
evet doğadan almış annemde hemde 2 kutu malum evde 3 bayan 3 üde kilolu oluncaa tek kutu yetmiyor . kabuk tarçınla deneyeceğim bu gün bakalım nasıl olacak içimi olmazsa gün içinde yeşilçayların yanında bir fincanda ondan içerim eğer yumuşarsa tadı .
canım inşallah yaparız tabiki motivasyon kilo vermede en önemli şeydir ben ilk verdiğim 10 kiloyu kalliste ablamın reyhan ablamın ve daha bir kaç arkadaşın azmi ve verdiği destekle verdim . hakikaten 5 takım çok kilolar verdirdi bir çok kişiye sizlerlede olacak inşallah .çok mutlu oldum liste kalabalıklaştı diye takyon sayesinde tabiki takyonumuda tebrik ederim çok öpüyorum başarılı bir kaptan oldu bize
ferihann hoşbulduk, teşekkür ederim, ben biraz geç çıktım da yemeğe ancak yazabiliyorum yediklerimi, ben öğlenleri eve gidip eşimle kahvaltı yapıyorum sabah fırsat olmadığı için, bugün 1 dilim beyaz peynir, 10-15 tane patates kızartması, 1 yumurtadan daha az omlet, salatalık ve diğer kahvaltılıklar, ama bunların hepsini 2 dilim ekmekle yedim, son 3 lokmam da nutella ile oldu, şimdi de yeşil çay içicem, çok mu yemişim,buraya yazınca çok gibi geldi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?